nawiedzony 13 Napisano 4 godziny temu Wybaczcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nawiedzony 13 Napisano 4 godziny temu Przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 23 Napisano 4 godziny temu Si ju newer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 4 godziny temu Znalazłam winyla Presleja i tak śpiewa; laf mi tendaa, laf mi słit, newa let mi goł.. Pasuje jak ulał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 4 godziny temu Kol it e czrap Bikoz aj lov ju sou macz bejbe Uaj kent ju si Uot ju duing tu mi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 16 Napisano 4 godziny temu I don’t care, who you are. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 4 godziny temu Łęka, dżu no a min? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 447 Napisano 3 godziny temu To ja też odchodzę. Macham wam jajami na do widzenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 16 Napisano 3 godziny temu Żegnam was już wiem niezałatwie wszystkich pilnych spraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 292 Napisano 3 godziny temu No to trzymajcie się, wszystkiego dobrego i z Panem Bogiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 447 Napisano 3 godziny temu Tak. Nie będziesz mnie obrażał i bezpodstawnie naskakiwal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach