Koralgor 16 Napisano wczoraj o 00:18 2 minuty temu, Fifofa napisał: Żony inne grunt bardzo kocha, nieraz czytam to masakra tutaj. Jakaś dama trzeba ją obsługiwać sama nic nie daje. Ją to bym każdemu życzył takiej miłości nawet po 25 latach. Nie poznają 5 lat i na siebie srają. Gdzie poznałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1677 Napisano wczoraj o 00:19 3 minuty temu, Koralgor napisał: Może on sam jest adwokatem Tak I każdego wybroni tylko trzeba oddać mu swój majątek i czasem coś więcej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano wczoraj o 00:20 3 minuty temu, Koralgor napisał: Tyle lat nauki i 9 na rękę? Przecież to śmieszna kwota oni nie płaca ZUSu więc "trochę" więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 16 Napisano wczoraj o 00:21 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak I każdego wybroni tylko trzeba oddać mu swój majątek i czasem coś więcej Może szyszyla oddała mu nerkę i dla tego nie wchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 442 Napisano wczoraj o 00:21 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A ja najlepsze. A ja największego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano wczoraj o 00:21 Ludzie som biedni jakby ciagneli po 25 000 to by nikt nie wspolpracowal chociaż to może zależy od sprawy na pewno zależy u nas była po prostu żeby się odpiepszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 560 Napisano wczoraj o 00:22 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: niestety nikt mnie nie chce korumpować Prokuratorzy rejonowi zarabiają średnio ok. 16 500 zł brutto, okręgowi 14 000–19 000 zł, a regionalni powyżej 20 000 zł . Sędziowie sądu rejonowego otrzymują ok. 12 600–17 500 zł, okręgowego 17 000–20 000 zł, a apelacyjnego 20 000–24 000 zł. czy któryś z nich ryzykowałby karierą dla 800zł? Nie sądzę Sorry, że się wtrącę Donald Tusk zarabia z 50 plus prywatne dodatki i pierdzieli głupoty, a paliwo wiemy ile obecnie kosztuje O ile o wojnę za granicą nie ma go co obwiniać, to o obietnice dla kraju bez pokrycia owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 281 Napisano wczoraj o 00:22 3 minuty temu, Koralgor napisał: Gdzie poznałeś ? Dawno jak miałem 18 nawet 17 albo 16 lat nie pamiętam moja by mnie zabiła za to, Nie brałem po bolcach może dla tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1677 Napisano wczoraj o 00:23 1 minutę temu, Koralgor napisał: Może szyszyla oddała mu nerkę i dla tego nie wchodzi Z jedną nerką da sie żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano wczoraj o 00:23 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A ja największego Asia wróciła do mnie bo duze bolom a siedemnastki som idealne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano wczoraj o 00:25 Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Asia wróciła do mnie bo duze bolom a siedemnastki som idealne Przecież i tak nigdy tego z tobą nie wypróbuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 16 Napisano wczoraj o 00:25 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: oni nie płaca ZUSu więc "trochę" więcej To faktycznie nieopłaca kraść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano wczoraj o 00:25 3 minuty temu, Zero cukru napisał: A ja największego wszyscy zazdrościmy Ci partnera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 442 Napisano wczoraj o 00:26 3 minuty temu, Koralgor napisał: Może szyszyla oddała mu nerkę i dla tego nie wchodzi Ja też robię błędy, ale kur.. litości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano wczoraj o 00:26 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przecież i tak nigdy tego z tobą nie wypróbuje. Dlaczego tak myslisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 14 Napisano wczoraj o 00:26 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przecież i tak nigdy tego z tobą nie wypróbuje. Ale ty wypróbujesz anal z lerzaczkiem i będziesz patrzyła na jego plakaty ze zwierzętami narysowanymi wypinając mu się na psa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano wczoraj o 00:28 1 minutę temu, jeansy siostry napisał: Ale ty wypróbujesz anal z lerzaczkiem i będziesz patrzyła na jego plakaty ze zwierzętami narysowanymi wypinając mu się na psa. Ssij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano wczoraj o 00:28 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Z jedną nerką da sie żyć. Tak 1 minutę temu, jeansy siostry napisał: Ale ty wypróbujesz anal z lerzaczkiem i będziesz patrzyła na jego plakaty ze zwierzętami narysowanymi wypinając mu się na psa. Asia tesz może anal przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano wczoraj o 00:29 2 minuty temu, jeansy siostry napisał: Ale ty wypróbujesz anal z lerzaczkiem i będziesz patrzyła na jego plakaty ze zwierzętami narysowanymi wypinając mu się na psa. Pokazałem jej ten plakat z komentarzem że będzie go widzieć na jeźdźca tyłem mówi że zajebioza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano wczoraj o 00:30 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tak Asia tesz może anal przecież Analna asia. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano wczoraj o 00:31 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano wczoraj o 00:34 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Analna asia. xd Fajny jest też lubię od ai polubiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano wczoraj o 00:44 5 minut temu, Еlciаа napisał: Zupełnie inny poziomie doświadczenia emocjonalnie że można być w tylku swojej i ci się cala oddaje w pełni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano wczoraj o 00:50 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 222 Napisano 16 godzin temu Dnia 7.03.2026 o 23:00, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie facet najbardziej atrakcyjny jest z mieszkaniem biznesem doswiadczony życiowo mądry ogarnięty odpowiedzialny wiedzacy czego jusz chce nie cpajacy nie chlajacy gotowy na rodzinę dlugo potrafiacy sex to jest wiek 38-45 moze u ciebie to bedzie 45 u mnie teraz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach