Еlciаа 557 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: Chciala sprawdzic czy wyjdzie z nory Widzę wierni czytelnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Ona się nim bawi i tyle On tak mówi, ale się wystraszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Biedny lerzaczek nikt go nie kocha Moze chociaż ty poudawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: On tak mówi, ale się wystraszył No i co no i jajco może macie brzydkie gęby Gargamela i jecie płody dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Moze chociaż ty poudawaj Nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: No i co no i jajco może macie brzydkie gęby Gargamela i jecie płody dzieci Nie zadawaj mi już pytań, bo zachowujesz się jak bot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie zadawaj mi już pytań, bo zachowujesz się jak bot. Jak coś się nasunie to zawsze można to kwestionować na tym świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Nie zadawaj mi już pytań, bo zachowujesz się jak bot. Masz w środku mrocznego węża który ma dziurę w przełyku i co z tym zrobisz potrzebuje świeżych płodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 7 godzin temu 28 minut temu, taka_pokraka napisał: Serio? Przed chwilą napisałeś mi, że jestem nieatrakcyjna. Zapraszałem cię na spacer bo lekarz ci zalecił a ty chcesz mnie zaciągnąć w krzaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 7 godzin temu Zjadłabym płoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 99 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Zapraszałem cię na spacer bo lekarz ci zalecił a ty chcesz mnie zaciągnąć w krzaki? napisała, że zalecił jej babci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: napisała, że zalecił jej babci Wiem co pisała. Jak ma ochotę to niech z nią wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 87 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, Еlciаа napisał: Bo się sadził że mieszka warszawa śródmieście no to ja do niego że możemy się ustawić gdzieś na mieście, no to on nagle ile to ma spraw i rzeczy do zrobienia, kompletny brak czasu. xD A ja chciałam tylko zobaczyć czy w ogóle się zgodzi. Nie wiem na jakiej byliście stopie ale samo to że zaproponowałaś spotkanie nie oznacza przecież, że on ma lecieć jak na skrzydłach. Propozycja to tylko propozycja można mieć ochotę się spotkać a można jej nie mieć i to też jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Zapraszałem cię na spacer bo lekarz ci zalecił a ty chcesz mnie zaciągnąć w krzaki? Mi lekarz zlecił? A potrafisz czytać ze zrozumieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Biedny lerzaczek nikt go nie kocha To jest kłamstwo mówiła że ma wolnom chate u jej dzieci u babki i maszyne odpali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Nie wiem na jakiej byliście stopie ale samo to że zaproponowałaś spotkanie nie oznacza przecież, że on ma lecieć jak na skrzydłach. Propozycja to tylko propozycja można mieć ochotę się spotkać a można jej nie mieć i to też jest w porządku. Samo to że nie było mowy o żadnym spotkanie na mieście niech da ci do myślenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Wiem co pisała. Jak ma ochotę to niech z nią wychodzi No niestety nie brzmi to jakbyś prawidłowo przetwarzał dane. To nie ja komuś proponowałam spacery tylko ty mi. Twoje odpowiedzi nie mają kompletnie sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Mi lekarz zlecił? A potrafisz czytać ze zrozumieniem? Oczywiście. Nawet bym się z domu nie ruszał bo spacery to nie moje hobby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Nie wiem na jakiej byliście stopie ale samo to że zaproponowałaś spotkanie nie oznacza przecież, że on ma lecieć jak na skrzydłach. Propozycja to tylko propozycja można mieć ochotę się spotkać a można jej nie mieć i to też jest w porządku. Kto mówi, że ma lecieć? Twierdzi, że 5 lat przyjaźni i nie miał ochoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To jest kłamstwo mówiła że ma wolnom chate u jej dzieci u babki i maszyne odpali Chyba na twojej dupie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Kto mówi, że ma lecieć? Twierdzi, że 5 lat przyjaźni i nie miał ochoty? Nie miałem przyjaźń to nie pożądanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Chyba na twojej dupie Na swojej cípie idę elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 557 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To jest kłamstwo mówiła że ma wolnom chate u jej dzieci u babki i maszyne odpali Że co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Że co xD Pstro screeny na laptopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 557 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie miałem przyjaźń to nie pożądanie O kúrwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Że co xD Chciałaś go rozdziewiczyc maszyną? Teraz się nie dziwię, że chłopak się wystraszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 557 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Pstro screeny na laptopie Ja pisałam ze mam wolną chate i maszynę odpalę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 87 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Kto mówi, że ma lecieć? Twierdzi, że 5 lat przyjaźni i nie miał ochoty? Nie wiem co tam miedzy nimi było, ale relacje przyjacielskie raczej opierają się swobodzie, a nie na sprawdzaniu kto jak zareaguje dla zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja pisałam ze mam wolną chate i maszynę odpalę? Na fantazje mu się zebrało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 557 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Chciałaś go rozdziewiczyc maszyną? Teraz się nie dziwię, że chłopak się wystraszył Tak w sumie to ja tylko pisalam że taką zamówiłam i odebrałam, nic więcej apropo maszyny nie pisalam, cala reszta to już twórczość leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach