KochamBabkęBożą 9 Napisano 4 godziny temu Nie polecam zadnej gry No tu troche cieplej, ale nie wiem jak dzisiaj bedzie, spoko jest u mamy, ale dzisiaj musze wracac do siebie. Chyba sobie pogram w gierki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: Paradoksalnie to że jesteś dzikusem uratowało twoją duupe bo też by w niej to dildo zagościło Nikt jeszcze na mnie nie narzekał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 4 godziny temu pravikowi marzy sie dildo w dooopie od Elci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nikt jeszcze na mnie nie narzekał. Robisz bardzo dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 55 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: nie chce mi się z wami gadać. Z HIV można żyć tylko czeba brać lekarstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Z HIV można żyć tylko czeba brać lekarstwo Masz hiv? O to współczuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 4 godziny temu hiv to twoja siostra zlapala od dawania murzynom w anglii a szwagier nic o tym nie wie haha ale leszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Masz hiv? O to współczuje. Nie ja z lexem nie wspolzylem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Wieczornaa napisał: No nie wiem. Twój były facet uciekł zagranicę i nosi pampersy a małolat zakłada pas cnoty na odbyyt jak się kładzie spać Obydwaj jedzą mi z ręki, taka prawda. Ale cóż niechcę mi się o tym gadać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 4 godziny temu (edytowany) no trudno ja bym sobie posiedzial przy laptopie ale musze spadac jak bede w Polsce to sobie bede siedzial dzisiaj cos zjeebalem z web serverem, a chcialem sobie wordpress wgrac, to mi sie strona nie otwiera, bo cos popieerdolilem, a musze zaraz spadac i nie mam czasu naprawic, FAK Edytowano 4 godziny temu przez KochamBabkęBożą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 55 Napisano 4 godziny temu Szynszyli tesz nie ma pewne zachorowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 4 godziny temu szynszyla teraz podobno ma araba jakiegos i pewnie wlasnie skacze mu na siusiak i robi uh ah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie ja z lexem nie wspolzylem Odwal się od lexa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Obydwaj jedzą mi z ręki, taka prawda. Ale cóż niechcę mi się o tym gadać. Najlepiej jakby jedli z doopy Nie gniewaj się to pierwsza myśl. Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Odwal się od lexa. Pachnial wenerom na kilometr zbadaj się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 4 godziny temu lex ma zone przeciez, to od kogo mialby zlamac wenere. lezak jak zawsze masz urojenia i peierdolisz jak potluczony. to chyba przez to praawictwo po 40 juz ci sie tak pieerdoli, ze zazdroscisz ludziom, ze mieli seeks a ty gumowa puusia cale zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Pachnial wenerom na kilometr zbadaj się Tutaj prędzej umrą ze starości nie to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał: lex ma zone przeciez, to od kogo mialby zlamac wenere. lezak jak zawsze masz urojenia i peierdolisz jak potluczony. to chyba przez to praawictwo po 40 juz ci sie tak pieerdoli, ze zazdroscisz ludziom, ze mieli seeks a ty gumowa puusia cale zycie Dlatego ona nie chce z nim spać ua tesz bym nie chciał z całom tablicom mendelejewa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 266 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dlatego ona nie chce z nim spać ua tesz bym nie chciał z całom tablicom mendelejewa Kobieta jak chce to znajdzie na jeden raz. Akurat w tym temacie nawet Anastazji nie miałeś niestosowne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Pachnial wenerom na kilometr zbadaj się Stare to a głupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 285 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Odwal się od lexa. Żebyś ty elcia tak małolata broniła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 86 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Też mam rafaello, a siedzę sama bo się pochorowałam i żeby nikogo nie zarazić. ;/ Powrotu do zdrowia. Niestety ja też chory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 11 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Daniel86 napisał: Powrotu do zdrowia. Niestety ja też chory Również życzymy powrotu do zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach