malchik gay 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Szkoda że nigdy się nie usamodzielnisz i nie przekonasz ile wszystko kosztuje nawet gdy na zdjęciach wygląda jakby nora czy melina bo robione 12 letnim tabletem nie kładącym nacisku na foto. Usamodzielnie się szybciej niż ty mitomanie bo ja się pracy nie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, malchik gay napisał: Zmienia się jak wielkość jego fiuuta i wzrost szwagra Muszę tak pisać bo ciotka tesz ma dwa pokoje ale nie ma balkonu i zsypu i to jednak robi 10m2 więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, malchik gay napisał: Usamodzielnie się szybciej niż ty mitomanie bo ja się pracy nie boje Ja tesz się nie boję po prostu nie chce mi się codziennie chodzić i męczyć 8 godzin Bardziej by mi pasowało emigracji na fabryki i w rok zarobić na resztę życia Ogólnie praca w Polsce to nie rozwiązanie dla mnie bo co to za pomysł zarobic wydac na życie i od nowa stoi się w miejscu a ja chcę być wolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach