Shameless AngeR 103 Napisano 3 godziny temu 🪟 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 3 godziny temu co widać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 8 Napisano 3 godziny temu naćpałaś się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 369 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, TnT napisał: co widać? Monopolowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Monopolowy. Ty jeszcze sobie nie odpuściłeś, żenująca pacynko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 8 Napisano 3 godziny temu co u gacha matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 369 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Ty jeszcze sobie nie odpuściłeś, żenująca pacynko? Pacynka stalowej się odezwała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Pacynka stalowej się odezwała Idź się popłacz, jak to masz w zwyczaju albo wracaj do rozmów o genitaliach. A stąd wypad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 369 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Idź się popłacz, jak to masz w zwyczaju albo wracaj do rozmów o genitaliach. A stąd wypad. Ostatni raz płakałem jak mnie temperowalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 628 Napisano 3 godziny temu Jak dzieci.^^ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jak dzieci.^^ Zabierz proszę Ciebie tego ułoma, bo wyjątkowo zaczął mi działać na nerwy. 🧶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 8 Napisano 3 godziny temu salowa to faszystka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Monopolowy. Patrząc na las od góry czy z koła, chaos widać, a gdy weń się zanurzy, każde drzewo tworzy osobliwość tak piękną, iż rozum zaczyna skalować, składać zaczyna obraz cały na nowo, lecz tym razem oparty na rozumie a nie oglądzie. Człowiek to las taki i poszczególne myśli jak drzewa są. Widzi zmysłami, myśli sercem i duszą a duszę trzeba pielęgnować, pewnie stąd monopolowy właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 628 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Zabierz proszę Ciebie tego ułoma, bo wyjątkowo zaczął mi działać na nerwy. 🧶 Ja chyba nie mam takiej mocy sprawczej, a on z jakiegoś powodu lubi się z tobą droczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 369 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, TnT napisał: Patrząc na las od góry czy z koła, chaos widać, a gdy weń się zanurzy, każde drzewo tworzy osobliwość tak piękną, iż rozum zaczyna skalować, składać zaczyna obraz cały na nowo, lecz tym razem oparty na rozumie a nie oglądzie. Człowiek to las taki i poszczególne myśli jak drzewa są. Widzi zmysłami, myśli sercem i duszą a duszę trzeba pielęgnować, pewnie stąd monopolowy właśnie Brzechwa uspokój się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: Ja chyba nie mam takiej mocy sprawczej, a on z jakiegoś powodu lubi się z tobą droczyc. a w lesie jeżyny się droczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 369 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Shameless AngeR napisał: Zabierz proszę Ciebie tego ułoma, bo wyjątkowo zaczął mi działać na nerwy. 🧶 Elka ci nie pomoże szlorson, a Madzia się ciebie wyrzekła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, Еlciаа napisał: Ja chyba nie mam takiej mocy sprawczej, a on z jakiegoś powodu lubi się z tobą droczyc. Od samego początku mnie męczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Zero cukru napisał: Elka ci nie pomoże szlorson, a Madzia się ciebie wyrzekła. Tobie nie pomoże nikt, a już na pewno nie tatuś ani komornik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 68 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Od samego początku mnie męczy. daj spokoj, populta sobie piesek, poszczeka, jakies rapsy pusci i mu przejdzie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 628 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, TnT napisał: a w lesie jeżyny się droczą A wiesz że jeżyny nie rosną w lesie tylko jeżeli już to na obrzeżach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 369 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Tobie nie pomoże nikt, a już na pewno nie tatuś ani komornik. Ja nie potrzebuję, to ty szukasz pomocy u osoby, która jechałaś jak szmate. Żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: A wiesz że jeżyny nie rosną w lesie tylko jeżeli już to na obrzeżach. tobie na ciipie rosną gringle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Ja nie potrzebuję, to ty szukasz pomocy u osoby, która jechałaś jak szmate. Żałosne. Pomocy? Napisałam tylko, żeby jak może to zabrała cie, bo jesteś denerwującym urągiem i tyle. Nie dopowiadaj sobie jakiegoś znaczenia swojej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 628 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, synagoga kadłubska napisał: tobie na ciipie rosną gringle Tak mi kúrwa kurdupel pojechałeś że aż chyba teraz nie zasnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 369 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Shameless AngeR napisał: Pomocy? Napisałam tylko, żeby jak może to zabrała cie, bo jesteś denerwującym urągiem i tyle. Nie dopowiadaj sobie jakiegoś znaczenia swojej osoby. Czyli żeby ci pomogła? Ja nic sobie nie dopowiadam. Ty też każdego wku..iasz, a jakoś tu siedzisz i ujadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 628 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Czyli żeby ci pomogła? Ja nic sobie nie dopowiadam. Ty też każdego wku..iasz, a jakoś tu siedzisz i ujadasz. Przecież i tak jakbym nawet chciała Cię zabrać to byś nie poszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 103 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Czyli żeby ci pomogła? Ja nic sobie nie dopowiadam. Ty też każdego wku..iasz, a jakoś tu siedzisz i ujadasz. Napisał infantylny 40 latek, który zachowuje się jak 15 latek, pierniczy jakieś farmazony o osmanach czy innych talibach, moczy majtki, pisze o 11 cm i że chce zdechnąć. Do tego bezrobotny i z komornikiem. To wiele wyjaśnia - uwstecznisz się i na banie siadło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 369 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Napisał infantylny 40 latek, który zachowuje się jak 15 latek, pierniczy jakieś farmazony o osmanach czy innych talibach, moczy majtki, pisze o 11 cm i że chce zdechnąć. Do tego bezrobotny i z komornikiem. To wiele wyjaśnia - uwstecznisz się i na banie siadło. A coś innego? Bo powtarzasz w kółko to samo i na nikim to wrażenie nie robi największa menelko kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 369 Napisano 2 godziny temu https://zapodaj.net/plik-OtjvzpBueC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach