Grub 13 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Kiedyś się spytałem czy podoba ci się przemek a ona "zwariowales " bo widziała przerobione foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Grub napisał: Za te kłamstwa dowody na twoją peedofile na 100% będą zgłoszone na policje. Nimfuś sie ciebie brzydzi. Wynocha stąd. Screen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Grub napisał: Za te kłamstwa dowody na twoją peedofile na 100% będą zgłoszone na policje. Nimfuś sie ciebie brzydzi. Tyle mi dała że miejsca brakowało szkoda mi było zasypywala mnie zdjeciami samego nochala ze 150 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Grub napisał: bo widziała przerobione foty I owsice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dlatego wstawiałeś zdjęcia Nimfy na wykopie Nie wstawiałem, PRzestań kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Grub napisał: Nie wstawiałem, PRzestań kłamać Wstawiałeś i są na to dowody. Ty serio jesteś ułomny, czy tylko udajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 683 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: I owsice hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wstawiałeś i są na to dowody. Ty serio jesteś ułomny, czy tylko udajesz? to nie byłem ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: hi hi hi Nie sam jej pokazal bo bylem przy tym, ona pokaz a on link a ona spoko przemek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Grub napisał: Nie mam żadnej owsicy bo nie jestem brudas jak ty Hhttps://postimg.cc/TKSRVFqW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Grub napisał: to nie byłem ja Ty.. Chcesz dowody? Stalking, przerabianie fot i wstawianie ich bez zgody autora do sieci jest wykroczeniem i podlega karze. Chcesz paragraf? Sędzia miałby co robić, a fajny pozew o kasę można z tego wyciągnąć za to co robisz. Więc wypad z baru, bo ludzie chcą pogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 97 Napisano 13 godzin temu 39 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Znasz to mówisz typowi że masz wolnom chatę na tydzień a on nie proponuje no to u mnie z materac tak zignorowala wiec po co mi dope zawraca jak jom to nie cieszy Ah bo ty jesteś jak kobieta ze ma się domyslac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 13 godzin temu Leżak jem. Bez przesady 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 97 Napisano 13 godzin temu Ale mi się podoba mój płaszcz wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Grub napisał: To był podszyw Nie wiem co ci się uroilo w głowie ale nie masz szans na nimfe a co dopiero u asi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie wiem co ci się uroilo w głowie ale nie masz szans na nimfe a co dopiero u asi Oczywiście że mam, bo nie boję się kontaktu i spotkania jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Ah bo ty jesteś jak kobieta ze ma się domyslac No wiesz 80 zl wydalem ja moglem sobie 50 donutów kupić huh mogła chociaż napisać że chętnie wyprubuje ze mnom kiedyś cokolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Grub napisał: Oczywiście że mam, bo nie boję się kontaktu i spotkania jak ty Jednak masz chorom głowę i szkoda klawiatury ekranowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ale mi się podoba mój płaszcz wow A taka z mojej typu to by napisala że mnie chętnie na nim zerznie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jednak masz chorom głowę i szkoda klawiatury ekranowej Przypomniałemhttps://f.kafeteria.pl/temat-7931667-swietny-ten-render-t3/?page=6 sobie jak Nimfuś mi mówiła że panicznie boisz się Telegrama, ale wtedy mieliśmy beke z tego xD Edytowano 13 godzin temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 100 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tak ludzi bardzo boli jak nie musisz się męczyć jak oni a masz lepiej niż oni To jak oni muszą żyć, żeby ci zazdrościć, bo nie ma czego patrząc obiektywnie. Nie chwal się kasą, że bez wychodzenia z domu jest na życie i może będzie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Grub napisał: Przypomniałem sobie jak Nimfuś mi mówiła że panicznie boisz się Telegrama, ale wtedy mieliśmy beke z tego xD Wolę tiktoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, podlaski mitoman kat E napisał: nie masz placza mitomanko Ma palto Pravik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, podlaski mitoman kat E napisał: znasz angielski tak samo, jak dawales reke prezydentowi Moniek Tak dawałem u notariusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 13 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jednak masz chorom głowę i szkoda klawiatury ekranowej Zobaczymy jakhttps://f.kafeteria.pl/temat-7931667-swietny-ten-render-t3/?page=7 fote z Asią dam Edytowano 13 godzin temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 683 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: To jak oni muszą żyć, żeby ci zazdrościć, bo nie ma czego patrząc obiektywnie. Nie chwal się kasą, że bez wychodzenia z domu jest na życie i może będzie spokój. O to to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 97 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, podlaski mitoman kat E napisał: nie masz placza mitomanko Nie wiedziałam że to coś trudno dostępnego dla śmiertelnika polskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Grub napisał: Zobaczymy ja fote z Asią dam Straci w moich oczach wtedy jakikolwiek szansę na wspólne życie ale jej sprawa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 433 Napisano 13 godzin temu 27 minut temu, Glossy Mist napisał: Nie projektuj na mnie swoich problemów z piciem, bezrobotny, samotny i smutny chłopcze. Ale to ty wmawiasz ludziom bezrobocie, alko. Próbujesz się w ten sposób pocieszyć, że takich jak ty jest więcej? Ty jesteś bardziej samotna, a butelka, to nie jest twoja przyjaciółka, a przelotne znajomości na Tinder, to nie twoi przyjaciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Nie wiedziałam że to coś trudno dostępnego dla śmiertelnika polskiego Co tak dumbo inwestuje w ciuchy na wydanie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach