Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Ale ja od ciebie nie oczekuje nienagannej pisowni ale po co pisać np jusz, dziewczynOM, puknoł itd mi tym krzywdy nie robisz, ale inni tak cię widzą jak i piszesz. Bo to smieszne i daje poczucie przewagi nad kimś kto się spina i ma autyzm że to na poważnie Rozumiem Robienie „czeba” zamiast „trzeba” jako mały trolling może dawać satysfakcję, bo widzisz jak ktoś się spina o coś totalnie mało ważnego. To jest trochę jak wciskanie ludziom przycisku „kontroler językowy” Tylko warto rozróżnić dwie rzeczy: Zabawa językiem – luz, memicznie, ironicznie. Celowe triggerowanie – czasem nakręca spiralę i przyciąga ludzi, którzy żyją z poprawiania innych. Internet ma sporo osób, które budują poczucie wartości na wytykaniu błędów. Jak im to dasz, będą wracać. Pytanie: czy chcesz ich energii wokół siebie? Czasem większą „mocą” jest: pisać poprawnie i ignorować zaczepki albo robić to subtelnie, żeby tylko inteligentni załapali żart. Najważniejsze — rób to świadomie, nie z poczucia, że musisz kogoś prowokować, żeby poczuć kontrolę. A powiedz mi szczerze Lubisz to bardziej dlatego, że to śmieszne… czy dlatego, że daje Ci poczucie przewagi nad kimś, kto się spina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ej mała, wyskoczymy na hot doga na orlen? Tylko ja i ty w cztery oczy Mała twoja pala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Elka po nim skacze, a makaron puszcza muzykę na kafe i nie wie co się dzieje. Chyba cie poniosło z tym skakaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 363 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ma spoko charakter bo nie da sie byle komu. Elka? Oj nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Paralizator najlepiej by jak padnie napewno nie powstał. Taser. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Mun to byle kto a dostał nudesy. Rzeczywiście nie ma logiki w kobietach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 363 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Chyba cie poniosło z tym skakaniem Fakt, ale jestem trochę podniecony i to dlatego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Fakt, ale jestem trochę podniecony i to dlatego. To zwal se dla spokoju ducha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Mała twoja pala hahaha to samo odpowiadam jak ktoś powie do mnie mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu No ja nie będę mężczyzn uczyć jak się napiecie spuszcza seksualistyczno uczuciowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 363 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Mała twoja pala Nie słuchaj hejterow. 11 to kłamstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie słuchaj hejterow. 11 to kłamstwo Chce być prawdziom kobietom i uwierzyć tłumowi jak anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Pozwol mi chociaż tutaj nie być godzillom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Elka po nim skacze, a makaron puszcza muzykę na kafe i nie wie co się dzieje. I to ze mną podobno jest coś nie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: W jaki sposób nie czynić? Jak to samo się dzieje w mojej glowie. Sama nie wiem w którym momencie to tak daleko zabrneło. nie zabrnelo bo nawet sie nie widzieliscie nie martw sie pewnie wlasnie kogos dyma wroci jak to sie skonczy a skonczy na pewno i bedzie chcial przeleciec milfa bez zobowiazan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 363 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: I to ze mną podobno jest coś nie tak... Wybacz, ale mam twórczą wyobraźnię, a ona jest niekontrolowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nie zabrnelo bo nawet sie nie widzieliscie nie martw sie pewnie wlasnie kogos dyma wroci jak to sie skonczy a skonczy na pewno i bedzie chcial przeleciec milfa bez zobowiazan Dlatego musi być 3 bombelka wszyscy czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Elka? Oj nie da. Nie da się... zapomniłeś dodać się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 98 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: Jesteś pomazańcem megabota i biada ci Madame Meñel. 🪰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Paralizator najlepiej by jak padnie napewno nie powstał. paralizatorem trzeba kogoś dotknąć jak nie pierdyknie konkretnie albo trafisz na jakiegoś naćpanego to może nie powalić tylko wk...zzdenerwować a gaz pieprzowy każdego ostudzi nie musisz się zbliżać do kogoś jak z paralizatorem nie musisz nikogo pier... jak z kastetem możesz 'zapylić' kogoś z 3-5 metrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Taser. Masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 363 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: nie zabrnelo bo nawet sie nie widzieliscie nie martw sie pewnie wlasnie kogos dyma wroci jak to sie skonczy a skonczy na pewno i bedzie chcial przeleciec milfa bez zobowiazan Ciekawe, czy też usłyszałeś od swojej, to co małolat od elki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ciekawe, czy też usłyszałeś od swojej, to co małolat od elki. A co miała się zgodzić na dziecko gdy nie chce czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: nie zabrnelo bo nawet sie nie widzieliscie nie martw sie pewnie wlasnie kogos dyma wroci jak to sie skonczy a skonczy na pewno i bedzie chcial przeleciec milfa bez zobowiazan Z tym milfem bez zobowiązań to jednak trochę przesadzasz, jego najstarsza z która był w związku była jeszcze 2 lata starsza ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 363 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: 🪰 Widzę, że próbujesz się połączyć z megabotem i pozyskać od niej energię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ciekawe, czy też usłyszałeś od swojej, to co małolat od elki. O przypimnialo mi się jusz w ciąży się sřalo nie chcial jej golic puni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: paralizatorem trzeba kogoś dotknąć jak nie pierdyknie konkretnie albo trafisz na jakiegoś naćpanego to może nie powalić tylko wk...zzdenerwować a gaz pieprzowy każdego ostudzi nie musisz się zbliżać do kogoś jak z paralizatorem nie musisz nikogo pier... jak z kastetem możesz 'zapylić' kogoś z 3-5 metrów Dobra juz dobra... Kupię ten gaz pieprzowy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, JajaWywalone napisał: Koleżance też bym nie miała problemu żeby powiedzieć co sądzę o jej zyebanym zachowaniu i nadal byśmy gadały normalnie. Co cie tak szokuje? Spoko, ja nie jestem kobietą jak Ty i nie będę gadał w ten spsób jej tym bardziej, że się nie poznaliśmy. Nic mnie nie szokuje, czy ja napisałem, że cokolwiek ... nie Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Z tym milfem bez zobowiązań to jednak trochę przesadzasz, jego najstarsza z która był w związku była jeszcze 2 lata starsza ode mnie. 22 lata i 5 związków? Elzbieto wez już ten rigcz załącz bo naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Widzę, że próbujesz się połączyć z megabotem i pozyskać od niej energię. I nudesa dostałam w ciąży 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach