Spaghetti... 577 Napisano niedziela o 23:32 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 213 Napisano niedziela o 23:36 Lepiej się już czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano niedziela o 23:44 Tak, lepiej Magda dzięki, a Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 213 Napisano niedziela o 23:48 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak, lepiej Magda dzięki, a Ty ? Dobrze dziękuję. Nie wiem jak rano wstanę, ale ja i tak nigdy nie narzekam i realnie tez taka jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano niedziela o 23:55 (edytowany) 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Dobrze dziękuję. Nie wiem jak rano wstanę, ale ja i tak nigdy nie narzekam i realnie tez taka jestem Ciesze się. Wstaniesz jak ja twarda i silina i chociaż ryba narzeka, to realnie też jest sobą tak jak Ty Edytowano niedziela o 23:55 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano poniedziałek o 00:06 A wirtualnie również mogę być aktorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano poniedziałek o 00:07 Nowość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano poniedziałek o 00:14 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nowość Miałem to wrzucić dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano poniedziałek o 00:19 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miałem to wrzucić dziś Fajna piosenka choć tej nic nie przebije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano poniedziałek o 00:23 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Fajna piosenka choć tej nic nie przebije Wiem pisałaś mi kiedyś, dlatego musimy skończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano poniedziałek o 00:27 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem pisałaś mi kiedyś, dlatego musimy skończyć Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano poniedziałek o 00:32 5 minut temu, Onaaaa napisał: Dobranoc Dobranoc niech ta chwila trwa wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 89 Napisano poniedziałek o 05:37 Ta dziewczyna jest niesamowita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano poniedziałek o 20:53 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano poniedziałek o 21:42 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano poniedziałek o 23:20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano wtorek o 00:57 . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 478 Napisano wtorek o 20:38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano wtorek o 21:32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano wtorek o 22:03 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1225 Napisano wczoraj o 14:17 Szafa Makarona stoi i sobie rdzewieje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1225 Napisano wczoraj o 14:18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano wczoraj o 16:01 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 478 Napisano 21 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 21 godzin temu 6 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Szafa Makarona stoi i sobie rdzewieje Racja, trzeba ją trochę rozpalić muzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1225 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Racja, trzeba ją trochę rozpalić muzą Najlepiej rozpalić uczuciem i muzyką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1225 Napisano 21 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 478 Napisano 21 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Najlepiej rozpalić uczuciem i muzyką Byle powoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach