WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Elzbieta wyrafinowana? Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1608 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Dokładnie Klejd był śmieszy ten pantoflarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 17 Napisano 7 godzin temu Tańcz Gienia tańcz swoją myszką się baw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wypiêrdalaj, nie pasuje ci moja osoba to daj kúrwa do ignora. Ela pokaz pjeroga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu Pokój zrobiłem i wygląda elegancko no prócz podłogi chociaż mi osobiście nie przeszkadza taki styl drewna zuzytego pochlapanego jak w jakimś dżinsów sklepie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wypiêrdalaj, nie pasuje ci moja osoba to daj kúrwa do ignora. Rozjedza się to co pisałaś prywatnie jakiego życia chcesz a jakie prowadzisz. A wystarczy powiedzieć małolat gra w czołgi i czuje się samotnie w związku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Afery dramaty abuzywne szmaty Ile można giną podłogę wycierać. Teraz jestem wyciszony i nie w głowie mi kłótnie oraz szlory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Elzbieta wyrafinowana? Huh Najlepsze jest to że nie mam pojęcia o jakich ścianach do remontu on pierdzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 203 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak były ze trzy takie rzeczy i dziwny zbieg okoliczności Obejrzyj sobie kiedyś jak niektóre mieszkania za setki tysięcy złotych wygladajom do remontu przed i po bo ręce opadajom żeby byc tak wyrafinowanom a tera sa jakies mieszkania nie za setki tysiecy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Еlciаа napisał: Wcześniej twierdziłeś że się ulotniłam jak zdałam sobie sprawę że masz o 100k na koncie mniej, teraz o jakichś ścianach wewnętrznych do remontu. Ja jêbie. ja tez i ze lerzaka nie chcialam jak mamusia zyla a jak zmarla to go chcialam (?) Edytowano 7 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu Chcę pozyskać bejbika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 270 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: E tam dasz rade. 3 razy trojaczki i będzie Trojaczki chyba rodzą takie co mają pupę trzydzwiową jednak po 1 żeby trzymała figurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1608 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jej brakło wyrozumiałości do mnie chyba. Ostatecznie odeszła bez słowa wyjaśnienia jak palnolem że kiedyś ważyłem 31kg więcej. Podejrzewam że mimo wyglądu czada na randke zostawiła mnie bo sobie wyobrazila że wisi mi skóra albo coś takiego. Ogólnie ta laska była ofiarom własnych lęków zamiast dopytać. Ja myślę że Elka jest jedną z najbardziej wyrozumiałych tutaj osób. Może trzeba było jej wysłać swoje zdjęcie bez skóry wiszącej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu Elka nie pokazuj jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Elzbieta wyrafinowana? Huh Jakby mocno odrealniona aż ciężko uwierzyć że kogoś mogom odrzucić zeskrobane i zmyte z pylu ściany. No ale to wawa srodmiescie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Rozjedza się to co pisałaś prywatnie jakiego życia chcesz a jakie prowadzisz. A wystarczy powiedzieć małolat gra w czołgi i czuje się samotnie w związku. A niech się rozjeżdza, oto chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu Też jestem podniecony i chcę pieroga, ewentualnie cycki Leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja myślę że Elka jest jedną z najbardziej wyrozumiałych tutaj osób. Może trzeba było jej wysłać swoje zdjęcie bez skóry wiszącej To co zacytowałaś było o anastazji. xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Najlepsze jest to że nie mam pojęcia o jakich ścianach do remontu on pierdzieli. Oj elzbieta. Nie umiesz się bawić z wariatami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja myślę że Elka jest jedną z najbardziej wyrozumiałych tutaj osób. Może trzeba było jej wysłać swoje zdjęcie bez skóry wiszącej Nie miałem nawet szansy tego zrobić i klaudiusz w końcu dostała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jakby mocno odrealniona aż ciężko uwierzyć że kogoś mogom odrzucić zeskrobane i zmyte z pylu ściany. No ale to wawa srodmiescie. Myślę że gwozdz programu tkwi poza ścianami ale co ja się będę wypowiadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Chcę pozyskać bejbika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Też jestem podniecony i chcę pieroga, ewentualnie cycki Leżaka. Ćwicz to będziesz kiedyś takie miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu Zróbmy kasting na najładniejszego pieroga kafe. Niech się coś dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Elka nie pokazuj jej. Pokaze mi wszystko. Wiem jak podejść pod pieroga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Mogę pyze pokazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 4 Napisano 7 godzin temu Telefon okrada cię z czasu dla bliskich zalogujsiedorelacjipeel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja myślę że Elka jest jedną z najbardziej wyrozumiałych tutaj osób. Ja myślę że jest prostaczkom bez mózgu albo z takim orzeszkiem a przynajmniej tak się zachowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Pokaze mi wszystko. Wiem jak podejść pod pieroga Odczep się od pierożka elcii. Masz swojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Odczep się od pierożka elcii. Masz swojego. Ja mam kielubaske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach