ZimnyDran 6 Napisano 3 godziny temu Aka Wieczorna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 4 Napisano 3 godziny temu A kogo to niby interesuje chlopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna mamba 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: A kogo to niby interesuje chlopie Każdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 51 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Bezimienne trolle z kafe bez twarzy są nikim Edytowano 3 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, czarna mamba napisał: Każdego Ogólnie szczerze mówiąc przykro się patrzy na osoby z paranoja. A narcyz ja ewidentnie ma. Wydaje jej się że zna tu każdego i mu przypisuje jakieś zbrodnie które tworzy jej chory umysł. Przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, czarna mamba napisał: Każdego Pracowała w Chorąsczy na oddziale zamknietym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 6 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, JajaWywalone napisał: Ogólnie szczerze mówiąc przykro się patrzy na osoby z paranoja. A narcyz ja ewidentnie ma. Wydaje jej się że zna tu każdego i mu przypisuje jakieś zbrodnie które tworzy jej chory umysł. Przykre. W sensie Narcyzjusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 12 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, JajaWywalone napisał: Ogólnie szczerze mówiąc przykro się patrzy na osoby z paranoja. A narcyz ja ewidentnie ma. Wydaje jej się że zna tu każdego i mu przypisuje jakieś zbrodnie które tworzy jej chory umysł. Przykre. Zimnydran to smakosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Zimnydran to smakosz Piszę o tej babie jestem narcyzem czy coś takiego z wajbem suchej i kiełbasy paranoicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 4 Napisano 3 godziny temu Ludzie powinni mnie po dupje całować ze mam do nich cierpliwości tyle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 6 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, JajaWywalone napisał: Piszę o tej babie jestem narcyzem czy coś takiego z wajbem suchej i kiełbasy paranoicznej To Narcyzjusz przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 2 godziny temu Mówiono, że nadeszła od północy od bramy Powroźniczej. Szła pieszo, a objuczonego konia prowadziła za uzdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 4 Napisano 2 godziny temu Znacie bajkę o starcu z synem i ośle? No więc właśnie w dùpe się gryzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 5 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, JajaWywalone napisał: Piszę o tej babie jestem narcyzem czy coś takiego z wajbem suchej i kiełbasy paranoicznej To prędzej krasnal, na innych tematach pisał o femcelach etc. I typowo się pluł do leżaka. https://f.kafeteria.pl/temat-7913416-ludzie-banki-elity-normiki-go-nienawidza-sprawdz-jak-ten-40-letni-pravviczek-bez-pracy-z-podlasia-wszedl-w-posiadanie-ogromnego-majatku-i-domu-nie-robiac-nic-a-przy-tym-grajac-tylko-posuwajac-pusie-i-jedzac-klopsy-ala-milioner/?tab=comments#comment-59161539 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 613 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, JajaWywalone napisał: Piszę o tej babie jestem narcyzem czy coś takiego z wajbem suchej i kiełbasy paranoicznej To raczej facet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To raczej facet. Nie sądzę. Zresztą mam to w dupje. Stara schizofreniczka wymyślą farmazony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 5 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: To raczej facet. Na pewno jakaś osoba z kowbojek, bo znała jej kowbojkową "przeszłość", bez względu czy to wymysły czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 2 godziny temu Podobno ma magiczne moce i raz zamieniła się w kleszcza i ugryzła jakąś dziewczynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 359 Napisano 2 godziny temu Tak. Ochraniała Gortata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 4 Napisano 2 godziny temu Pudziana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Odblokujcie mi skrzynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Еlciаа napisał: To raczej facet. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 96 Napisano 2 godziny temu Prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 613 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Tak. Tak też czułam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 24 minuty temu W Formozie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 4 Napisano 17 minut temu Zazdrościcie mi i tyle na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach