Fifofa 272 Napisano środa o 12:03 By nie musiała tutaj siedzieć wymyślać z doopy problemy, kłócić sie, szukać draki, by miały ważniejsze rzeczy do roboty . Pasowało wszystko non problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano środa o 12:08 Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: Tutaj siedzą samotne z brajankami albo jak mezusiowie w pracy to wpadają sie tu kłócić, a jak mezus wraca z pracy to znikają. I tak codziennie. Do tego o 12 temat musi polecieć. Jakiś banik musi wpaść. Mężusie w pracy to mają za mało do roboty. Im doopach miesza od tego. Jakby miały takiego im sie nie mieszało w doopach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano środa o 12:12 (edytowany) 2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał: Nie wiem xD Ja pisałem, że dzisiaj mi się należy poleżeć i nic nie robić, bo wczoraj od południa do wieczora byłem na pływalni. Sauna parowa/fińska potem lodowate prysznice i aerobik w basenie i tak pół dnia. Jestem wyrypany i odwodniony. Dopiero jak mezus wròci to w doopie zamiesza czyli spełni swój obowiązek, zresztą ona też jak przystało. . Edytowano środa o 12:13 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano środa o 12:14 Obowiązki to święta sprawa. Przysięgali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano środa o 12:16 Będzie ją obsługiwać ona jego, o jeden dzień i jeszcze dłużej i w chorobie Nie będzie miał innych doop oprócz jego albo swojej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano środa o 12:45 41 minut temu, Fifofa napisał: By nie musiała tutaj siedzieć wymyślać z doopy problemy, kłócić sie, szukać draki, by miały ważniejsze rzeczy do roboty . Pasowało wszystko non problem. Jak zarabiasz skoro nawet pisać po po.lsku nie umiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano środa o 16:10 (edytowany) 3 godziny temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak zarabiasz skoro nawet pisać po po.lsku nie umiesz. Tatuś jest Królem sedesòw. Synuś mamy, memusi nie oszukasz, kolegów nie oszukasz, każdy sra i musi Edytowano środa o 16:12 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach