Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Mówiłem że to jest Poka2

Poziom kompromitowania się nawet gorszy niż poka czego dowodem są takie tematy jak ten albo niesławne alko-posty 

Edytowano przez Łysa z brazzers

2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał:

Nosz kuuu... Biedna pokusia też nie chciała  ale musiała pluc jadem na wszystkich wokół. Śmiechu warte 

Dorosła baba i teksty cyce po pas jprdl

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Napisał bezrobotny alkoholik, który cytuje „chce zdechnąć”. 

To nie ja wale tatrę o 8 rano.

27 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

To twoje konto, szloro? Fajnie jest robić z siebie aż taką idiõtkę?

Obawiam się, że Gina jest niewinna. Czuć w tym temacie mocz z łódzkiej kamienicy i kulasy Nikoli. 😄 

Przed chwilą, british sharks napisał:

Obawiam się, że Gina jest niewinna. Czuć w tym temacie mocz z łódzkiej kamienicy i kulasy Nikoli. 😄 

Może być i tak aczkolwiek bardzo łatwo jest tu wrobić kogokolwiek.

2 minuty temu, british sharks napisał:

No widzisz, a caryca już mnie z błotem zmieszała. I jeszcze Madzię obraża. Chyba za bardzo jej to forum weszło.

9 minut temu, Zero cukru napisał:

To nie ja wale tatrę o 8 rano.

Weź ty się chłopie ogarnij bo robisz tu z siebie pośmiewisko całymi dniami. Stary chłop a mentalność rozbrykanego siusiumajta. 

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Weź ty się chłopie ogarnij bo robisz tu z siebie pośmiewisko całymi dniami. Stary chłop a mentalność rozbrykanego siusiumajta. 

Największe pośmiewisko z siebie zrobiłaś tutaj ty, ale tobie było mało, to musiałaś jeszcze ośmieszyć się nerwicy.

15 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

Już ci do niej naprawdę niedaleko. Przemyśl to pisząc kolejny raz o fekalinie na mordzie.

Hola hola, caryca. Poka nie pisała jednak alkopostów. To już jest jakiś  ewenement. Bo ludzie albo po alko nie piszą , a jak piszą to jednak da się zrozumieć. 

A ta gina tu była zdaje się już jak poka tu była to ładne parę lat przynajmniej siedzi i przez długi  czas była cicha jak mysz pod miotlą ale niedawno coś się we ŁBIE pomieszało i jest naczelną hejterą forum . 

2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

Ty chyba oczekiwałaś oklasków za żenujące screenowanie podszywa? Sorry, ale upoślakom hejterskim braw nie biję.

Skąd mam wiedzieć, czy to podszyw, czy nie? Twoja koleżanka bywa bardzo upierdliwa, tak więc screenuje ją kiedy trzeba. Miejże rygcz i nie idź jej drogą, bo wydajesz się odrobinę mniej jadowita. 

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Skąd mam wiedzieć, czy to podszyw, czy nie? Twoja koleżanka bywa bardzo upierdliwa, tak więc screenuje ją kiedy trzeba. Miejże rygcz i nie idź jej drogą, bo wydajesz się odrobinę mniej jadowita. 

Wystarczy mieć IQ wyższe niż wiewiórka żeby zauważyć, że to nie jej wpisy. Idź spać, bo zaśniesz na służbie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się