Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 12 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 212 Napisano 12 godzin temu Byłeś u Harvey Denta, czy jeszcze przed tobą wizyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 52 Napisano 10 godzin temu Najleosze są związki bez zobowiązań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 10 godzin temu Dla niektórych to jedyna opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 52 Napisano 10 godzin temu Inni mają różne opcje itsk wolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Dla niektórych to jedyna opcja. Chwalisz się czy zalisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Najleosze są związki bez zobowiązań Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 557 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Chwalisz się czy zalisz Mój tekst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 87 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mój tekst. Elcia przecież to stary jak świat tekst w obiegu od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DDDDD 0 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Elcia przecież to stary jak świat tekst w obiegu od lat. . Edytowano 8 godzin temu przez DDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 557 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Elcia przecież to stary jak świat tekst w obiegu od lat. Ja wiem ale on tak nigdy nie mówił wczesniej, dopiero jak wczoraj wieczorem mu tak napisałam to teraz chodzi i powtarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Elcia przecież to stary jak świat tekst w obiegu od lat. I kto za kim lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Chwalisz się czy zalisz A ty płaczesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A ty płaczesz? Nie ja mam tak suche galki oczne ze czasem je plycze prysznicem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: A ty płaczesz? W mojej garderoby nie ma plecaka szalika ani nawet czapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 557 Napisano 8 godzin temu Ten znowu o plecaku, ja jêbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Córka demi moore mimo ze miala jako matke jedna z najpiekniejszych kobiet swiata ma szczene po ojcu i moglaby nia orzechy wloskie rozlupywac Edytowano 7 godzin temu przez Koralgor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach