Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: 27 miała ale kiedy to nie wiem. Mój czas się zatrzymał na 27. Jeszcze może być płodnom Inteligencja wbila z nikiem 94 jak myślisz dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak albo ja dam jej mieszkanie a ona mi kinder niespodziankanke Wszystko zależy od ilości milionów huh Tak albo ty jej daj mieszkanie a ona tobie skakankę żeby ćwiczył i ci zrobi jeszcze terapię na podstawie mądrych książek które czyta, same plusy z samicy homo sapiens takowej są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu Jak tak szybko na pesel spojrzałem bez zapamietywania całości to bylo 94 ja 88 to 6 lat mlodsza ma z 31 teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Inteligencja wbila z nikiem 94 jak myślisz dlaczego Wyglądala na 37 i pół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 203 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Wyglądala na 37 i pół Wyglądała raczej młodo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Inteligencja wbila z nikiem 94 jak myślisz dlaczego chodziło o wagę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: Wyglądała raczej młodo... Dobranoc Marusia - dzisiaj ja idę spać przed Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: Wyglądała raczej młodo... Raczej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 203 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Dobranoc Marusia - dzisiaj ja idę spać przed Tobą Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: chodziło o wagę? Stawial bym predzej najwięcej na rocznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 203 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Raczej xD No ok młodo : ) jeśli okolice 30 to na swoje lata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, JajaWywalone napisał: Wyglądala na 37 i pół Idąc tom logikom nimfuś 45 elka 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu Fascynujące jest to że 37 letni chłop zatrzymał się w rozwoju na etapie zaczepiania koleżanek w gimnazjum. Normalny incel to dawno by dał sobie spokój, a nie rył beret każdego dnia co raz bardziej mitomańskimi urojeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Idąc tom logikom nimfuś 45 elka 50 Lepiej jak facety myślą fjutem i chcom kogoś ocalić czy jak kûrwica im się załącza i się gniewajom w jakim stanie wolisz być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 3 godziny temu Gdzie Elka 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 13 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pryczy ryczy napisał: Fascynujące jest to że 37 letni chłop zatrzymał się w rozwoju na etapie zaczepiania koleżanek w gimnazjum. Normalny incel to dawno by dał sobie spokój, a nie rył beret każdego dnia co raz bardziej mitomańskimi urojeniami. A już wiem kim jesteś krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: A już wiem kim jesteś krejzi To Narcyzjusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Gdzie Elka 50 Normalnie przecież tu stare zdjęcia daje sprzed dwóch dekad Rozryla się chociazby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, pryczy ryczy napisał: Fascynujące jest to że 37 letni chłop zatrzymał się w rozwoju na etapie zaczepiania koleżanek w gimnazjum. Normalny incel to dawno by dał sobie spokój, a nie rył beret każdego dnia co raz bardziej mitomańskimi urojeniami. Ja mimo tego forum dyskusyjne zrealizowalem wszystkie cele które sobie postanowilem po śmierci matki a jeśli jakieś som w planach to nie mam np sily obecnie lub kapitału więc zupełnie mi nie przeszkadza że tu siedzę Np w lutym mam odhaczone co miałem zrobić w celu rozwoju biznes planu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Normalnie przecież tu stare zdjęcia daje sprzed dwóch dekad Rozryla się chociazby Whatever zasypiam prawie jesteś kootasiarz ratownik lubisz to dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu Kupiłeś nowe jeansy dla gumowej ciipy? Czy kubki nowe do szczania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pryczy ryczy napisał: Kupiłeś nowe jeansy dla gumowej ciipy? Czy kubki nowe do szczania? Zyjesz przeszłości równie dobrze mozesz wróć do swojego dzieciństwa jak bawiles się patykiem i kupom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zyjesz przeszłości równie dobrze mozesz wróć do swojego dzieciństwa jak bawiles się patykiem i kupom Takie zabawki miales. Smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Takie zabawki miales. Smutne Ja miałem PlayStation narycjusz miał patyka i kupe psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zyjesz przeszłości równie dobrze mozesz wróć do swojego dzieciństwa jak bawiles się patykiem i kupom W sensie że jak miałeś 34-35 lat to byłeś na tym samym poziomie co ja kiedy miałem 7 tylko że zamiast patyka i kupy (matka nie nauczyła że się kupami nie bawi?) to miałeś sztuczną ciipę oraz jeansy siostry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 3 godziny temu Dziwne ze jeszcze se nie kupił gumowej lalki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pryczy ryczy 1 Napisano 3 godziny temu Btw, beka że typ który co chwila jęczy o tym że kiedyś to było fajnie,a teraz jest chuujowo pisze mi o tym że żyję przeszłością. Kidulcik co konsolki kupuje i plakaciki z postaciami z dzieciństwa obkleja ściany pisze mi takie rzeczy. Prycham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 13 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Normalnie przecież tu stare zdjęcia daje sprzed dwóch dekad Rozryla się chociazby To akurat prawda że dawała foty gdzie była młódką żeby wypaść jak najkorzystniej no bo po co. Na tej focie co ostatnio pravik wrzucał już jest bardziej pulchna na twarzy, nie oceniam negatywnie ale na pewno wygląda inaczej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pryczy ryczy napisał: W sensie że jak miałeś 34-35 lat to byłeś na tym samym poziomie co ja kiedy miałem 7 tylko że zamiast patyka i kupy (matka nie nauczyła że się kupami nie bawi?) to miałeś sztuczną ciipę oraz jeansy siostry? Inaczej jak miałem 7 ty w wieku obecnym jesteś mojego wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 2 godziny temu Etam lerzak nadal ja kocha u niego system aktualizuje się raz na 10 lat w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach