Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Bo to aktorki. Biedny jesteś w sumie. Tak nie mam na apartament w nowym yorku dzisiaj widziałem tam co tramp mieszka czasem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Wieczornaa napisał: A śmierdzi? Niesamowity zapach. Jedyny w swoim rodzaju. Pachnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 814 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Nadwrażliwa pindzia nazistowska a ma coś do homo Nie kręć dramy z doopy.. Nic do nich nie mam Zmyślaj może molestowania siebie, lepiej ci to idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 83 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, Doktor ZG napisał: Moja po kwadransie zaczyna sie wiercić i pyta "konczysz juz?". A to mnie stresuje. Masz dobowe opóźnienie, to wczoraj miało być o waszej sypialni. Ale już siadam cicho i chłonę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 7 godzin temu (edytowany) z niczego innego sie pindy nie kojarzy tylko z czepiania wy szlory Edytowano 7 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: z niczego innego sie pindy nie kojarzy tylko z czepiania szlory zabij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 83 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Trochę ci jeszcze brakuje do światowych osiągnięć. "Rekord świata z rąk Masanobu Sato w najdłuższej masturbacji padł podczas World Masturbate-a-thonu, który odbył się w 2009 roku w San Francisco. Wytrzymał 9 godzin i 58 minut. " A co mu potem amputowano? Głowę czy siura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wszystko da się opanować i wycwiczyc Ja używam żelu durex i jest wilgotno Gorąco tesz pusia się nagrzewa Jęki som z dousznych Żel, nagrzewanie to nie jest to samo. Szczególnie żel. To jest nie do podrobienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 7 godzin temu pewnie jak ktos przy niej baka pusci to ryk na cala wioske i rzuca sie z piesciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 380 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Bo to aktorki. Biedny jesteś w sumie. Twój mąż przystawia się do mnie jak ciebie nie ma. Ogarnij chłopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Masz dobowe opóźnienie, to wczoraj miało być o waszej sypialni. Ale już siadam cicho i chłonę Niestety noc zarwana, byl sor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 5 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Jakieś screeny, bym coś takiego pisała albo wiesz, co możesz zrobić I może się przedstaw najpierw. Jak zarzucali mu autyzm czy tam libed cisnął z jego ciągłego wkopywania Ciebie przez przesadną szczerość, to tłumaczylaś go prostolijnością. Będziesz teraz zaprzeczać? Zabawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Twój mąż przystawia się do mnie jak ciebie nie ma. Ogarnij chłopa. Właśnie o tobie myślałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 83 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Lelum polelum napisał: Stwierdzenie faktów i ukazanie Twojej hipokryzji to żaden hejt. Jasssne, żarty i w ramach żartów, robienie z siebie pijaka, yhym. Zbyt szczery i "prostolinijny" jest na coś takiego, co sama kiedyś przyznałaś zresztą. A tym bardziej szczery jest jak się nabzdryngoli. Dziwne, że mu się literki nie plączą, ale to domena trzeźwych Gienków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lelum polelum napisał: Jak zarzucali mu autyzm czy tam libed cisnął z jego ciągłego wkopywania Ciebie przez przesadną szczerość, to tłumaczylaś go prostolijnością. Będziesz teraz zaprzeczać? Zabawne. Daj sobie spokój. W większości tu żartuję albo prowokuję. To hejterzy mieli problem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie kręć dramy z doopy.. Nic do nich nie mam Zmyślaj może molestowania siebie, lepiej ci to idzie. mam na ciebie oko huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lelum polelum napisał: Jak zarzucali mu autyzm czy tam libed cisnął z jego ciągłego wkopywania Ciebie przez przesadną szczerość, to tłumaczylaś go prostolijnością. Będziesz teraz zaprzeczać? Zabawne. Tak, będę, bo pisał to o nim ktoś inny, ja akurat znam prawdę, bo znam jego. A w ogóle to nudzisz i masz jakiś problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 7 godzin temu 20 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A wiesz dlaczego 3h bo oni muszom jeszcze pozowac do zdjęć muszom czasem powtarzac scene to nie jest tak że 3minuty x10 sklejka tylko 3h do 30 minut Nie mam siły na te dyskusje, wiesz lepiej to sobie wiedz, nie chce mi się ciągle cie wyprowadzac z błędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 7 godzin temu mam na ciebie oko Potter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 29 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Twój mąż przystawia się do mnie jak ciebie nie ma. Ogarnij chłopa. No do Ciebie to wszyscy się przystawiają, zrozumiałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie mam siły na te dyskusje, wiesz lepiej to sobie wiedz, nie chce mi się ciągle cie wyprowadzac z błędu. masz mokrą pizzde na samą myśl o lerzaczku ty wulgarna macioro, kurrwiszonie Edytowano 7 godzin temu przez jebnij się w głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 83 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: mam na ciebie oko huh A ja mam kij ci w oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, jebnij się w głowę napisał: masz mokrą pizzde na samą myśl o lerzaczku ty wulgarna macioro, kurrwiszonie zabij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Rzneli się tyle że tracila umiejętności orgazmu i panikowala albo zasypiala podczas piepszenia Że co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 5 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Doktor ZG napisał: Mnie to bawi. Preferuję humor brytyjski, większość nie łapie. No, jak pisałeś wtedy, że Cię od "po.jebów" wyzwała i walnęła poduszką, to też był zapewne "humor", jasne. Hahahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Doktor ZG napisał: Niesamowity zapach. Jedyny w swoim rodzaju. Pachnie. Taki sam jak i z jajec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 380 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: No do Ciebie to wszyscy się przystawiają, zrozumiałe. Tez to zauważyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 5 Napisano 7 godzin temu Najpierw kompromitują się prywatą, a potem wszystko zwalają na "żarty", żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: zabij się zrób kupę dla bezzębnego dziadka gdy cię zapesza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 380 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Doktor ZG napisał: Właśnie o tobie myślałem. Od razu mówię, że ja na anal się nie godzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach