Shameless AngeR 117 Napisano czwartek o 23:38 Jest niewątpliwie kobietą na poziomie. Do tego ładna, elokwentna. Zrobiła męża na własną modłę. Lubię ją za całokształt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 93 Napisano czwartek o 23:50 (edytowany) co to za satysfakcja dla babki z takiego ...a ze ma pantofla nie wiem Edytowano czwartek o 23:51 przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieè 1 Napisano wczoraj o 05:57 A wy przegrałyście, haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 73 Napisano wczoraj o 06:04 Na poziomie? Napompowane usta i cala twarz, dosc tęga i sypia z Rutkowskim. Kobiety to mają dziwny gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieè 1 Napisano wczoraj o 06:07 Gienia też chciałaby napompowane usta, bo są brzydkie i cienkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieè 1 Napisano wczoraj o 06:25 Blee, ale obleśna ta Gienia, fuu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 819 Napisano wczoraj o 07:07 44 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Nie wiem, czy budzenie się co rano obok wyglądające jak potwór z cyrku Rutkowskiego, to wygrana, ale każdy ma inne gusta życiowe Przed chwilą poleciał temat, na którym Geniek napisała w nocy, że znowu z drzemki wstała, po obżarciu się oczywiście. Niesamowite, że ten wiecznie śpiący (albo żrący) ketrelowy "zamuł" ma czelność wypominać innym jego tryb życia, godziny wstawania itp. (oczywiście wyprojektowane prosto z własnego barlogu) To musi być troll. Tylko jakiś taki zawzięty w swojej roli. Nie ma ludzi żyjących tak jak gienek, ani z tyloma absurdalnymi przygodami co chwilę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElci33 1 Napisano wczoraj o 07:09 Jak widać są, a wy zazdrościcie, bo jesteście stare i brzydkie, a Gienia piękna i młoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi choru 1 Napisano wczoraj o 07:11 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To musi być troll. Tylko jakiś taki zawzięty w swojej roli. Nie ma ludzi żyjących tak jak gienek, ani z tyloma absurdalnymi przygodami co chwilę. ruda ...o XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElci33 1 Napisano wczoraj o 07:12 Dobra ja musze stąd iść, bo musze questa zrobić w gierce, i muszę się skupić. Nara wstrętne baby i praawiczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifi choru 1 Napisano wczoraj o 07:16 1 godzinę temu, Doktor ZG napisał: Na poziomie? Napompowane usta i cala twarz, dosc tęga i sypia z Rutkowskim. Kobiety to mają dziwny gust ty ped0filu gwałcisz curke XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElci33 1 Napisano wczoraj o 07:17 Doktor ZG gwalci coorke, a ruda sekutnica się masturbuje do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 73 Napisano wczoraj o 07:36 (edytowany) 21 minut temu, fifi choru napisał: ty ped0filu gwałcisz curke XD 19 minut temu, KochamElci33 napisał: Doktor ZG gwalci coorke, a ruda sekutnica się masturbuje do tego. Panowie. Czy tam panowie i panie. Takie teksty zrobiłyby na mnie wrażenie, gdyby napisal je normalny użytkownik. Także możecie sobie pisać Edytowano wczoraj o 07:37 przez Doktor ZG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 117 Napisano 23 godziny temu 2 godziny temu, Doktor ZG napisał: Na poziomie? Napompowane usta i cala twarz, dosc tęga i sypia z Rutkowskim. Kobiety to mają dziwny gust Chyba ślepy jesteś. Maja jest zrobiona z umiarem, wygląda dość naturalnie. Porównaj sobie z Macudzińską, ta to dopiero kwasowy potwór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 117 Napisano 23 godziny temu Bardzo dobrze, że zginął post wychudzonego ogra, tak będzie z każdym następnym. W moim stanie sen jest wskazany i jest on wzmożony, tak więc twoje próby złośliwego dogryzania jak zwykle ci nie wyszły. Idź się za robotę weź, bo rzuca ci się już na ten zgniły mózg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElci33 1 Napisano 23 godziny temu (edytowany) W sumie to też jej zazdro, a ich synek ma wszystko, i pewnie ludzie w szkole mu zazdroszczą, że starzy bogaci. Edytowano 23 godziny temu przez KochamElci33 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 277 Napisano 23 godziny temu Maja ustawiła się finansowo - dla kobiet, dla których ustawienie się finansowo jest celem życia - a takich kobiet jest wiele - to owszem, z tej perspektywy może być to wygryw życiowy. Natomiast w moim odczuciu nie widzę wygrywu w życiu na pokaz w stylu kiczowatego Dubai-lifestyle, z typem pozerem, który pół życia żerował na tragediach ludzi, kryminalnych poszukiwaniach, wpychając się w sprawy nie tyle pomagając w rozwikłaniu ich, co nierzadko po prostu szkodząc toczącym się śledztwom poprzez górnolotne narracje wrzucane naprędce do mediów, a mające wywoływać zainteresowanie wokół własnej osoby. Już przez litość pominę karierę kryminalną Krzysia Rutkowskiego, który nie może się już nawet formalnie detektywem nazywać. Teraz to starzejący się dziadek, napompowany botoxem jako imitacja taniego Kena. Ustawiła się finansowo i tylko tak. Jak kasa najważniejsza, to można to jako wygryw brać, bo cała reszta, to IMHO kompletna padaka. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElci33 1 Napisano 23 godziny temu Madzia odeszła, to gienia szuka nowej Pani Autorytet. Tym razem padło na Maja Rutkowski, haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 312 Napisano 23 godziny temu Paczka inpostu na mnie czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 16 Napisano 23 godziny temu Co tam jak tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElci33 1 Napisano 23 godziny temu (edytowany) U mnie super xD. Zaraz jem śniadanie, jajka na miękko no i do sklepu idę potem po polską karte sim, i idę do lasu grać w gierki na moim handheld cały dzien xD. Wczoraj się położylem na suchych liściach, i oglądałem sobie niebo i drzewa i odfrunąłem xD. Cisza, spokój, zero ludzi. Kocham to. Nad wodą przy brzegu jeszcze trochę błoto jest, więc muszę się póki co nacieszyć lasem . Wakacje w Polsce póki co bardzo fajne :D. Edytowano 22 godziny temu przez KochamElci33 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 278 Napisano 22 godziny temu 9 godzin temu, Shameless AngeR napisał: Jest niewątpliwie kobietą na poziomie. Do tego ładna, elokwentna. Zrobiła męża na własną modłę. Lubię ją za całokształt. Nie rozumiem poròwnania ludzi siedzących na kafe biedakòw. Marzenie jak Milionerczi. Babka ma kasy więcej niż razem wzięci z kafe, więc ją stać. Większosci z kafe posiadając taką gotòwkę popłyneli w cug alkocholowy, może 5 procent dobrze wykorzystało kasę i wtedy odeszli z kafe, a tak bieda i dwa metry mułu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 277 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Paczka inpostu na mnie czeka Co ładnego zamówiłeś? Ja ostatnio za niecałe 40 zł Allied Assault na GOG w edycji War Chest. Edytowano 22 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElci33 1 Napisano 22 godziny temu (edytowany) Mialem kiedys warchest moh na płycie w pudełku, kupiłem sobie w UK xD. Przez neta się fajnie grało. Wtedy jeszcze jakaś platforma dla gejmerów byla popularna, chyba xfire. Fajne czasy. Mohaa na necie bylo zajeebiste. Mapy kosmos. Crossroads, stalingrad były super albo V2, gdzie była rakieta. Fajna też była w jakimś miasteczku, że piękne budynki i się naparzało xD. W wolfenstein enemy territory też się ciupało. Edytowano 22 godziny temu przez KochamElci33 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 312 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Co ładnego zamówiłeś? Ja ostatnio za niecałe 40 zł Allied Assault na GOG w edycji War Chest. Monitor 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElci33 1 Napisano 22 godziny temu A u Ciebie Elcia jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElci33 1 Napisano 22 godziny temu Mnie by się przydał monitor do mojej konsolki, bo mam stację dokującą i mogę sobie podłączyć myszkę, klawiaturę i do ekranu, ale miałbyn fajnie wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 16 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, KochamElci33 napisał: A u Ciebie Elcia jak tam? Gitara, konto mam wyciszone do 7 marca. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 277 Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, KochamElci33 napisał: Fajna też była w jakimś miasteczku, że piękne budynki i się naparzało xD. Arnhem - holenderska miejscowość w której stoczyła się bardzo trudna i koszmarnie ciężka dla aliantów bitwa. Tu temat przewodni tego levelu we Frontline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Walentyna Dumbofejewna 0 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach