WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Można założyć nowe i poprosić o scalenie ze starym. Tylko użyj normalnego maila, bo logowanie jest po mailu a nie nazwie konta. Ernest Bryll by się nie powstydził Nocami w samotnościRozpustny sen widziałemŻeśmy w jednym łóżkuSpojeni ciało z ciałemAle tym snem najśmielszymTwej dumy nie urażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 42 Napisano 4 godziny temu Czemu nie śpicie wy szlory, sebiksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Ernest Bryll by się nie powstydził Nocami w samotnościRozpustny sen widziałemŻeśmy w jednym łóżkuSpojeni ciało z ciałemAle tym snem najśmielszymTwej dumy nie urażę byłem na ich koncercie w Rumi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Piękny dzień się zaczął to na chùj spać życie za krótkie w dzień się spi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Pracuje. biedne dziecko nie dość ,że wyzyskiwany praca małoletnich to tu się jeszcze inny wyzysk szykuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Czemu nie śpicie wy szlory, sebiksy spałem 17-20.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ładne uszka masz a ulepiłem sobie z makaronu taką figurkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ty wiesz co mają w głowie mężczyźni w tym wieku? Ogólnie jedna wielka sråke I tak wam się nie uda mnie zniechęcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: I tak wam się nie uda mnie zniechęcić. Nie to było moim celem bo mam wywalone jaja co ty tam se zrobisz. Tak se napisalam bo dla mnie to prawie jak syn wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: byłem na ich koncercie w Rumi niemożliwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Chciaz gdy sama Tyle miałam to mi się wydawało że jestem bardzo dojrzała xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: I tak wam się nie uda mnie zniechęcić. No dobra ale skad on sie tu wzial? Przeciez dobrze wiesz, ze tu nie ma nowych osob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 546 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dużo robi bo pracuję wystawiając aukcje na allegro. Godzina dziennie czy dwie roboty. Ok, niech robi, ale pytanie ile zarabia dziennie skoro na jedzeniu oszczędza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Czemu nie śpicie wy szlory, sebiksy od czego jest praca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1634 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Czemu nie śpicie wy szlory, sebiksy Jak tu spać kiedy wokół pelno zjaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: niemożliwe... to nie wiesz że Myslovitz to spiewa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Lepiej sråc niż spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie to było moim celem bo mam wywalone jaja co ty tam se zrobisz. Tak se napisalam bo dla mnie to prawie jak syn wiek Tez mu na początku pojechałam że dziecko jak dla mnie i ja nie będę z nim o minecrafcie gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 4 godziny temu ale dziwna ta wersja jak się do Myslovitz przyzwyczaiłem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 546 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: I tak wam się nie uda mnie zniechęcić. Nie przejmuj się Elcia hejtem. Ty masz być szczęśliwa i rób po swojemu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: to nie wiesz że Myslovitz to spiewa ? wiem, a ostatnio Podsiadło z Rojkiem tak tylko chciałem przytrolować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tez mu na początku pojechałam że dziecko jak dla mnie i ja nie będę z nim o minecrafcie gadać. Mental maja takie dzieciaki bekowy i jest śmiesznie chociaż. Ogólnie przebywanie wśród młodych odmladza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1634 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a ulepiłem sobie z makaronu taką figurkę Z czym zlepiles makaron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik 32 12 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Tez mu na początku pojechałam że dziecko jak dla mnie i ja nie będę z nim o minecrafcie gadać. Przecież wszyscy wiemy że chodziło o zapłodnienie twojego jajeczka a nie o rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1634 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wiem, a ostatnio Podsiadło z Rojkiem tak tylko chciałem przytrolować Najlepszy głos do tej piosenki ma Rojek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, elfik 32 napisał: Przecież wszyscy wiemy że chodziło o zapłodnienie twojego jajeczka a nie o rozmowy Wracaj do jaja poczwaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Z czym zlepiles makaron? użyłem kleju ejajowego bo te ogromne uszy odpadały od makaronowej głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1634 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Ok, niech robi, ale pytanie ile zarabia dziennie skoro na jedzeniu oszczędza 8 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 546 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: użyłem kleju ejajowego bo te ogromne uszy odpadały od makaronowej głowy Nawet nie widziałeś, a pyerdolisz jabyś pigułkę połknął. Dobrze, że Szyszka widziała i akurat na moje uszy nie narzekała Szkoda tylko, że kwiat jabłoni zwiędł w kuchni Michał Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 546 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: 8 zl. Spoko Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach