Zero cukru 312 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Patryk20 napisał: Przynajmniej kobiety do mnie piszą A dwa donaty to Podlaski golodupiec z kupą na środku salonu. Kiedyś zakochał się w prostytutce, ale szkoda mu było 200 zł, więc jego kolega pojechał do niej i puknął ją w jego imieniu. Jak dobrze farfocla naciągnie, to miarka pokazuje 13 cm. Teraz żyje w szczęśliwym związku z Al i 10 komputerami. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: i fota by była bez zakoli xD Uważam, że zakola dodają męskości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 0 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: gdyby nie Szatan ludzie nie mieliby dzieci i wolnej woli A gdzies czytałam o Lucyferze że był światłem mądrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Uważam, że zakola dodają męskości. Proszę cię Hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Zero cukru napisał: Przywiązać? Nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 1 godzinę temu Jednak będę beltac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 0 Napisano 1 godzinę temu Ah jeja. Poczebujemy tetusia przewodnika duchowego który dobrze dmucha, porady? Nie no poczytam sobie Biblię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jednak będę beltac. Czenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Obawiam się że i tak byś nie dał rady wyrwac anastazi i tak bym stracił pieniądze Przecież każdy ją wyrywał jak miał 200 zł. Tobie szkoda było kasy, a inni korzystali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Real Slim Shady 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: A gdzies czytałam o Lucyferze że był światłem mądrości Czytałaś, że z łaciny znaczy niosący światło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie tylko. Dogadamy się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Czenu Brzydzi mnie związana elka na wymioty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Przecież każdy ją wyrywał jak miał 200 zł. Tobie szkoda było kasy, a inni korzystali. ... ídioto 270tys miałem a teraz 60. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Brzydzi mnie związana elka na wymioty Jest fajna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Proszę cię Hahahaha To moja opinia. Zakola mi nie przeszkadzają, ale na czubku głowy gniazdo mi się robi. Dziękuję ci ojcze za geny 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: A dwa donaty to Podlaski golodupiec z kupą na środku salonu. Kiedyś zakochał się w prostytutce, ale szkoda mu było 200 zł, więc jego kolega pojechał do niej i puknął ją w jego imieniu. Jak dobrze farfocla naciągnie, to miarka pokazuje 13 cm. Teraz żyje w szczęśliwym związku z Al i 10 komputerami. Kisnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Jest fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, The Real Slim Shady napisał: Czytałaś, że z łaciny znaczy niosący światło. Fecis vector tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Dogadamy się Też tak myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kisnę. Nawet jakby to była prawda nadal to więcej o 2cm niż twój alvaro. A niestety nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: ... ídioto 270tys miałem a teraz 60. A to spoko. Po prostu jesteś piś da i boisz się spotkać z laską, nawet z tego samego miasta. Tyle czasu z nią pisałes, a nawet na głupia kawę się nie spotkałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: To moja opinia. Zakola mi nie przeszkadzają, ale na czubku głowy gniazdo mi się robi. Dziękuję ci ojcze za geny 🥹 Stary zakolak, ot co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A to spoko. Po prostu jesteś piś da i boisz się spotkać z laską, nawet z tego samego miasta. Tyle czasu z nią pisałes, a nawet na głupia kawę się nie spotkałeś. Nie muszę ci się tłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Mi się podoba Każdy ma swoje fetysze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 531 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Brzydzi mnie związana elka na wymioty xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 203 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Patryk20 napisał: Nie powiedziałeś dzień dobry tylko mnie obrażasz od samego początku Wlazles z butami do naszego salonu przywitales tylko kobiety i walisz focha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 312 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Stary zakolak, ot co. Lokalny zakolak na bice joł, joł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: xDDD A ona jest moim fetyszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 0 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Brzydzi mnie związana elka na wymioty Szlora jak szlora. Większość okazuje się podlom świniom a nie księżniczkom niestety. Czeba je rûchac i porzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach