WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Еlciаа napisał: Ale ja nie chce więcej, czy tak ciężko zrozumiec spoko - to było tak pół serio przecież trudno mieć dzieci wbrew sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No w sumie 200 szybciej zarobisz Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu A co to znaczy zainwestować w kogoś bo chyba nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Wszystko ma na swoim miejscu Pena ci wyslal ale patola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: z kafe. i on tera czyta że się uzależniłaś a ty się dziwisz skąd on coś o tb wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu to 1 z tych walikoni co zawsze siedzo w krzokach nie udzielajo się i proponujo na priv zdjęcia swojej zony ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 42 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Pena ci wyslal ale patola Pewnie ryj jak tamburyn ale penes ładny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: A co to znaczy zainwestować w kogoś bo chyba nie rozumiem czas to pieniądz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nom ale ja ją znałem wiele lat a nie 5 dni po takim czasie by mi musiało przygrzac xD Motylki w brzuchu. Rownie dobrze mogla poznac na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Jajebje a inni tutaj tylko o tym gadają Prawdziwy człowiek czynu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: czas to pieniądz Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 546 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Typie wszystkie zakochane bo on taki piękny Co z tego, skoro naraz wszystkich nie weżmie, ale wierzę na słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: i on tera czyta że się uzależniłaś a ty się dziwisz skąd on coś o tb wie Poczytal trochę lezaka i sie mnie pytał kto to jest malowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: to 1 z tych walikoni co zawsze siedzo w krzokach nie udzielajo się i proponujo na priv zdjęcia swojej zony ? Dobre xD nie moge z tego ze dalej sie nie domysliles o kogo chodzi xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1634 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: spoko - to było tak pół serio przecież trudno mieć dzieci wbrew sobie Niektórzy mają przypadkiem im wyszły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu Tu nikogo nowego nie ma więc pewnie jakaś kaleka inkognioto z kùrwicy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 78 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a inni tutaj tylko o tym gadają Prawdziwy człowiek czynu! Akurat mam przestój przedpłodny. Zinterpretuj to jako uderzenie w czaszkę za karę, że mnie tak wciąga ta patohistoria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1634 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Co z tego, skoro naraz wszystkich nie weżmie, ale wierzę na słowo Może naraz ile uniesie i bedzue ciągnął za sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Dobre xD nie moge z tego ze dalej sie nie domysliles o kogo chodzi xd powiedz mi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 78 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Dobre xD nie moge z tego ze dalej sie nie domysliles o kogo chodzi xd To nas oświeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Poczytal trochę lezaka i sie mnie pytał kto to jest malowany. Coo xd czyli to nie malowany? Tu nawet nie ma tylu osob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: to 1 z tych walikoni co zawsze siedzo w krzokach nie udzielajo się i proponujo na priv zdjęcia swojej zony ? Za młody jest by być walikoniem i mieć żonę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Akurat mam przestój przedpłodny. Zinterpretuj to jako uderzenie w czaszkę za karę, że mnie tak wciąga ta patohistoria. niby człowiek się brzydzi ale oczu oderwać nie może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu jeden dzień mnie nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Niektórzy mają przypadkiem im wyszły. akurat szedłem sobie ulicą, potknąłem się i tak niefortunnie wpadłem na tą panią... to był przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: powiedz mi xD Jak nie malowany to ja nie wiem. Jak z nerwicy to chyba troche strach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Za młody jest by być walikoniem i mieć żonę. Kto to walikon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jeden dzień mnie nie było i od razu forum nabrało wigoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Za młody jest by być walikoniem i mieć żonę. to może tylko konia wali i szuka chorej łani bo mi z początku jakiś typ wbijał na priva i oferował żonę a drugi myślał że jestem laską 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Kto to walikon Końkubent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach