baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 19:57 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Gdyby moje dziecko chciało studiować całe życie a mnie by było stać to bym dala. Wiedzy nigdy dość. Ja rozumiem że to bananowy zyeb ale to nie jest jej wina że nie pochodzi z biedy a wy macie ból dùpy Nie pochodzę z biedy, ale generalnie mój poziom ogarnięcia życiowego a śledziny (ona mi przypomina Nimfę) to taka przepaść, że w sumie szkoda mi dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 114 Napisano poniedziałek o 19:59 4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: A kto zapłaci za ten twój samorozwój? Za mój samorozwój płaciła państwowa uczelnia m.in. stypendium za wysokie wyniki, po czym zaczęłam dobrze zarobkować. Ciebie zwolniła nawet ciocia z mycia gablot i chcesz rodziców obciążać kolejnymi kaprysami? Co mnie obchodzi kto za twoje studia płacił? Tak samo nie powinno cię interesować kto zapłacił za moje poprzednie. Może ja sama. Nikt mnie nigdy nie zwolnił bo nie miał ku temu podstaw, a ty przestań projektować na mnie swoje kompleksy związane z bezrobociem i kompletną fajtłapowatością życiową, bo w realu bym ci chyba już z liścia strzeliła za tą twoją impertynencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 19:59 Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Każde daja wiedzę. Może ty wszystko przeliczasz na hajs nie wnikam. Głupi nie wyniesie niczego z niczego tak czy sråk mysle ze jak kto chce cos umiec musi sam na to poswiecic kupe czasu praktyki cos dajo ale wyklady juz nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 20:00 a co do biologow to serio ten co robi na magazynie nawet spoko ziomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 144 Napisano poniedziałek o 20:05 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: tak ale zastanów sie czy studia dajo wiedze bo moim zdaniem nie studia dają wiedzę ale nie każda wiedza przekłada się na zarobki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 20:06 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Co mnie obchodzi kto za twoje studia płacił? Tak samo nie powinno cię interesować kto zapłacił za moje poprzednie. Może ja sama. Nikt mnie nigdy nie zwolnił bo nie miał ku temu podstaw, a ty przestań projektować na mnie swoje kompleksy związane z bezrobociem i kompletną fajtłapowatością życiową, bo w realu bym ci chyba już z liścia strzeliła za tą twoją impertynencję. Możliwe, jesteś gruba, a ja drobna, więc fizycznie nie miałabym szans. Po czym wylądowałabyś w sądzie, a zapewniam cię, że tatuś nie ma tyle pieniędzy, ile ma mój mąż, żeby ci porządnie przetrzepać tyłek na tej drodze formalnej. Nikogo się nie bije bezkarnie. Co do reszty, nie będę dyskutować z zaburzonym dzieciakiem. Wbrew poziomowi forum, na którym piszę, życiowo jestem bardzo poważną osobą, nieźle też ustawioną i to nie tylko dzięki mężowi. Tak że rozmowa z tobą to jak bełkotanie ciebie dziecka, które źle skończy finalnie, z dorosłą osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 394 Napisano poniedziałek o 20:07 11 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Dzielnicowy Mariusz przyniósł ci zgubione na ulicy w Gdańsku koronkowe majtki? Dobre. Tego nie słyszałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 20:07 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: studia dają wiedzę ale nie każda wiedza przekłada się na zarobki moim zdaniem w PL jest chójowy program szkolnictwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 2 Napisano poniedziałek o 20:07 11 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: A kto zapłaci za ten twój samorozwój? Za mój samorozwój płaciła państwowa uczelnia m.in. stypendium za wysokie wyniki, po czym zaczęłam dobrze zarobkować. Ciebie zwolniła nawet ciocia z mycia gablot i chcesz rodziców obciążać kolejnymi kaprysami? Jedni są na utrzymaniu starych całe życie, drudzy na utrzymaniu partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 20:08 jakiego statusu odkleiło ciebie a znajomosci swojo drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano poniedziałek o 20:08 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Możliwe, jesteś gruba, a ja drobna, więc fizycznie nie miałabym szans. Po czym wylądowałabyś w sądzie, a zapewniam cię, że tatuś nie ma tyle pieniędzy, ile ma mój mąż, żeby ci porządnie przetrzepać tyłek na tej drodze formalnej. Nikogo się nie bije bezkarnie. Co do reszty, nie będę dyskutować z zaburzonym dzieciakiem. Wbrew poziomowi forum, na którym piszę, życiowo jestem bardzo poważną osobą, nieźle też ustawioną i to nie tylko dzięki mężowi. Tak że rozmowa z tobą to jak bełkotanie ciebie dziecka, które źle skończy finalnie, z dorosłą osobą. No juz wszyscy slyszelismy ze PIOTR MA DUZO PIENIEDZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 20:09 Przed chwilą, Koralgor napisał: No juz wszyscy slyszelismy ze PIOTR MA DUZO PIENIEDZY Życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 2 Napisano poniedziałek o 20:10 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: jakiego statusu odkleiło ciebie a znajomosci swojo drogo Chyba Ewy/płaskiej nie czytasz. A Boni ma rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 20:10 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Ciągle tylko narzekacie na wszystko. Wszedzie. W sklepie wyjaśniłam ostatnio narzekaczy dracych japę na babe na kasie. Skończyło się kùrwa. Zyeby sfrustrowane. Nie pasuje polska to wypjerdalac xD spójrz na koniec własnego nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 20:12 Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Statusu majątkowego realnego badz urojonego typu życie na kredycie ale robisz gównoburze z tezy że 3 kierunku studiów mało dajo i kiepsko z praco po biologii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 220 Napisano poniedziałek o 20:13 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Dobra paszoł won nie musisz mnie czytac mozesz zablokowac albo se stad pojsc a skoro czytasz to sie nie ciskaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 221 Napisano 17 godzin temu Siostra robi sobie teraz podyplomowke z geografii... jeśli ktoś pracuje w szkole to wystarczylo, że skończył jeden kierunek i później podyplomowo inne w bardzo krótkim czasie... tak też można : ) sama mogłabym pracować np jako pani od plastyki, a tu zamiast studiować 5 lat można było sobie skończyć podyplomowo plastykę i muzykę (połączyli je razem bo się dało: )) i w przeciągu 1,5 roku (może 2 bo nie pamiętam) masz papierek. Z biologia chyba jest ciut podobnie... Ale pewnie takie studia dają więcej alternatyw niż praca w szkole. Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bingo! 6 Napisano 17 godzin temu Haa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach