Doktor ZG 98 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ile lat można przeżywać to samo i w kólko odgrzewać stare spleśniałe juz dawno kotlety? Dobra. Rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Haha nie wierzę że naprawdę ktoś tu wysyła pìzde krėtynom. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 7 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: widzisz ze nie da sie stad wyjsc brzuch mnie boli ze smiechu ratuj grazyna Na łańcuch cię wezmę i wyprowadzę. Po tylu latach czytania o bdsm trochę posmakuję nowości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Dzięki Ide se tosty robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Haha nie wierzę że naprawdę ktoś tu wysyła pìzde krėtynom. przeciez to juz potwierdzona u zrodla 3 razy gdzie ty bylas jak sie cala kafeteria smiala ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, SeksownaSzlora napisał: Ja to mam tylko takie pytanie techniczne. To zdjęcie to jest na otwartym klopie przy sikaniu czy siedzi na zamkniętym jak na stołeczku? Otwartym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 98 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: A czy wszystko musisz żonie oznajmiać? Tak, bo wypytywała. Jestem pantoflarzem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Tak, bo wypytywała. Jestem pantoflarzem. Nie wiedziałam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: przeciez to juz potwierdzona u zrodla 3 razy gdzie ty bylas jak sie cala kafeteria smiala ? Że krejzi wysyła też? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Otwartym To jakiś fotopissing był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 34 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Cieszysz się jak łysy do grzebienia xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 713 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Chyba dobrze to ująłem Elu? Bardzo dobrze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Doktor ZG napisał: Od kiedy jesteś taki dyskretny? Przed chwilą byłeś bardziej wylewny. Ok. Od zawsze ja bardzo dużo informacji zostawiam dla siebie. Ogólnie można mi zaufać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie mam. Ewa by mnie zabiła. no to bylo podcgwytliwe pytanei ale widze ze sie zorientowales w pore jak wspominasz z takim sentymentem to na pewno gdzies tam jeszcze sa te pliki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: no to bylo podcgwytliwe pytanei ale widze ze sie zorientowales w pore jak wspominasz z takim sentymentem to na pewno gdzies tam jeszcze sa te pliki W chmurze na chomiku. Hasło qwerty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: no to bylo podcgwytliwe pytanei ale widze ze sie zorientowales w pore jak wspominasz z takim sentymentem to na pewno gdzies tam jeszcze sa te pliki Co ty wuja, już w klawisze nie trafiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 10 godzin temu jak krecilem beke odnosnie tego 22 latka to tez wszyscy mysleli ze elka se jaja robi i to wymysla ja mam nosa jednak nie doceniacie potencjaly ludzi ja widze co w nich drzemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, a0fd967e3b napisał: Cieszysz się jak łysy do grzebienia xD A ty garnku jak szczerbaty na suchary. Tak. Potraktuj kosz i wypieerdalaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 837 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Bardzo dobrze. Ela, ciekawi mnie, sorry, jak zbyt osobiste to olej.j.Ty czujesz teraz jakiś dyskomfort po wpisach Leżaka, czy Ci to wisi i powiewa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Że krejzi wysyła też? zapytaj krejzi skoro tu jest ja moge nie wiedziec a moze wysyla lezakom ja bym postawil kase ze nie ale kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 10 godzin temu Asi nie było na dzień mężczyzny. Asia przyjmuje byłego. Asia to Asia tamto. Jest wolna robi co chce ale nie muszę dźwigać tych emocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: jak krecilem beke odnosnie tego 22 latka to tez wszyscy mysleli ze elka se jaja robi i to wymysla ja mam nosa jednak nie doceniacie potencjaly ludzi ja widze co w nich drzemie A nie wymyślała? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 34 Napisano 10 godzin temu @pulsarale mam pomysl na nick, ale bez moderacja nie chce mi się FC Szachtara Kafeteria włączać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: zapytaj krejzi skoro tu jest ja moge nie wiedziec a moze wysyla lezakom ja bym postawil kase ze nie ale kto wie Tak naprawdę mam to w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 34 Napisano 10 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: jak krecilem beke odnosnie tego 22 latka to tez wszyscy mysleli ze elka se jaja robi i to wymysla ja mam nosa jednak nie doceniacie potencjaly ludzi ja widze co w nich drzemie I co się stało z tym 22 latkiem? Bo ty jesteś jak brat babskie dópy (bez pieprza) i wszystko musisz doskonale wiedzieć. Więc jak potoczyła się ta historia, bo nie jestem w temacie. Ale niech dziewczyna korzysta skoro lubi młodszych. Też lubię i co z tego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 7 Napisano 10 godzin temu Jak nie macie czytej karty to nie meczcie porzadnym typom głowy co alkoholu nie tykajom. To nie wasza liga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, SeksownaSzlora napisał: W chmurze na chomiku. Hasło qwerty no ja wiem ze masz gachow w chmurze ale nie znalem hasla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 466 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I co się stało z tym 22 latkiem? Bo ty jesteś jak brat babskie dópy (bez pieprza) i wszystko musisz doskonale wiedzieć. Więc jak potoczyła się ta historia, bo nie jestem w temacie. Ale niech dziewczyna korzysta skoro lubi młodszych. Też lubię i co z tego Libed chodzi jeszcze z tym na nerwicę i tam też wszystko opowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I co się stało z tym 22 latkiem? Bo ty jesteś jak brat babskie dópy (bez pieprza) i wszystko musisz doskonale wiedzieć. Więc jak potoczyła się ta historia, bo nie jestem w temacie. Ale niech dziewczyna korzysta skoro lubi młodszych. Też lubię i co z tego to sobie wybrałaś krynicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach