Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Smakowita. Tasty.. Edytowano 4 godziny temu przez Shameless AngeR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu Zajefana nuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Zajefana nuta Ach… no się wie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu Rzadko coś takiego się znajduje. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Rzadko coś takiego się znajduje. Dzięki Moje dzieciństwo. Ty byłeś infantem jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu Cóż. Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Patryk20 napisał: Cóż. Nie sądzę Ale ja sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu Czasem źle osadzamy innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, stara menda balkonowa napisał: Pamiętam z czasów dzieciństwa często leciało Hihi … tak było. Też urodzona w 90s? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Hihi … tak było. Też urodzona w 90s? Może jeszcze starsiale lubią taką muzykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Może jeszcze starsiale lubią taką muzykę A ty ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, stara menda balkonowa napisał: Tak. Stara doopa bez męża twoj wróg To ty szlora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, stara menda balkonowa napisał: Tak A ja myślała, że ty z 20 lat masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: A ty ile masz lat? 50. Nie będę pytał ile ty masz lat bo nie wypada. Ale pamiętam stare dobre czasy kiedy ten rodzaj muzyki zaczął wychodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Patryk20 napisał: 50. Nie będę pytał ile ty masz lat bo nie wypada. Ale pamiętam stare dobre czasy kiedy ten rodzaj muzyki zaczął wychodzić A myślałam że masz 20. Stary pryk … nie interesuje mnie to. Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, stara menda balkonowa napisał: Mówię ci stara doopa ale męczą mnie ci ludzie za dużo gadają i ciągle pyszcza trzeba grać głupiego nudziarza jak oni Pyszczą, bo tylko tyle mogą. pozyskałam coś bardzo dobrego szlora 🫧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: A myślałam że masz 20. Stary pryk … nie interesuje mnie to. Żegnam Żegnam. To było obraźliwe. Bujaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, stara menda balkonowa napisał: A co takiego? Sekret…. Hihi.. coś, co smakuje z cytryną i wodą gazowaną 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Sperdalaj dziadzie. Środkowy palec w twoją stronę niewychowana pindo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 4 godziny temu O matko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: O matko. Tak. To forum dorosłych kobiet. Przynajmniej tak się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 21 Napisano 4 godziny temu U giny wczoraj gej alfons byl, ale chyba nie przelecial, dlatego tak sie rzuca, haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Tak. To forum dorosłych kobiet. Przynajmniej tak się wydaje Dorosłych tylko jedne są kulturalne a inne mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: U giny wczoraj gej alfons byl, ale chyba nie przelecial, dlatego tak sie rzuca, haha. Szczerze. To nie znaczy że ma obrażać innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 21 Napisano 3 godziny temu Gina jesteś disgusting. You taste like poo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dorosłych tylko jedne są kulturalne a inne mniej. Dorosłość wiąże się z kulturą. Na to wychodzi że grono dorosłych i kulturalnych kobiet na poziomie stanowczo maleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Dorosłość wiąże się z kulturą. Na to wychodzi że grono dorosłych i kulturalnych kobiet na poziomie stanowczo maleje Emocjonalnie może być jeszcze daleko od dorosłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Patryk20 napisał: 50. Nie będę pytał ile ty masz lat bo nie wypada. Ale pamiętam stare dobre czasy kiedy ten rodzaj muzyki zaczął wychodzić Uważaj, ona już wstawiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Emocjonalnie może być jeszcze daleko od dorosłości. Ale to nikogo nie upoważnia do obrażania ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Ale to nikogo nie upoważnia do obrażania ludzi Wiem, niestety takie jednostki tutaj bytują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach