WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 8 godzin temu Juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Juz Absurdalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 352 Napisano 8 godzin temu Rozwiń, to postaram się pomóc. Nie zostawiam ziomków w potrzebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Rozwiń, to postaram się pomóc. Nie zostawiam ziomków w potrzebie. Z góry współczuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 567 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Juz Raczej dopiero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 352 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, TnT napisał: Z góry współczuję Nie ma za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Raczej dopiero. w sensie ,że jeszcze uwierzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, TnT napisał: Absurdalne. Mianowicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Juz Na pocieszenie Hhttps://www.tiktok.com/@iwantblondi/video/7596481774910180639 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Raczej dopiero. a w co nie wierzycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 567 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, TnT napisał: w sensie ,że jeszcze uwierzy? W sensie że lepiej późno niż wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Mianowicie Raz na górze, raz na dole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, TnT napisał: Raz na górze, raz na dole. Napisał co wiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 7 godzin temu w Boga? w ludzi? w milosc ? huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 7 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 33 Napisano 7 godzin temu ja wierze we wspolnote dziewczynska zeby facety nie wymieniali sie nimi i wenerami bo sa uposledzeni umyslowo dzis chlop jednej chcial mnie do domu podwiezc to do mnie zrobila mine ze nie taki grymas no i okej a z nia mi sie ciekawiej gadalo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 169 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Tak Miłość to głupie uczucie zaczyna się na jajach kończy na dupie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Miłość to głupie uczucie zaczyna się na jajach kończy na dupie huh Pojasnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Napisał co wiedzial To nie ja napisałem, pradawne prawdy ludzkie wskrzesiły te słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, TnT napisał: To nie ja napisałem, pradawne prawdy ludzkie wskrzesiły te słowo To słowo.. zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 352 Napisano 7 godzin temu Rozmowa botów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: W sensie że lepiej późno niż wcale. To nie jest oczywiste ani empirycznie ani analitycznie, praca na sobą wymaga cierpliwości, zwykło mawiać się, że cierpliwość cechą Bogów, i nie czas tu gra pierwsze skrzypce. Jakkolwiek zgodzę się, że później może znaczyć wcale, tak wcale nigdy nie zdeterminuje późności Ja osobiście wyobrażam sobie wierzenia jako karuzelę, raz się wierzy a raz nie. Wystarczy spojrzeć z czym wiara się wiąże. Przyjemności raz się wzmagają a raz flaczeją. W przypływie uniesień jest a odwrotnie nie ma. Konia z rzędem kto wyjaśni sumę i ostateczną przyczynę przejścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: To słowo.. zegnam *słowA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 567 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, TnT napisał: To nie jest oczywiste ani empirycznie ani analitycznie, praca na sobą wymaga cierpliwości, zwykło mawiać się, że cierpliwość cechą Bogów, i nie czas tu gra pierwsze skrzypce. Jakkolwiek zgodzę się, że później może znaczyć wcale, tak wcale nigdy nie zdeterminuje późności Ja osobiście wyobrażam sobie wierzenia jako karuzelę, raz się wierzy a raz nie. Wystarczy spojrzeć z czym wiara się wiąże. Przyjemności raz się wzmagają a raz flaczeją. W przypływie uniesień jest a odwrotnie nie ma. Konia z rzędem kto wyjaśni sumę i ostateczną przyczynę przejścia. Wniosek jest jeden, nie wierzyć w nic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 352 Napisano 7 godzin temu Kogoś wam przypomina z kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Еlciаа napisał: Wniosek jest jeden, nie wierzyć w nic. Bzdura, wypluj te słowa. Posyp solą za ramię, odwróć się dwa razy na pięcie, czy tam zmień nogę wstawania na lewą, a najlepiej przekręć łóżko, złap się za guzik, podrap się w dłoń, złap się za język itd. pomaga Edytowano 7 godzin temu przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 567 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, TnT napisał: Bzdura, wypluj te słowa. Posyp solą, odwróć się dwa razy na pięcie, czy tam zmień nogę wstawania, a najlepiej przekręć łóżko, złap się za guzik, podrap się w dłoń, złap się za język itd. pomaga W nic to w nic więc w zabobony też nie wierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Kogoś wam przypomina z kafe? Elzbieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 352 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Elzbieta? O ty hu yu. Gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 73 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: O ty hu yu. Gina Je syn starszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach