Spaghetti... 556 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, ♡♡♡♡ napisał: ?!? Pardą, to Ty tajemnicza, miałaś mi powiedzieć kim jesteś Założyłaś się o tydzień na nerwicy bez kafe dobrze sobie przypomniałem ... Edytowano 14 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1663 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Chcesz przetestować w sex A właśnie widmo wrócił pisze a was nie widzę Bo te materace różne są. Ten co mam teraz jest wygodny a wcześniejszy był słaby. Wczoraj padłam a Widmo siedział tu do rana. Dziś on już spi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 11 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Pardą, to Ty tajemnicza, miałaś mi powiedzieć kim jesteś Założyłaś się o tydzień na nerwicy dobrze sobie przypomniałem ... O tydzień na nerwicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 18 Napisano 14 godzin temu (edytowany) oho powrót człowieka z prehistorii Edytowano 13 godzin temu przez tworki vibe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 556 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, ♡♡♡♡ napisał: O tydzień na nerwicy ? Tak, pisałaś, że nie możesz się przyznać wtedy, że na nerwicę uciekasz na tydzień, więc teraz to zrób Edytowano 14 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1663 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Tak, pisałaś, że nie możesz się przyznać wtedy, że na nerwicę uciekasz na tydzień, więc teraz to zrób Kobieta lubi być tajemniczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 556 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kobieta lubi być tajemniczą Ja też, ale pisała, że powie, więc skoro czas minął, to czas na prawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 10 Napisano 13 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Niczego bo marny wybór. Jak tam na mokrym było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 11 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak, pisałaś, że nie możesz się przyznać wtedy, że na nerwicę uciekasz na tydzień, więc teraz to zrób A mi się wydawało że każdy wie kim jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1663 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Ja też, ale pisała, że powie, więc skoro czas minął, to czas na prawdę Powiem ci kto to na ucho 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1663 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał: Jak tam na mokrym było? Jakim mokrym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 556 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, ♡♡♡♡ napisał: A mi się wydawało że każdy wie kim jestem Mi też, ale inaczej byś mi nie pisała, że powiesz prawdę Elcia Zgadłem ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 10 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakim mokrym? Z widmusiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1663 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał: Z widmusiem. Dobrze było i jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 13 godzin temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Bo te materace różne są. Ten co mam teraz jest wygodny a wcześniejszy był słaby. Wczoraj padłam a Widmo siedział tu do rana. Dziś on już spi. Podobno w píerdlu byl czy jest jakieś rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 556 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Powiem ci kto to na ucho Ok odczytam między wierszami Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 10 Napisano 13 godzin temu Gostynin3m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, tęgi ... napisał: To mogło mu się z psychiatrycznym szpitalem pomylić. No mógł podkolorowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1663 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Podobno w píerdlu byl czy jest jakieś rzeczy Tak. Pisalam że siedzi jakiś czas temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak. Pisalam że siedzi jakiś czas temu. A co za katalizatory czy krzaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 11 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Mi też, ale inaczej byś mi nie pisała, że powiesz prawdę Elcia Zgadłem ? Dobra bo już mi się nie chce udawać. A główne konto mi pulsar uspil. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 13 godzin temu To głupim trzeba być żeby trafić prawa nie znać adwokata sobie nie kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 13 godzin temu Może butelkomat napadl albo kable obcinal do tesli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1663 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A co za katalizatory czy krzaczki Coś z autem ale akurat do końca nie wiem tego o co chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 10 Napisano 13 godzin temu Bedboj dla pato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 556 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, ♡♡♡♡ napisał: Dobra bo już mi się nie chce udawać. A główne konto mi pulsar uspil. Spoko, czyli jednak poległaś Więc za karę łap, a Pulsar niech siedzi cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 10 Napisano 13 godzin temu Ale patola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 296 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, tęgi ... napisał: Pędził bimber i miał nielegalną hodowlę psów Za to się nie idzie co za głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 11 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko, czyli jednak poległaś Więc za karę łap, a Pulsar niech siedzi cicho A wiesz o tym że jest sporo podobnych filmów do 365 dni które też by mogły Ci sie spodobać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1663 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, tęgi ... napisał: Alkohol własny bez akcyzy nie idzie się siedzieć, tak. Jaki alkohol? Nie wymyslaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach