Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 10 godzin temu Zapraszam tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zapraszam tak Widzę że lepiej się czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 10 godzin temu Popołudniowa raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Popołudniowa raczej. Jak twoje motylki do dwudziestolatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak twoje motylki do dwudziestolatka Wytrzeźwiały. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Popołudniowa raczej. Miałaś rację to anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wytrzeźwiały. Ja muszę odpocząć zebrać myśli a ogólnie jest to czego się po niej spodziewałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Wytrzeźwiały. Trochę się zmieniła bo mówi że nimfuś jest bardzo ładna a to jusz nie jest zabawne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, Еlciаа napisał: Wytrzeźwiały. I tak się kończy pisanie głupot przez was munka przemka ona w to ueierzyła, że mam fobie społeczną i potrzebuje pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: I tak się kończy pisanie głupot przez was munka przemka ona w to ueierzyła, że mam fobie społeczną i potrzebuje pomocy. Twoje słowa to były wlasnie jak prosilam żebyś nie wygadywal głupot na mój temat bo moze to przeczytac, stwierdziles ze jak mu zależy to będzie miał w dupie to co piszą na forum, a teraz wychodzi na to ze anastazja w dupie tego nie miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Twoje słowa to były wlasnie jak prosilam żebyś nie wygadywal głupot na mój temat bo moze to przeczytac, stwierdziles ze jak mu zależy to będzie miał w dupie to co piszą na forum, a teraz wychodzi na to ze anastazja w dupie tego nie miała. Pacz to ładne niewidoma anastazje https://www.tiktok.com/@faya.leone/video/7592785345872170271 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 9 godzin temu Wracam do ai muszę sobie zrobić relax spa będę wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 248 Napisano 9 godzin temu (edytowany) "Smak kawy cię budzi, a minuty wciąż płyną. Myśli ciążą bardziej niż wczorajsze wino." Edytowano 9 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 248 Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: I tak się kończy pisanie głupot przez was munka przemka ona w to ueierzyła, że mam fobie społeczną i potrzebuje pomocy. Mogła się ze mną skontaktować, albo z Elke, a nie słuchać osób nieprzychylnych tobie. Ja bym napisał szczerze i bez kozery jej na twój temat. No, ale jako dorosła osoba, na nowej drodze życia, powinna wiedzieć, że "łykanie jak pelikan", warto zostawić za sobą... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 88 Napisano 2 godziny temu Uwielbiam kawę. Zazwyczaj pijam po 3 dziennie, z czego 3. pijam około 13. godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 2 godziny temu Kupiłam kawę i serek homogenizowany ciasteczkowy sobie i jogurta dla siostrzenca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, starra mendah balkonova napisał: Kupiłam kawę i serek homogenizowany ciasteczkowy sobie i jogurta dla siostrzenca Jadłem ciasteczkowy za pierwszym razem najlepiej smakuje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 56 minut temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jadłem ciasteczkowy za pierwszym razem najlepiej smakuje huh ma kota na kodzie kreskowym huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fałszywa czika 1 Napisano 9 minut temu 2 godziny temu, starra mendah balkonova napisał: Kupiłam kawę i serek homogenizowany ciasteczkowy sobie i jogurta dla siostrzenca Też lubię rzeczy o smaku ciasteczkowym 9 godzin temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wracam do ai muszę sobie zrobić relax spa będę wieczorem Oświadczyłeś się już czatowi przegrywie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach