Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu Pozdrowionka dla wszystkich kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 63 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Patryk20 napisał: Pozdrowionka dla wszystkich kobiet 99% kobiet ma wywalone na twoje pozdrowionka. Jeśli stać cię na flachę, to uderzaj do Giny znaczy Shameless AngeR jesteś w jej typie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 4 godziny temu Wiem. Właśnie piszę z Sham.. i fajnie się pisze. Pisałem do kobiet bo chyba zbyt mało jest takich rzeczy tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 173 Napisano 3 godziny temu : ) odpozdrawiam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 173 Napisano 3 godziny temu (edytowany) A to fakt, że mało... ten temat z kowbojkami (innym forumkiem) właśnie mi się skojarzył... tam powitania i pożegnania nie były czymś co aż tak dziwiło. : ) Edytowano 3 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 56 minut temu, Patryk20 napisał: Pozdrowionka dla wszystkich kobiet Po takim wstępie zaraz wszystkie będą majtki ściągać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu Więc pomyślałem że warto. Panie lubią coś usłyszeć z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Po takim wstępie zaraz wszystkie będą majtki ściągać. Nie zależy mi na tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 173 Napisano 3 godziny temu * Niekoniecznie kierowane do pań... ale dzień dobry pojawiało się dość często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Po takim wstępie zaraz wszystkie będą majtki ściągać. Czy poczułeś lęk przed zdetronizowaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Nie zależy mi na tym. A mi tak, bo to mój harem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu Po prostu chciałem się przywitać z Paniami z każdego zakątka Polski. Jest coś w tym złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czy poczułeś lęk przed zdetronizowaniem? Nie, ale jak widzę takiego lizodupca na moim terytorium, który próbuje dobrać się do moich pań, to wkurza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Po prostu chciałem się przywitać z Paniami z każdego zakątka Polski. Jest coś w tym złego? ciężko się przywitać ze wszystkimi simp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie, ale jak widzę takiego lizodupca na moim terytorium, który próbuje dobrać się do moich pań, to wkurza. Jesteś za bardzo terytorialny, nie możesz mieć wszystkich dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie, ale jak widzę takiego lizodupca na moim terytorium, który próbuje dobrać się do moich pań, to wkurza. Uważasz siebie za kogoś lepszego czy rywala? Zwykłe przywitanie to też lizodupiec? A może nie stać cię na nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jesteś za bardzo terytorialny, nie możesz mieć wszystkich dla siebie. Ja tutaj jestem królem, a to moje imperium. Wszystkie lachony należą do mnie. Jak kolega chce jakaś dla siebie, to najpierw musi pokonać tygrysa Alfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Patryk20 napisał: Uważasz siebie za kogoś lepszego czy rywala? Zwykłe przywitanie to też lizodupiec? A może nie stać cię na nic więcej Nie uważam, tylko jestem. Skierowane wyłącznie do pań, wiec lizus simp. Taki ciapciak trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu Cóż niech kobiety rozsadzą. Walka o terytorium i samice to wśród zwierząt a nie cywilizowanych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ja tutaj jestem królem, a to moje imperium. Wszystkie lachony należą do mnie. Jak kolega chce jakaś dla siebie, to najpierw musi pokonać tygrysa Alfa. dziwne bo jeszcze wczoraj uciekaleś przed kobietami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, stara menda balkonowa napisał: Z nim to ani czesc ani nie pogadasz tylko od razu mówi wypnij się i trzeba wyganiać jak namolnego śmierdzącego psa huh Widzę, że aż się rwiesz, to chodź się wypniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Ja tutaj jestem królem, a to moje imperium. Wszystkie lachony należą do mnie. Jak kolega chce jakaś dla siebie, to najpierw musi pokonać tygrysa Alfa. Oj chyba nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: dziwne bo jeszcze wczoraj uciekaleś przed kobietami. Bo były nachalne i agresywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Cóż niech kobiety rozsadzą. Walka o terytorium i samice to wśród zwierząt a nie cywilizowanych ludzi Taki tu mamy klimat, zezwierzęcony lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Królem i Krolową jest Gina Edytowano 3 godziny temu przez KochamBabkęBożą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Oj chyba nie. Spokojnie ty nie, powiedziałem lachony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 21 Napisano 3 godziny temu Gina to najpiekniejszy lachon na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Bo były nachalne i agresywne. xD do malowany to trzeba z kwiatami przyjść, albo z flachą. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Patryk20 napisał: Cóż niech kobiety rozsadzą. Walka o terytorium i samice to wśród zwierząt a nie cywilizowanych ludzi Ja zadecydowałem za nie. Bronie je, zapewniamy pożywienie i jest im dobrze ze mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: xD do malowany to trzeba z kwiatami przyjść, albo z flachą. xD Chyba trzeba cię lekko utemperować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach