Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie wiem, pisał, że energii starczyło jej na kilka dni. Ewidentnie nie wróciła, żeby się sprowadzać do jego norki i dzielić z nim życia;)

Właśnie po to.

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ja się nauczylem na 70 spac nawet jak miałem 140 to na połowę 😂

To zrób sobie progres do normalności.

I niby czego wam zazdroszczę 😂

Zazdrościsz wszystkiego i wszystkim, tylko jedziesz na totalnym wyparciu. Twojej nieustannej złośliwości, czy jawnej podłości (jak do Elci chociażby, bez względu na to, co między wami zaszło), to może nie widzieć jedynie chyba Rym Cym, który czuje do ciebie jakąś dziwną miętę, a i nawet jemu dogryzasz i umniejszasz wartość jego życia, podczas gdy on żyje jak człowiek, ma dziewczynę. 

• Like 1
  • Confused 1

1 minutę temu, gej w kryzysie bezdomności napisał:

Myślała że on wyrazi jakąś chęć na zmiane swojego nędznego życia, ale zobaczyła że nie ma na to szans to odpuściła

Ja mam dobre życie 

Ja mam dobre życie 

Lachony ci lachona zazdroszczą.

Zazdrościsz wszystkiego i wszystkim

Zawsze miałem swoje i swoim obracalem nie zazdroszczac niczego nikomu. Cieszyłem się ze sukcesów innych czekając na swój. Do mnie wgl kultura zawistna polska nie pasuje za grosz. Ja wszystkim życzę jak najlepiej. 

2 godziny temu, Doktor ZG napisał:

Nie lubię lesbijek. Ogólnie nie kręcą mnie takie klimaty, nawet gdy są piękne.

Haha. Kobieta to kobieta

Zawsze miałem swoje i swoim obracalem nie zazdroszczac niczego nikomu. Cieszyłem się ze sukcesów innych czekając na swój. Do mnie wgl kultura zawistna polska nie pasuje za grosz. Ja wszystkim życzę jak najlepiej. 

A no, no 😄

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nie chce być normalny jestem ekscentryczny 

A parę złotych i można spać jak król z królową. No jak wolisz.

Nie, to tylko twój wizerunek siebie, jaki masz w głowie. Dobrego leżaka. 

Nigdy nie miałeś niczego swojego, od tego trzeba zacząć, bo wszystkie twoje zasoby wyniknęły z pasożytnictwa na matce i pójście drogą dewiacji, zamiast normalnego dorosłego życia (czyli samodzielność). Skoro nie wytrzymujesz konfrontacji z tym, jak naprawdę wygląda twoja sytuacja, to o niej nie pisz po prostu. Wchodzisz w rozmowy ludzi, którzy sobie żartują, z obrzydliwymi opisami posuwania twoich wagin i skoro nie wytrzymujesz, że nie otrzymujesz oklasków, to po co to robisz. 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A parę złotych i można spać jak król z królową. No jak wolisz.

To jusz na żywo po seksach można obmyslac teraz nie wstawie ogromnego wyra bo szkoda mi przestrzeni śpię 5h i obecnie na 70

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie, to tylko twój wizerunek siebie, jaki masz w głowie. Dobrego leżaka. 

Nigdy nie miałeś niczego swojego, od tego trzeba zacząć, bo wszystkie twoje zasoby wyniknęły z pasożytnictwa na matce i pójście drogą dewiacji, zamiast normalnego dorosłego życia (czyli samodzielność). Skoro nie wytrzymujesz konfrontacji z tym, jak naprawdę wygląda twoja sytuacja, to o niej nie pisz po prostu. Wchodzisz w rozmowy ludzi, którzy sobie żartują, z obrzydliwymi opisami posuwania twoich wagin i skoro nie wytrzymujesz, że nie otrzymujesz oklasków, to po co to robisz. 

Wszystko co mam mam ze swoich. Tak się zdobywa majątek tesz prezenty, komunie święte, renty rodzinne, darowizny, spadki, inwestycje na rynku kapitału, kupić taniej sprzedać drożej na allegro ebay nic nie jest mnejsze od pracy chyba że w twojej chorej głowie 

Hajs to hajs nie ważne skąd czasem nawet nie ważne czy legalny 

6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Wszystko co mam mam ze swoich. Tak się zdobywa majątek tesz prezenty, komunie święte, renty rodzinne, darowizny, spadki, inwestycje na rynku kapitału, kupić taniej sprzedać drożej na allegro ebay nic nie jest mnejsze od pracy chyba że w twojej chorej głowie 

Hajs to hajs nie ważne skąd czasem nawet nie ważne czy legalny 

Nie jestem twoim psychiatrą, jemu opowiedz, że zdobywałeś "majątek" jak dziecko, które się nigdy nie usamodzielniło, zbierając prezenty z komunii i żyjąc na koszt matki. Jeśli nie radzisz sobie z tym, że nikt nie podziela twojej definicji sukcesu, czy definicji seksu, to o tym nie pisz. Nikt tu nie nadzoruje twojego życia, jak napisałeś, to ty rzucasz swoje życie non stop przed cudzy wzrok, choć nikt cię nie prosi o opisy, że kupiłeś starego pączka albo spłukałeś kupę. Tak samo jak nikt nie prosi cię o opisy twoich pusiowych dewiacji, więc nie płacz, gdy nie dostajesz podziwu. 

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Tak życzę ci żeby tesz ci urósł 4cm 

Dzięki mordo, ale w cuda nie wierzę.

Nie jestem twoim psychiatrą, jemu opowiedz, że zdobywałeś "majątek" jak dziecko, które się nigdy nie usamodzielniło, zbierając prezenty z komunii i żyjąc na koszt matki. Jeśli nie radzisz sobie z tym, że nikt nie podziela twojej definicji sukcesu, czy definicji seksu, to o tym nie pisz. Nikt tu nie nadzoruje twojego życia, jak napisałeś, to ty rzucasz swoje życie non stop przed cudzy wzrok, choć nikt cię nie prosi o opisy, że kupiłeś starego pączka albo spłukałeś kupę. Tak samo jak nikt nie prosi cię o opisy twoich pusiowych dewiacji, więc nie płacz, gdy nie dostajesz podziwu. 

Minimum do 40tki pociąge bez pracy na tym wysokim poziomie milionerskim lu musisz się z tym pogodzić huh

15 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

to może nie widzieć jedynie chyba Rym Cym, który czuje do ciebie jakąś dziwną miętę

Nie biorę udziału w zbiorowych hejtach -  to nie to samo co mięta...A że jest złośliwy w stosunku do Elci to wiem, ale to w zasadzie 2/3 forum z Libedem na czele się do niej rzuca, czekam cierpliwie, aż pan lewak zacznie być też za to "dyscyplinowany" 😉

19 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

podczas gdy on żyje jak człowiek, ma dziewczynę. 

Wczoraj zdaje się uczciwie przyznał, że reprezentuję wysoki poziom na forum 😉 

• Like 1

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Minimum do 40tki pociąge bez pracy na tym wysokim poziomie milionerskim lu musisz się z tym pogodzić huh

Znowu - nie jestem twoim psychiatrą, jemu pokaż zdjęcia mieszkania, z uwzględnieniem łazienki, kuchni i klopa i opowiedz o poziomie milionerskim lu, a przepisze ci leki. 

4 minuty temu, Zero cukru napisał:

Dzięki mordo, ale w cuda nie wierzę.

Elce urosły cycki na serio wszystko jest możliwe 

Testosteronu + coś jeszcze do tego czeba urody

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Wczoraj zdaje się uczciwie przyznał, że reprezentuję wysoki poziom na forum 😉 

Musiał chwilowo się poczuć mocno samotny albo akurat byłeś. Gdy Cię nie widzi, zazwyczaj pisze, że jesteś leszczem 🙂 

3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Potrzebujesz samicy co ci podniesie ego

Ładnej wersji 

Ciężko znaleźć odpowiednią. Tylko takie elki, albo srumbo zainteresowane.

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Znowu - nie jestem twoim psychiatrą, jemu pokaż zdjęcia mieszkania, z uwzględnieniem łazienki, kuchni i klopa i opowiedz o poziomie milionerskim lu, a przepisze ci leki. 

Jak skończę całe mieszkanie to może na razie jestem na dorobku nie mam na raz 170tys żeby wrzucić jednorazowo w gruntowny 

Będzie ładnie mi wystarczy ja tu będę żył, anastazje się tesz podoba 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Elce urosły cycki na serio wszystko jest możliwe 

Testosteronu + coś jeszcze do tego czeba urody

Niech tam tarmosi juniora. Normalne to dla mnie nie jest, jak pierwszy związek gimnazjum, gdzie majty mokre.

Jak skończę całe mieszkanie to może na razie jestem na dorobku nie mam na raz 170tys żeby wrzucić jednorazowo w gruntowny 

Będzie ładnie mi wystarczy ja tu będę żył, anastazje się tesz podoba 

Jak dla mnie może cię prowadzić do tego psychiatry nawet. 

Moje decyzji som bardzo różne ostatnio kupiłem podkładkę nowom w kuchni i monitor sony jusz trzeci 

Mógłbym za to np lampke nocnom albo dywanik 

Dywaniki raz dwa wziolem 

Wszystko kosztuje a moje piorytety to najpierw rtv 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się