jebnij się w głowę 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Masz coś do geyow i lesbijek huh trzeba ich wszystkich zabić, bo denerwują boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Lelum polelum napisał: Znowu pijany? Musisz odreagować wizytę na sorze? Słaby mental. A w grudniu było ciągłe "drinkowanie", raz nawet na ostrym kacu, hah. Ewidentnie mental pijaka. Eva tutaj od "pijaków" i "meneli" potrafiła cisnąć gości, którzy wypiją sobie coś raz na 2 tygodnie. Ty z pewnością pijesz częściej, w dodatku się upijasz, wnioskując po tym co sam wyznajesz. Ciekawe czy też Ci suszy głowę od pijaków czy są równi i równiejsi hmmm. To był zart sytuacyjny do hejtu na Kafe. Jestem trzeźwy, skoro juz piszesz to na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie. Za bardzo cenię sobie najlepszą część ciała. Męczarnia. Nic się z niom nie dzieje od długich sesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 29 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To czy będę miał czy nie miał zależy głównie od finansów osobistych nie ma czym się ekscytacji Oj pozwoli elke małolat 5h sunol na rekordzie Elka temu stanowczo zaprzeczyła, by coś takiego ci pisała. Więc finanse osobiste ci nie pozwolą, skoro upierasz się na doprecyzowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Uspokój się, hejterzyno, on żartuje, a ty dyszysz elaboratami Stwierdzenie faktów i ukazanie Twojej hipokryzji to żaden hejt. Jasssne, żarty i w ramach żartów, robienie z siebie pijaka, yhym. Zbyt szczery i "prostolinijny" jest na coś takiego, co sama kiedyś przyznałaś zresztą. A tym bardziej szczery jest jak się nabzdryngoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, jebnij się w głowę napisał: trzeba ich wszystkich zabić, bo denerwują boga Jakby hetero faceci byli mili jak geye to też może by się ich dało lubić ale osoby hetero mają dziwne rytuały są krwiozercze Edytowano 2 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lelum polelum napisał: Stwierdzenie faktów i ukazanie Twojej hipokryzji to żaden hejt. Jasssne, żarty i w ramach żartów, robienie z siebie pijaka, yhym. Zbyt szczery i "prostolinijny" jest na coś takiego, co sama kiedyś przyznałaś zresztą. A tym bardziej szczery jest jak się nabzdryngoli. Oddychaj;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Elka temu stanowczo zaprzeczyła, by coś takiego ci pisała. Więc finanse osobiste ci nie pozwolą, skoro upierasz się na doprecyzowanie. Ona wszystko zaprzecza a mi się nie chce poczty przegladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lelum polelum napisał: Zbyt szczery i "prostolinijny" jest na coś takiego, co sama kiedyś przyznałaś zresztą. Jakieś screeny, bym coś takiego pisała albo wiesz, co możesz zrobić I może się przedstaw najpierw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Po czasie wychodzi i tak na moje elka po prostu gra cnotke w wlasnej grze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Jakby hetero faceci byli mili jak geye to też może by się ich dało lubić ale osoby hetero mają dziwne rytuały są krwiozercze nikt nie chce żebyś go lubiła głupia pizzdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ona wszystko zaprzecza a mi się nie chce poczty przegladac No to bez dowodów, to sam wiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Cały mój rekord wziol się z elki 5h bo mnie nakrecila że to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Po czasie wychodzi i tak na moje elka po prostu gra cnotke w wlasnej grze Ale co ma ci seksy z kimś kto ją podnieca opisywać jak ty walniesz opis z wibratorem karaoke i ja zemdli jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nic się z niom nie dzieje od długich sesji Ale Śliwka ma rację. Co innego masturbacja, gdzie sam wszystko mechanicznie kontrolujesz, a co innego seks z kobietą, gdzie masz mnóstwo szkodliwych bodźców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Ale co ma ci seksy z kimś kto ją podnieca opisywać jak ty walniesz opis z wibratorem karaoke i ja zemdli jeszcze. Rzneli się tyle że tracila umiejętności orgazmu i panikowala albo zasypiala podczas piepszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: gdzie masz mnóstwo szkodliwych bodźców. Jakich na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 814 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Masz coś do geyow i lesbijek huh To zwykłe pytanie, już się nie rozkręcająj. Zaraz wjadą pewnie żale na molestowanie, którego nikomu nie chciało się robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Ale Śliwka ma rację. Co innego masturbacja, gdzie sam wszystko mechanicznie kontrolujesz, a co innego seks z kobietą, gdzie masz mnóstwo szkodliwych bodźców. Z kobietą jeszcze bardziej bezpieczne plastik jest twardszy w sensie tpe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Lelum polelum napisał: Stwierdzenie faktów i ukazanie Twojej hipokryzji to żaden hejt. Jasssne, żarty i w ramach żartów, robienie z siebie pijaka, yhym. Zbyt szczery i "prostolinijny" jest na coś takiego, co sama kiedyś przyznałaś zresztą. A tym bardziej szczery jest jak się nabzdryngoli. Mnie to bawi. Preferuję humor brytyjski, większość nie łapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: To zwykłe pytanie, już się nie rozkręcająj. Zaraz wjadą pewnie żale na molestowanie, którego nikomu nie chciało się robić. A twoje dzieci były molestowane no właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Z kobietą jeszcze bardziej bezpieczne plastik jest twardszy w sensie tpe Skąd ty upoślaku prawiczku możesz wiedzieć jak jest z kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wieczornaa napisał: Jakich na przykład Może chodzi mu o doznania jak jeczy itd mnie np mam w uszach słuchawki sony dokanalowe i dźwięk różnie zazwyczaj 33-100% Na maxa głośno nie lubię piszczom te aktorki tak że ciężko wytrzymać a i uszy bolom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wieczornaa napisał: Jakich na przykład Wilgotność. Gorąco. Nacisk. Skurcze. Ruchy bioder. Jęki. Itd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Wilgotność. Gorąco. Nacisk. Skurcze. Ruchy bioder. Jęki. Itd. A śmierdzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 1 godzinę temu Nadwrażliwa pindzia nazistowska a ma coś do homo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 251 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Wilgotność. Gorąco. Nacisk. Skurcze. Ruchy bioder. Jęki. Itd. Wszystko da się opanować i wycwiczyc Ja używam żelu durex i jest wilgotno Gorąco tesz pusia się nagrzewa Jęki som z dousznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Na maxa głośno nie lubię piszczom te aktorki tak że ciężko wytrzymać a i uszy bolom Bo to aktorki. Biedny jesteś w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Z kobietą jeszcze bardziej bezpieczne plastik jest twardszy w sensie tpe Plastik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 814 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: A twoje dzieci były molestowane no właśnie Słaba jesteś w prowokacjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach