JajaWywalonė 44 Napisano 9 godzin temu Ajm rajdyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 9 godzin temu Otwieram wino że swojom dziewczynom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 9 godzin temu Tu dejz lejder... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 16 Napisano 9 godzin temu No tak, jaja wywalone piją i bzdury wierutne wypisują. Skumaj się ze zmalowańcem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Glossy Mist napisał: No tak, jaja wywalone piją i bzdury wierutne wypisują. Skumaj się ze zmalowańcem. 🦽 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 8 godzin temu 23 minuty temu, Glossy Mist napisał: No tak, jaja wywalone piją i bzdury wierutne wypisują. Skumaj się ze zmalowańcem. Smaka ci narobiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Smaka ci narobiła? Chciałaby ale tramadol wpjerdala więc nie może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu Rilax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 16 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, JajaWywalonė napisał: Chciałaby ale tramadol wpjerdala więc nie może Jesteś ostatnią osobą która wie, co bym chciała, a co nie. Wróć do pisania gównopostów, bo do tego się jedynie nadajesz. Stronzo. 🫸 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Glossy Mist napisał: Jesteś ostatnią osobą która wie, co bym chciała, a co nie. Wróć do pisania gównopostów, bo do tego się jedynie nadajesz. Stronzo. 🫸 Wiem wszystko. Nie rozkazuj mi bo wywiozę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu Czy gdybym nie wiedziała to bym pisała guwnoposty? Zagadka na dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu Czin czin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano 8 godzin temu 47 minut temu, Glossy Mist napisał: No tak, jaja wywalone piją i bzdury wierutne wypisują. Skumaj się ze zmalowańcem. Dokładnie pomyślałam o tym samym, że ta stara dewota pasuje z Malowanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dokładnie pomyślałam o tym samym, że ta stara dewota pasuje z Malowanym Polecam przytulić słownik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Polecam przytulić słownik Powinnaś przytulić słownik, zamiast flaszki. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dokładnie pomyślałam o tym samym, że ta stara dewota pasuje z Malowanym Ale twoja koleżanka bardziej kojarzy się z piciem i pisaniem bzdur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ale twoja koleżanka bardziej kojarzy się z piciem i pisaniem bzdur. Mnie ty z tym się kojarzysz. Płyń ochlaptusie, bo jesies żałosny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 16 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dokładnie pomyślałam o tym samym, że ta stara dewota pasuje z Malowanym Haaahaa. I to jak ulał. 🪞 siedzą od rana i tłuką infantylne i żałosne teksty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mnie ty z tym się kojarzysz. Płyń ochlaptusie, bo jesies żałosny Ty tu przypłnelas pływaczko z nrd i ty odpłyniesz z mojego basenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co ją dam do ignorowanych, to wraca na nowym nicku. Ciekawe kiedy będzie znowu się żegnać z forum, że odchodzi pijaczka. Ojej. Fascynująca jestes. Cała twoja złożona osobowość bota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mnie ty z tym się kojarzysz. Płyń ochlaptusie, bo jesies żałosny A ty mi się kojarzysz z amboną. Zawsze jak widzę ambone, to zatrzymuję się przy niej i myślę o tobie oddając mocz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 16 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Co ją dam do ignorowanych, to wraca na nowym nicku. Ciekawe kiedy będzie znowu się żegnać z forum, że odchodzi pijaczka. Dziś się żaliła że korek od wina jej się ułamał i nie mogła się dobrać do wina. Malowaniec przyleciał z odsieczą i chęcią pomocy, bo wprawiony w fachu przecież. Moczymorda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Glossy Mist napisał: Dziś się żaliła że korek od wina jej się ułamał i nie mogła się dobrać do wina. Malowaniec przyleciał z odsieczą i chęcią pomocy, bo wprawiony w fachu przecież. Moczymorda. Fascynującego 🦽 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Rządzić sobie możesz w domu, bujając gołębie. Nie pozdrawiam, a twoja zazdrość i ciągle wycieranie się innymi są do przewidzenia. Marsz na terapię AA i do psychiatry, bo wstyd, żeby kobieta tak się zachowywała. Wstyd to gdy kobieta narzuca się każdemu napotkanemu chlopi ze swoim seksualnym swądem sakwy. Minus 100 do kobiecości plywaczko nrd 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano 8 godzin temu 2 2 minuty temu, Glossy Mist napisał: Dziś się żaliła że korek od wina jej się ułamał i nie mogła się dobrać do wina. Malowaniec przyleciał z odsieczą i chęcią pomocy, bo wprawiony w fachu przecież. Moczymorda. Straszne. Wezwała hydraulika? Czy elektryka? Przecież ona jest ciągle pijana, więc jak to coś traktować? Dramat i na tym zakończę o niej dyskusje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 453 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Glossy Mist napisał: Dziś się żaliła że korek od wina jej się ułamał i nie mogła się dobrać do wina. Malowaniec przyleciał z odsieczą i chęcią pomocy, bo wprawiony w fachu przecież. Moczymorda. A z wczoraj raport zdałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Wstyd to gdy kobieta narzuca się każdemu napotkanemu chlopi ze swoim seksualnym swądem sakwy. Minus 100 do kobiecości plywaczko nrd Nie pij Podlecz się babciu i wróć Zazdrość to podła cecha. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 44 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie pij Podlecz się babciu i wróć Zazdrość to podła cecha. Tak. Jak to jest żyć myśląc ze jest się gwiazda której każdy zazdrości nawet niczego? Tyle cie nie było a repertuar pyskówek godny szafy grającej naczelnego didzeja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 16 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: 2 Straszne. Wezwała hydraulika? Czy elektryka? Przecież ona jest ciągle pijana, więc jak to coś traktować? Dramat i na tym zakończę o niej dyskusje. Większy problem to ten jej paź, który za nami lata, uczepił się jak rzep i nie można się od niego odpędzić. U Ciebie też tak czuć wiosenkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1109 Napisano 8 godzin temu Się babka w czerwonym szlafroku rozkręciła Cóż w górę babkę, bo to ważny temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach