Spaghetti... 722 Napisano 6 Marzec Dzbana z Ciebie blokerze nawet rozmawiać nie potrafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 4 Napisano 6 Marzec 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Dzbana z Ciebie blokerze nawet rozmawiać nie potrafisz władza go zdeprawowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 722 Napisano 6 Marzec Przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 722 Napisano 6 Marzec (edytowany) 3 minuty temu, TnT napisał: władza go zdeprawowała Plus desperacja level hard Edytowano 6 Marzec przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 4 Napisano 6 Marzec Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: Puk puk o co Ci chodzi z tymi Nieboszczykami? bo nie zaskoczyłem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 722 Napisano 6 Marzec Gramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 4 Napisano 6 Marzec 3 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał: To lepiej zaskocz Napisałaś tak: "To ty jesteś zyeb od pukania Nieboszczykow". Na pierwszy rzut oka wygląda na wymęczony zraszacz do trawy spluwający mechanicznie dookoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1789 Napisano 23 Maj Makaron witam i o zdrowie pytam 🩵 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 722 Napisano 23 Maj Cześć Magda, wszystko gra i buczy, a u Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1789 Napisano 23 Maj 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Cześć Magda, wszystko gra i buczy, a u Ciebie ? Bardzo dobrze się mam. Ale za chwilę się oddalam, bo muszę kogoś odebrać z imprezy 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 722 Napisano 23 Maj 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bardzo dobrze się mam. Ale za chwilę się oddalam, bo muszę kogoś odebrać z imprezy 🫶 To super ciesze się. Spoko, tylko uważaj po nocach no chyba, że faceta odbierasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 100 Napisano 24 Maj Dnia 6.03.2026 o 23:20, Spaghetti... napisał: Przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba Przychodzi baba do lekarza, a lekarz w Irlandii xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 722 Napisano 24 Maj (edytowany) 11 godzin temu, Daniel86 napisał: Przychodzi baba do lekarza, a lekarz w Irlandii xD Przychodzi baba do lekarza nago z karabinem. – Co pani jest? – pyta przerażony lekarz. – Naga broń! Edytowano 24 Maj przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2069 Napisano 24 Maj 12 godzin temu, Daniel86 napisał: Przychodzi baba do lekarza, a lekarz w Irlandii xD 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Przychodzi baba do lekarza nago z karabinem. – Co pani jest? – pyta przerażony lekarz. – Naga broń! Przychodzi baba do lekarza:– Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują...– Następny proszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 722 Napisano 24 Maj (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Przychodzi baba do lekarza:– Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują...– Następny proszę! Przychodzi baba do lekarza z całym workiem papieru toaletowego: - Po co to pani? - Bo słyszałam że z pana jest zasrany specjalista Dobrze, że nie zesrany Edytowano 24 Maj przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2069 Napisano 24 Maj 14 minut temu, Spaghetti... napisał: Przychodzi baba do lekarza z całym workiem papieru toaletowego: - Po co to pani? - Bo słyszałam że z pana jest zasrany specjalista Dobrze, że nie zesrany Przychodzi baba do lekarza i mówi:– Panie doktorze, mąż mówi, że jestem za gruba.Lekarz patrzy na nią i odpowiada:– Proszę pani, pani nie jest za gruba. Pani jest po prostu za niska jak na swoją wagę.– Tak? A ile powinnam mieć wzrostu?– Około czterech metrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 722 Napisano 24 Maj 11 minut temu, Onaaaa napisał: Przychodzi baba do lekarza i mówi:– Panie doktorze, mąż mówi, że jestem za gruba.Lekarz patrzy na nią i odpowiada:– Proszę pani, pani nie jest za gruba. Pani jest po prostu za niska jak na swoją wagę.– Tak? A ile powinnam mieć wzrostu?– Około czterech metrów Przychodzi baba do lekarza z córką i baba mówi: Stań Zosiu prosto, żeby pan doktor zobaczył, jaka jesteś krzywa Lekarz na to: cholera jasna jakim cudem... między udem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach