Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 2 godziny temu Anastazja tesz się bała o elke nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, köchamkrejzi napisał: albo w polsce teraz ksieza gwalca malych chlopcow A kto normalny tam chodzi ja nawet nie mówiłem o masturbacji na spowiedzi bo wydało mi się mocno podejrzane się z tego zwierzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 18 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To nie pech to golddigera dla normalnego człowieka nawet wjazd na chatę do elki jest podejrzany a dla niektórych wyjazd na wyspę wydaje się okazjom życia a potem sřajom im do gęby Jak powiązać Elke z aferą Epsteina w jednym zdaniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 195 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No nie obchodzi a co nie musisz pilnować mojego rozporka spokojnie Nikt akurat nie musi pilnować, tam się nic nie wydarzy. A do tematu Elci wracasz cały czas. nawet jak sobie gadasz sam z Dumbo. Sam siebie oszukujesz, nikogo więcej Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Nikt akurat nie musi, tam się nic nie wydarzy. A do tematu Elci wracasz cały czas. nawet jak sobie gadasz sam z Dumbo. Sam siebie oszukujesz, nikogo więcej To było coś takiego tygrys 3 anastazje 1 elka 5 lat ciężko po prostu pomijac kawał życie Inne były na chwilę ale by mi brakło znaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 9 Napisano 1 godzinę temu dzieci chodza bo musza komunie przyjac albo w domach dziecka czy gdzie indziej tez pewnie niezle numery sie odpieerdalaja nie wspomne o ludziach torturujacych zwierzeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dumbo jest atrakcyjna czemu tiktokow nie nagrywa Nikt by nie oglądał ciągle bym gadała życie nie ma sensu memusie pomocy memusie niedługo świat się skończy niech się świat skończy wszyscy jecie płody ja też chcę jeść płody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1613 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A kto normalny tam chodzi ja nawet nie mówiłem o masturbacji na spowiedzi bo wydało mi się mocno podejrzane się z tego zwierzac Ci co muszą mieć papier że odbyli spowiedź. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, köchamkrejzi napisał: dzieci chodza bo musza komunie przyjac albo w domach dziecka czy gdzie indziej tez pewnie niezle numery sie odpieerdalaja nie wspomne o ludziach torturujacych zwierzeta Ja mam komunię chodziłem z dziewczyną do kościoła i jakoś nikt nas nie gwalcil ale racja że mieliśmy ograniczone zaufanie a ja w kieszeni kose Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1613 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Anastazja tesz się bała o elke nie wiem czemu Bała się że będzie musiała z nią walczyć w kisielu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 1 godzinę temu Skończ w końcu obrabiać mi dupe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Nikt by nie oglądał ciągle bym gadała życie nie ma sensu memusie pomocy memusie niedługo świat się skończy niech się świat skończy wszyscy jecie płody ja też chcę jeść płody Ja bym był fanem lubię takie głupie kanały jedna gadala że nie chce pracować i ten ból dopy w komentarzach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Co co muszą mieć papier że odbyli spowiedź. Jest luka można zacząć od żadnych grzechów nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Skończ w końcu obrabiać mi dupe. Chciała byś poproś malowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bała się że będzie musiała z nią walczyć w kisielu To mogło być to biedna anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1613 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jest luka można zacząć od żadnych grzechów nie pamiętam Chociaż jeden grzech chyba trzeba wymienić. Nie wiem ale ja zawsze miałam z tym problem i kolega mi wymyślał grzechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1613 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To mogło być to biedna anastazje Czemu biedna? Może uprawiała sztuki walki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Chociaż jeden grzech chyba trzeba wymienić. Nie wiem ale ja zawsze miałam z tym problem i kolega mi wymyślał grzechy. Ja mówiłem że bilem psa albo zdeptalem chomika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czemu biedna? Może uprawiała sztuki walki. Bo elka jest wielka baba według libedowsky i ma przewagę ewolucyjnom nawet nad facetami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja mówiłem że bilem psa albo zdeptalem chomika a serio to zrobiles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: a serio to zrobiles? Tak bo miałem agresywnom suke a chomik znalazł się w złym miejscu w nieodpowiednim czasie z kulki wylazl i wiesz kanapka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze żył trochę tylko zeichrowany z polany kręgosłupa w 5 miejscach chodzil w wiorkach jak wąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu Mój piesek był jak ten z rezydent evil tylko mnie się bala a innych gryzla aż do szpitala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu No i skończyło się na tym że jom oddaliśmy do schroniska jak siostra urodzila bo chciała jeść płody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jeszcze żył trochę tylko zeichrowany z polany kręgosłupa w 5 miejscach chodzil w wiorkach jak wąż A wiesz psychopato że powinieneś iść z nim do weterynarza od razu i uspić, ulżyć mu w cierpieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 195 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu Ale fajnie jok nauczylem szukaj dałna i zmieniala się w terminatora chodzila na dwóch lapach zęby ostre slina z pyska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 195 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A wiesz psychopato że powinieneś iść z nim do weterynarza od razu i uspić, ulżyć mu w cierpieniu. Dokładnie psychol. Nie dość, że nie potrafił upilnować chomika w klatce i go zadeptał, to jeszcze sobie pier.dolony heheszkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 129 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A wiesz psychopato że powinieneś iść z nim do weterynarza od razu i uspić, ulżyć mu w cierpieniu. A wiesz że miałem max 7 lat i nie wiedziałem że istnieje weterynarz od chomików a moja matka to zlala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak bo miałem agresywnom suke a chomik znalazł się w złym miejscu w nieodpowiednim czasie z kulki wylazl i wiesz kanapka to słabo... 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No i skończyło się na tym że jom oddaliśmy do schroniska jak siostra urodzila bo chciała jeść płody s uka chciala jesc? no niezle... Edytowano 1 godzinę temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach