Spaghetti... 559 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Onaaaa napisał: Żeby nie hałas i dużo ludzi wszędzie to byłoby nawet tam fajnie. To prawda, ale zależy od dzielnicy. Byłem na Pradze na przykład i lekko nie było, ale na Saskiej Kępie zupełnie inaczej jest Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Przecież to Ty tutaj robisz z kobiet przedmiot, a One się przed Tobą bronią Widzocznie do siebie pasujecie w co wątpię, ale skoro tak, to pisz z Anastazją i przestań być oblechem Asia ogląda kanał tiktoka zaraz wracam muszę coś zrobić na jej koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To prawda, ale zależy od dzieliny. Byłem na Pradze na przykład i lekko nie było, ale na Saskiej Kępie zupełnie inaczej jest Warszawa to smród i brud. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1672 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, jeansy siostry napisał: Jest potwornym tumanem, może być konkurencja dla elci. Potworny tuman jakoś brzmi dziwnie i raczej do mnie nie pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Asia ogląda kanał tiktoka zaraz wracam muszę coś zrobić na jej koncie Nie wiem kto to jest Asia Leżak śpiochu Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1672 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem kto to jest Asia Leżak śpiochu Asia to Anastazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, jeansy siostry napisał: Warszawa to smród i brud. Nie wszystkie dzielnice. Uważam, że na Pradze jest najgorzej. Za to powojenne kamienice i z czasów prl robią wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie wszystkie dzielnice. Uważam, że na Pradze jest najgorzej. Wszystkie. W zimę to trzeba chodzić w masce gazowej, jeebać warszawę i tęczowych pedałów - piszę to jako warszawiak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Asia to Anastazja. Ok, czyli ma dwa imiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem kto to jest Asia Leżak śpiochu Serio przemek jusz dawno wyšral jej imię myślałem że każdy wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, jeansy siostry napisał: Warszawa to smród i brud. Straszny jak wysiadlem z samolotu rzyg wawa przy uk to smród Edytowano 1 godzinę temu przez Prześcieradła jusz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ok, czyli ma dwa imiona Anastazja to jest jej imię zawodowe. xt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ♡♡♡♡ napisał: Anastazja to jest jej imię zawodowe. xt Jej pseudonim to słodka kotka z gliwic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 156 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ♡♡♡♡ napisał: Anastazja to jest jej imię zawodowe. xt pseudonim artystyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1672 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, jeansy siostry napisał: Wszystkie. W zimę to trzeba chodzić w masce gazowej, jeebać warszawę i tęczowych pedałów - piszę to jako warszawiak. Bez przesady. Byłam w tą zimę i nie trzeba było chodzić w masce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ♡♡♡♡ napisał: Anastazja to jest jej imię zawodowe. xt Pseudo artystyczne H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1672 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Ok, czyli ma dwa imiona Każdy ma 2 czy 3 imiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bez przesady. Byłam w tą zimę i nie trzeba było chodzić w masce. W porównaniu z uk nie ma czym oddychać w wawa srodmiescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ♡♡♡♡ napisał: Anastazja to jest jej imię zawodowe. xt Dzięki, tak myślałem serduszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 24 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, jeansy siostry napisał: Jej pseudonim to słodka kotka z gliwic. DzikaKotka przynajmniej na roksie i escorcie. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1672 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pseudonim artystyczny Że bardziej się skuszą na Anastazje niż Asię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ♡♡♡♡ napisał: DzikaKotka przynajmniej na roksie i escorcie. xd Masz rację elciu, mój błąd. Czy teraz jesteś gotowa odsłonić swoje trzecie oko przed lerzaczkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 minut temu, jeansy siostry napisał: Wszystkie. W zimę to trzeba chodzić w masce gazowej, jeebać warszawę i tęczowych pedałów - piszę to jako warszawiak. Wiesz co bez urazy, ale jest takie stare powiedzenie. ''Najgorszy jest ptak co we własne gniazdo sra'' także szanuj swoich, albo wyjedż jak Ci nie pasuje Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 24 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, jeansy siostry napisał: Masz rację elciu, mój błąd. Czy teraz jesteś gotowa odsłonić swoje trzecie oko przed lerzaczkiem? Ssij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiesz co bez urazy, ale jest takie stare powiedzenie. ''Najgorszy jest ptak co we wasłane gniazdo sra'' także szanuj swoich, albo wyjedż jak Ci nie pasuje Już dawno wyjeebałem na wieś z tego chlewu obssranego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Każdy ma 2 czy 3 imiona. Nie każdy Magi, moja matka na przykład ma tylko jedno Ja mam trzy. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, jeansy siostry napisał: Masz rację elciu, mój błąd. Czy teraz jesteś gotowa Jaki simp ulegly beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1672 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: W porównaniu z uk nie ma czym oddychać w wawa srodmiescie Wiem i u mnie też dużo lepsze powietrze ale mi najbardziej tam denerwowały ci ludzie ze tyle ich wszędzie jak mrowki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wiem i u mnie też dużo lepsze powietrze ale mi najbardziej tam denerwowały ci ludzie ze tyle ich wszędzie jak mrowki. Ciebie to do jaskini najlepiej a nie do ludzi, to akurat wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiem i u mnie też dużo lepsze powietrze ale mi najbardziej tam denerwowały ci ludzie ze tyle ich wszędzie jak mrowki. Najgorzej jak dyszom za plecami w samoobsługowej hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach