a0fd967e3b 34 Napisano czwartek o 15:48 (edytowany) libed, może ja w...e narcyzowi, a ty zapytasz po co mu były te sznyty na rece nasze laski sobie mogą piszczeć, żeby go zostawic ojojo Edytowano czwartek o 15:49 przez a0fd967e3b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano czwartek o 15:51 to nie narcyz tworzy moje podszywy juz bardziej bicu ale pewnie sernik oni dwaj pewnie chca zeby bylo na klaudie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano czwartek o 15:58 9 minut temu, a0fd967e3b napisał: nasze laski sobie mogą piszczeć, żeby go zostaw Czy chodzi o Klaudiusza zawsze dziewice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano czwartek o 15:59 7 minut temu, lybed napisał: to nie narcyz tworzy moje podszywy juz bardziej bicu ale pewnie sernik oni dwaj pewnie chca zeby bylo na klaudie Niewiele osób by się aż tak poniżylo by się pod ciebie 'podszywac' 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 34 Napisano czwartek o 16:08 16 minut temu, lybed napisał: to nie narcyz tworzy moje podszywy juz bardziej bicu ale pewnie sernik oni dwaj pewnie chca zeby bylo na klaudie ten to akurat cyberdown Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano czwartek o 16:09 9 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Niewiele osób by się aż tak poniżylo by się pod ciebie 'podszywac' wiem to trzeba miec wyjatkowy zryty mozg wiec dlatego uwazam ze ty, sernik albo jakis widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano czwartek o 16:09 1 minutę temu, a0fd967e3b napisał: ten to akurat cyberdown calkiem mozliwe chce zeby sie wyniesli wszyscy na anstroik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 27 Napisano czwartek o 16:12 2 minuty temu, lybed napisał: wiem to trzeba miec wyjatkowy zryty mozg wiec dlatego uwazam ze ty, sernik albo jakis widmok Mało mnie to obchodzi ale ty mnie w to mieszasz. Co tam Beata robi? Podobno ujeżdża czarne bulle w demonie w Poznaniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach