Onaaaa 1642 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Super, więc po co mnie pytasz Masz lajka, ja daje klapsy nie bije Jasne że nie bijesz bo jakby kobieta sie zdenerwowała to byś tego nie przeżył 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: nie doceniacie jakie macie narzedzie dla niedoroochanych babofonow, zapuszczacie sie jak knury i schowane pod bebzonem to tak jest Ochłoń bo chyba musisz się zbredzlowac Samiec to nie pomoc charytatywna by walil pasztety niedojèbane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Spoko ale nie tylko ty chcesz. To musicie stoczyć walkę o mnie. 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Żartowałam. Nie chcę cię ani tego tercetu. Dość tych impertynencji krnabrnych no teraz to jestem rozczarowany już miałem dmuchać basen i rozrabiać 20 kilo kisielu w proszku, a tu akcja odwołana... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Zamijcie się dziećmi a nie glupa rznac po nocach. Mój już duży i nawet jest u kolegi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ochłoń bo chyba musisz się zbredzlowac Samiec to nie pomoc charytatywna by walil pasztety niedojèbane no a sam nie nieustannie prujesz bo zazdroscisz ze sobie pociupciali a ty nie chciales, tez mogles i miales szanse tylko nie chciales sie spotkac a jakbys schudl to bys se mogl wstac z lozka i nie przygniotlbys Elki bo chyba znacznie przewyzszasz jom masom Edytowano 4 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 4 godziny temu Każdy ma prawo nie robić z fioota szmaťy i wkładać tylko gdy wszystko mu pasuje a nie pocieszać zapuszczone foki bo im się chce niech zaplacom temu co tym się zajmuje zigolakowi jakiemu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu Gucio czy jak mu tam dzis napisał że robił dobre uczynki charytatywne chorym laniom i uciekal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: no a sam nie nieustannie prujesz bo zazdroscisz ze sobie pociupciali a ty nie mogles, tez mogles i miales szanse tylko nie chciales sie spotkac a jakbys schudl to bys se mogl wstac z lozka i nie przygniotlbys Elki bo chyba znacznie przewyzszasz jom masom Niczego nie zazdroszczę brzydzi mnie elka fizycznie i mentalnie nawet duchowo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jasne że nie bijesz bo jakby kobieta sie zdenerwowała to byś tego nie przeżył Pewnie, tak sobie pomarz, bo mrzeniami się życia nie ułoży smerfetko ani kajdankami Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Pewnie, tak sobie pomarz, bo mrzeniami się życia nie ułoży smerfetko ani kajdankami moze sie ulozy, czemu nie ulozy tylko musialaby zmienic place na bardziej oplacalnom i szukac klientow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 3 godziny temu no i co tam szlory i sebiksy ze jeszcze nie spicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu Chryste panie, lać spermę do samotnej matki dwójki dzieci przez 5 lat, a przez następne 5 wypierać to jest już kolejny poziom spierrdolenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Ogladam tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu Prawda że jakby miała look to by miała sex a tak mi się nie chciało w to mieszac zwłaszcza prezerwatywom jak sobie przekalkulowalem zwłaszcza że nie okreslila co to ma byc nie dla mnie niejasne sytuację na przyszłość niech mówi fwb zero dzieci Ale som inni napalency mnie to ani nie grzeje ani ziembi czy ona ma życie seksualne czy odpala maszyne jest jedynie powodem do beki bo sama publicznie pisze głupoty i triggeruje ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: moze sie ulozy, czemu nie ulozy tylko musialaby zmienic place na bardziej oplacalnom i szukac klientow Ze mną taka opcja nie przejdzie, ale z kimś innym na pewno Oczywiście życzę szczęścia Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: tak mi się nie chciało w to mieszac zwłaszcza Gościu lałeś do niej spermę godzinami, błagałeś żeby z tobą popisała na privie, pisałeś ja pan - ty su. Do każdego kto się do niej odezwał publicznie warczałeś jak bezdomny kundel któremu ktoś próbuje zabrać kość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Pewnie, tak sobie pomarz, bo mrzeniami się życia nie ułoży smerfetko ani kajdankami Nie jestem marzycielką. Kajdanki sie przydadzą czasami dla zabawy Życie mam w miarę ułożone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pryczy ryczy napisał: Chryste panie, lać spermę do samotnej matki dwójki dzieci przez 5 lat, a przez następne 5 wypierać to jest już kolejny poziom spierrdolenia. Nie trzeba kogoś pozadac fizycznie żeby byc przyjacielem czy kolegom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ze mną taka opcja nie przejdzie, ale z kimś innym na pewno Oczywiście życzę szczęścia no wiesz co a z Pokusiom przeszlo a ona nie byla wzorem cnot tylko miala smrodliwo przeszlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pryczy ryczy napisał: Gościu lałeś do niej spermę godzinami, błagałeś żeby z tobą popisała na privie, pisałeś ja pan - ty su. Do każdego kto się do niej odezwał publicznie warczałeś jak bezdomny kundel któremu ktoś próbuje zabrać kość. Jak masz autyzm i brak poczucia humoru to nie moja wina zarty nic nie znaczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie trzeba kogoś pozadac fizycznie żeby byc przyjacielem czy kolegom Jakim kolegą, ty tu pisałeś że byś pozabijał każdego gdyby elka ci dała do polizania ciipe i nic poza tym nie ma dla ciebie znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 3 godziny temu (edytowany) u mnie tez Pokusia by przeszla tylko by musiala obiecac ze bede tom jedynom dla niej i wiecej nie bedzie po dópach i kótach skakac tylko bede jej jedynom bo to byla fajna szlora bekowa Edytowano 3 godziny temu przez starra mendah balkonova 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak masz autyzm i brak poczucia humoru to nie moja wina zarty nic nie znaczom Rzeczywiście świetny ci dowcip wyszedł, przez kilka lat robić z siebie przygłupiego spermiarza, a później stwierdzić że to żarty były. Wspaniałe poczucie humoru milordzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Cały czas o pentach. Jesteście tacy plascy jak potylica 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Jakieś jaja by się porobiło telefoniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie jestem marzycielką. Kajdanki sie przydadzą czasami dla zabawy Życie mam w miarę ułożone Fakt, ale nie śpisz po nocach. Ja się nie bawię w takie kajdanki tylko zakuwam Wiem, ja też i życzę Ci jak najlepiej Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, JajaWywalone napisał: Wazektomia to genialna rzecz ale weź zmuś chlopa. Porażka. Sama bym się wywazektomjowala Dla bogatych bo można tesz własne nasienie zamrozic w azocie i trzymac na wszelki wypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Dla bogatych bo można tesz własne nasienie zamrozic w azocie i trzymac na wszelki wypadek A komu by się chciało bawić w in vitro błagam. Aż tyle nie kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pryczy ryczy napisał: Rzeczywiście świetny ci dowcip wyszedł, przez kilka lat robić z siebie przygłupiego spermiarza, a później stwierdzić że to żarty były. Wspaniałe poczucie humoru milordzie. Lubię długo taki jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 13 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, starra mendah balkonova napisał: nie doceniacie jakie macie narzedzie dla niedoroochanych babofonow, zapuszczacie sie jak knury i schowane pod bebzonem to tak jest Nie przyjmuję pani propozycji a wręcz czuję się zinstrumentalizowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach