Еlciаа 683 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale to leżaka uczelnia ja nie mam i nie wstydzę się tego skąd pochodzę. Nie miejsce zamieszkania mówi o tym kim jestem. Ale dla takiego bambera wawa, to synonim luksusu i wygrywu. Tak? A pamiętasz jak wysłałeś mi taki mem z warszawiakami na grzybach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 17 godzin temu Nie chce mi się jednak związku to nie dla mnie bo nie istnieje kobieta o jakiej mam wyobrażenia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 17 godzin temu 18 minut temu, Zero cukru napisał: Ale to leżaka uczelnia ja nie mam i nie wstydzę się tego skąd pochodzę. Nie miejsce zamieszkania mówi o tym kim jestem, ale dla takiego bambera wawa, to synonim luksusu i wygrywu. Portfel mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 286 Napisano 17 godzin temu Zapłaciłbym pay per view by zobaczyć jak wyglądałaby randomowa scenka z hipermarket, gdzie przypadkiem Elżbieta się z Leżakiem spotyka i się rozpoznają... Myślę, że mogłaby być to scenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 17 godzin temu Idę bo mam migrene 7 minut temu, +RC+ napisał: Zapłaciłbym pay per view by zobaczyć jak wyglądałaby randomowa scenka z hipermarket, gdzie przypadkiem Elżbieta się z Leżakiem spotyka i się rozpoznają... Myślę, że mogłaby być to scenka. Ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 433 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, +RC+ napisał: Zapłaciłbym pay per view by zobaczyć jak wyglądałaby randomowa scenka z hipermarket, gdzie przypadkiem Elżbieta się z Leżakiem spotyka i się rozpoznają... Myślę, że mogłaby być to scenka. Ślepy jak kret, a widział ile procentowe mleko kupuje Ela 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 42 Napisano 17 godzin temu 21 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie chce mi się jednak związku to nie dla mnie bo nie istnieje kobieta o jakiej mam wyobrażenia huh Chyba Asia go olała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 286 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Chyba Asia go olała No trochę wydźwięk taki to daje... Bo wczoraj było bardzo optymistycznie, już materac kupowany... W każdym razie życzę im szczęścia Edytowano 17 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 42 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: No trochę wydźwięk taki to daje... Bo wczoraj było bardzo optymistycznie, już materac kupowany... W każdym razie życzę im szczęścia Kiedy leżak twierdzi, że czegoś nie chce i coś jest mało warte, to znaczy, że nie może tego mieć Laska go zlewa ogólnie, skoro mu nawet dobranoc nie pisze i on nie wie, czy poszła spać (co każdy wie, kto był zakochany, że dobranoc to cały rytuał, gdy się wymienia wiadomości i trzeba się żegnać ;)), to po prostu olewka, a reszta to jednak jego wymysły odnośnie jej rzekomych intencji wobec niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 11 Napisano 16 godzin temu Anastazja jest w związku obecnie. Teraz jest kolczem bo przeczytała ksiazke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 433 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Anastazja jest w związku obecnie. Teraz jest kolczem bo przeczytała ksiazke W związku z alfonsem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 683 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: W związku z alfonsem huh Chciała lezaka do niemiec zabrać i jego ta wizja przerosła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 11 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: W związku z alfonsem huh Nie wnikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 433 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Chciała lezaka do niemiec zabrać i jego ta wizja przerosła. On najlepiej się czuje w obrębie 20 m od domu. Jeszcze w miarę bezpiecznie czuje się w okolicach hipermarket, ale wszystko poza bezpieczna strefą to stres, niebezpieczeństwo, zbędne ryzyko i obcy świat, na który brzdąc nie jest jeszcze gotowy. Do Niemiec? To będzie spier .. jak bomba wybuchnie z całym swoim dobytkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 683 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: On najlepiej się czuje w obrębie 20 m od domu. Jeszcze w miarę bezpiecznie czuje się w okolicach hipermarket, ale wszystko poza bezpieczna strefą to stres, niebezpieczeństwo, zbędne ryzyko i obcy świat, na który brzdąc nie jest jeszcze gotowy. Do Niemiec? To będzie spier .. jak bomba wybuchnie z całym swoim dobytkiem. Ogólnie komu jak komu ale mi nie musisz tego tłumaczyć.xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 16 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 433 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: Ogólnie komu jak komu ale mi nie musisz tego tłumaczyć.xd Nie tłumaczę, tylko tworzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie chce mi się jednak związku to nie dla mnie bo nie istnieje kobieta o jakiej mam wyobrażenia huh W sensie, że jeszcze taka się nie urodziła, co by ci dogodziła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 286 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Siema, widziałaś moje życzenia rano nim usunęli dla #różowepaski? Edytowano 16 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Siema, widziałaś moje życzenia rano nim usunęli dla #różowepaski? Nie widziałam, ale z okazji dzisiejszego święta dziękuję i chowam do kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 97 Napisano 15 godzin temu 21 minut temu, +RC+ napisał: Siema, widziałaś moje życzenia rano nim usunęli dla #różowepaski? Nie pasuje mi nazwa niebieski pasek powinno być nvm... Przedłużacz? AA to się wzięło od koloru awkow nie od czegoś innego 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 286 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Nie pasuje mi nazwa niebieski pasek powinno być nvm... Przedłużacz? AA to się wzięło od koloru awkow nie od czegoś innego 🫠 Samice dostają przy awatarze różowy pasek, a samce niebieski - taki Wykop thing Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 15 godzin temu 26 minut temu, +RC+ napisał: Samice dostają przy awatarze różowy pasek, a samce niebieski - taki Wykop thing Garnitur na wesele wisi na wieszaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: On najlepiej się czuje w obrębie 20 m od domu. Jeszcze w miarę bezpiecznie czuje się w okolicach hipermarket, ale wszystko poza bezpieczna strefą to stres, niebezpieczeństwo, zbędne ryzyko i obcy świat, na który brzdąc nie jest jeszcze gotowy. Do Niemiec? To będzie spier .. jak bomba wybuchnie z całym swoim dobytkiem. Najlepiej mi było w uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 286 Napisano 14 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Garnitur na wesele wisi na wieszaku? Dwa wiszą, jeden klasyczny czarny, drugi ciemny granat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 286 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Najlepiej mi było w uk Generalnie gdzie nie ma bariery językowej, to się czuję komfortowo. Czyli w UK się byłem w stanie odnaleźć, w USA gdzie mieszka ciotka i kuzynostwo też... w Niemczech u brata jak mieszkał, już inaczej, sąsiedni kraj, wbrew pozorom dużo bardziej podobny do Polski niż mogłoby się to wielu wydawać, no ale niemiecki znam bardzo słabo, mimo czwórki w technikum, to w zasadzie pamiętam tylko podstawowe zwroty... więc już się inaczej odczuwa bycie w tym kraju niż nawet w tym UK, gdzie po angielsku się dogadam i każdą sprawę sobie sam załatwię, a w Niemczech czuć tę barierę jednak... Trzeba ten język jednak opanować by móc się w pełni odnaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, +RC+ napisał: Generalnie gdzie nie ma bariery językowej, to się czuję komfortowo. Czyli w UK się byłem w stanie odnaleźć, w USA gdzie mieszka ciotka i kuzynostwo też... w Niemczech u brata jak mieszkał, już inaczej, sąsiedni kraj, wbrew pozorom dużo bardziej podobny do Polski niż mogłoby się to wielu wydawać, no ale niemiecki znam bardzo słabo, mimo czwórki w technikum, to w zasadzie pamiętam tylko podstawowe zwroty... więc już się inaczej odczuwa bycie w tym kraju niż nawet w tym UK, gdzie po angielsku się dogadam i każdą sprawę sobie sam załatwię, a w Niemczech czuć tę barierę jednak... Trzeba ten język jednak opanować by móc się w pełni odnaleźć. Bzdury o mnie piszom żeby mnie podkoorwic mi się już nie chce bronic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1105 Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, +RC+ napisał: Dwa wiszą, jeden klasyczny czarny, drugi ciemny granat Aaa. Rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 683 Napisano 14 godzin temu 12 minut temu, +RC+ napisał: Generalnie gdzie nie ma bariery językowej, to się czuję komfortowo. Czyli w UK się byłem w stanie odnaleźć, w USA gdzie mieszka ciotka i kuzynostwo też... w Niemczech u brata jak mieszkał, już inaczej, sąsiedni kraj, wbrew pozorom dużo bardziej podobny do Polski niż mogłoby się to wielu wydawać, no ale niemiecki znam bardzo słabo, mimo czwórki w technikum, to w zasadzie pamiętam tylko podstawowe zwroty... więc już się inaczej odczuwa bycie w tym kraju niż nawet w tym UK, gdzie po angielsku się dogadam i każdą sprawę sobie sam załatwię, a w Niemczech czuć tę barierę jednak... Trzeba ten język jednak opanować by móc się w pełni odnaleźć. W niemczech tez głównie mówią po angielsku, przynajmniej w tych większych miastach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 217 Napisano 14 godzin temu Związku też mi się nie chce chce spokój biznes sobie robić chyba i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach