Еlciаа 541 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Oj elzbieta. Nie umiesz się bawić z wariatami Bawiem siem. p.s. przeczytalam z wiatrakami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1608 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Trojaczki chyba rodzą takie co mają pupę trzydzwiową jednak po 1 żeby trzymała figurę Często tak jest ale są wyjatki i kobiety szczypłe mają bliźniaki czy trojaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Zróbmy kasting na najładniejszego pieroga kafe. Niech się coś dzieje. Na kowbojkach był taki temat i pokazywaly pochwy tylko anonimowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Mogę pyze pokazac W sensie ryj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 270 Napisano 7 godzin temu Zrobię wam smaka przed chwilą jadłem Wzetkę i jabłecznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Bawiem siem. p.s. przeczytalam z wiatrakami. Głodnemu chleb na mysli sama mi to powtarzasz zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: W sensie ryj? Pyze z miensem. Ryj mam raczej podluzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Często tak jest ale są wyjatki i kobiety szczypłe mają bliźniaki czy trojaczki. Kiedyś oglądałem wypowiedź księdza że teraz kanon piękna to niezdolna do rodzenia dzieci i sporo w tym racji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Na kowbojkach był taki temat i pokazywaly pochwy tylko anonimowo Ja i ty w żuri, bo reszta to same homo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 270 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Często tak jest ale są wyjatki i kobiety szczypłe mają bliźniaki czy trojaczki. Tak czy siak trzeba dużo inwestować aby wyglądała jak szeprycha. Jakby się roztyła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1608 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Zrobię wam smaka przed chwilą jadłem Wzetkę i jabłecznik Jabłecznika nie lubię. Wuzetka jest dobra a dawno nie jadłam już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Zrobię wam smaka przed chwilą jadłem Wzetkę i jabłecznik I stara pewnie ci wydala więcej na skladniki niz donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu Idę ochłonąć, bo zaraz faktycznie będę leżaka podrywał i prosił o nudle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 270 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: I stara pewnie ci wydala więcej na skladniki niz donuty Jakieś kupne sama coś tam kupiła i leżało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: I stara pewnie ci wydala więcej na skladniki niz donuty Ja bym tego nie tknęła bo obrzydzenie bierze na samą myśl kto to gniut 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Pyze z miensem. Ryj mam raczej podluzny To jednak ty byłaś na profilowym heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To jednak ty byłaś na profilowym heh Tak to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 203 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Idę ochłonąć, bo zaraz faktycznie będę leżaka podrywał i prosił o nudle. ma jedne z wiekszych cyckòw na kafe miseczka 100 D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1608 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Kiedyś oglądałem wypowiedź księdza że teraz kanon piękna to niezdolna do rodzenia dzieci i sporo w tym racji. Bo teraz nie chcą mieć dzieci bo trzeba sie nimi zajmować i to obowiązek. Ja bardzo lubię dzieci ale też bym nie chciała już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 270 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jabłecznika nie lubię. Wuzetka jest dobra a dawno nie jadłam już. Jablecznika mało i kruszonka nie klasyczny jabłecznik. Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ma jedne z wiekszych cyckòw na kafe miseczka 100 D Raczej 110 D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ma jedne z wiekszych cyckòw na kafe miseczka 100 D Interesuję mnie, czy hiszpana da radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 203 Napisano 7 godzin temu mam ciasto makowe z czekolado ale zapycha i tuczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo teraz nie chcą mieć dzieci bo trzeba sie nimi zajmować i to obowiązek. Ja bardzo lubię dzieci ale też bym nie chciała już. Teraz w ogóle taka kultura jest antydzieckowa totalnie i ludzie gardzą macierzyństwem i madkami też jakieś randomy że po prostu trzeba babę na to stać żeby jej się noga nie powinęła Edytowano 7 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Ważne że stercza a nie zwisy z sutami jak wymiona o średnicy 10 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Idę ochłonąć, bo zaraz faktycznie będę leżaka podrywał i prosił o nudle. Co dzisiaj zażywałeś? Możesz odpowiedzieć niekoniecznie tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 203 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Interesuję mnie, czy hiszpana da radę no ba zalezy jaki ma rozstaw xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo teraz nie chcą mieć dzieci bo trzeba sie nimi zajmować i to obowiązek. Ja bardzo lubię dzieci ale też bym nie chciała już. Ja z anastazje chciałem a z elkom bym nie chciał co to mówi nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 322 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Tak to ja Ryj jak jamnik dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1608 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Tak czy siak trzeba dużo inwestować aby wyglądała jak szeprycha. Jakby się roztyła? Zawsze można schudnąć a najważniejszy charakter bo jak jest jedzą to nawet szczupła i ładna dalej będzie jedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach