Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Spostrzegłam to nieco inaczej. Wpieprzyłeś się w rozmowę, próbując nakierować nienawiść na mnie, ale ci nie wyszło, bo nauczyłam się zło dobrem odpierać. Mniej jadu na przyszłość i dobrej nocy.

To była jakaś prywatna rozmowa?😆 Ela nie jest pamiętliwa i konfliktowa i brakuje jej ikry, ale ja jestem i mam przyzwolenie na wypowiadanie się w jej imieniu.

8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

A elka to kim jest knurzycom przecież swoją drogą ma tupet nazywac innych przegrywami 

Ciąg się flecie po naplecie. 

• Haha 1

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Spostrzegłam to nieco inaczej. Wpieprzyłeś się w rozmowę, próbując nakierować nienawiść na mnie, ale ci nie wyszło, bo nauczyłam się zło dobrem odpierać. Mniej jadu na przyszłość i dobrej nocy.

A, to dlatego zakładałaś 2 godziny temu hejterskie tematy?  Przeszłaś przemianę i twoim orężem jest miłość? 

Czy ty jesteś pierd.olnięta bardziej niż tu wszyscy zakładają? 

Jakaś szajba opanowała chyba internet, albo na czarnym rynku wprowadzili nowe prochy.

• Like 1

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

To była jakaś prywatna rozmowa?😆 Ela nie jest pamiętliwa i konfliktowa i brakuje jej ikry, ale ja jestem i mam przyzwolenie na wypowiadanie się w jej imieniu.

To niech się nauczy. 36 lat to już chyba ten czas żeby wyciągać wnioski z własnych błędów. Nwm

10 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

A elka to kim jest knurzycom przecież swoją drogą ma tupet nazywac innych przegrywami 

Lepiej być knurzycĄ czy funkcjonalnym analfabetą? 

Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał:

Lepiej być knurzycĄ czy funkcjonalnym analfabetą? 

Cycu skoncz bo nudzisz. Nie panosz się i nie krytykuj od gargamelow bo nie masz podstaw ku temu żadnych. Trochę rigczu chlopie

12 minut temu, Wyspa Frankensztajna napisał:

Raczej im większy Gargamel tym bardziej krzyczy jak kto chłopy chcą a ona nie 😄

To kwestia niedowartościowania, nie atrakcyjności samej w sobie. Ty jesteś albo zakompleksiony albo generalnie masz jakiś odwrócony gust bacząc na to, że zawsze krytykujesz te ładniejsze, a wychwalasz przeciętne/brzydsze. Jeżeli tamto to było faktycznie jej zdjęcie to z pewnością jest ładna. Sorry, ale Bagno to przy niej szrek. Nie jesteś obiektywny. Oczywiście nadal możesz sobie zakłamywać rzeczywistość. 

• Haha 1

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Jesteś moim tatą?

Dobra skończcie już te romanse zasråne. Chciałam kupić kastet a wyskoczyly mi jakieś sado maso dziwolongi wtf

• Haha 1

O co ból tyłka. Może mieć dzieci, zmieniać partnera, zakochać się po 1 dniu nawet i marnować życie jak chce, bo to jej życie nie wasze :classic_cool:

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale sama nawoływałaś do niekomentowania.

Bo ile można na jeden temat tak

2 minuty temu, JajaWywalone napisał:

Dobra skończcie już te romanse zasråne. Chciałam kupić kastet a wyskoczyly mi jakieś sado maso dziwolongi wtf

Co ci tam wyskoczyło? 🙂

2 minuty temu, JajaWywalone napisał:

Cycu skoncz bo nudzisz. Nie panosz się i nie krytykuj od gargamelow bo nie masz podstaw ku temu żadnych. Trochę rigczu chlopie

Nie robisz mu dobrze tylko krzywdę klaskajac zwisami do jego kiepskich nawyków. potem w Realu  tak mówi do ludzi i mają go za deebila 

6 minut temu, Zero cukru napisał:

Ty i ikra? Nie rozmieszaj mnie.. co najwyżej iskra Haa haa. 

Zara kończę ostre cięcie fak i co ja będę oglądać. Kocham tych pedałów są tacy śmieszni xD

1 minutę temu, JajaWywalone napisał:

A my możemy komentować skoro jest publiczne i gra szafa. Soł

Tak, ale zamiast napisać coś miłego, to wieczna krytyka, bo tak się nie robi, bo to i tamto :classic_cool:

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Bicu puknol bys elke? 😄

I czy on jest normalny?

Zawistna poczwara.

1 minutę temu, Wyspa Frankensztajna napisał:

Nie robisz mu dobrze tylko krzywdę klaskajac zwisami do jego kiepskich nawyków. potem w Realu  tak mówi do ludzi i mają go za deebila 

Komu? Ty robisz krzywdę bagienkom i innym przecietniarom które wychwalasz pod niebiosa a krytykujesz realnie atrakcyjne bo nie umiesz rozdzielić emocji i być obiektywnym. I nie mam zwisow ale pocieszaj sie

1 minutę temu, JajaWywalone napisał:

Jakieś kneble 

Otwarte czy zamknięte?

5 minut temu, Janusz z wąsem napisał:

To kwestia niedowartościowania, nie atrakcyjności samej w sobie. Ty jesteś albo zakompleksiony albo generalnie masz jakiś odwrócony gust bacząc na to, że zawsze krytykujesz te ładniejsze, a wychwalasz przeciętne/brzydsze. Jeżeli tamto to było faktycznie jej zdjęcie to z pewnością jest ładna. Sorry, ale Bagno to przy niej szrek. Nie jesteś obiektywny. Oczywiście nadal możesz sobie zakłamywać rzeczywistość. 

Bagno nie ma tak wrednej miny. 

I już pisałem , że nawet nie oceniam atrakcyjności jako takiej, tylko wredny charakter. No i pochodzenia szlacheckiego też  nie ma więc  powinna mieć  więcej pokory. Wieczi , do ciebie też jest ten post. 

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Tak, ale zamiast napisać coś miłego, to wieczna krytyka, bo tak się nie robi, bo to i tamto :classic_cool:

A ja jej życzę penta z całego serca ale nie będę udawac że się nie ośmiesza bo już na starcie przegrała w oczach tego szczeniaka. Płaszczy się i jawnie pokazuje że gryzie pazury za nim. Może ciebie podnieca odwrócenie ról. Bywa 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Otwarte czy zamknięte?

Widzę cie przed oczami gwalcaca starego wielkim kùtasem xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się