250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Prawie codziennie wychodzę na dwór Do paczkomat i marketu po klopsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 108 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: O jakim pokazywaniu na mieście ty mówisz? On nigdy w zyciu się z nory nie wyturla. Fobia społeczna może i pisałem, że nie wyjdzie z chaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Po co mu w ogóle przesyłałaś takie zdjęcia? komplement od lezaka tak samo podnosi ego jak od kazdego innego ew. uwierzyla w urojenia o milionach a ty przypadkiem nie wyrywales na to samo co lezak ? bo twoja baba jak o tobie pisze to zwykle zaczyna od pieniedzy 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 3 godziny temu (edytowany) kurde chce stad isc ale takie bekowe rzeczy dzisiaj piszecie ze ciezko zamknac no ale beka siurek zaluj ze cie tu nie ma Edytowano 3 godziny temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu Mój mąż jest z zawodu dyrektorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano 3 godziny temu a tak z glupia zapytalem czy jedna czy druga nie sadzilem ze odpowie mozecie mi podziekowac za dzisiejsza beke wieczorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: E dobrze wygląda. Nie lepiej w atrakcyjności płci niż ja ogólnie lepiej bujac się samemu to może coś ładnego się przyklei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Fobia społeczna może i pisałem, że nie wyjdzie z chaty. Nie mam fobii ale osób z tego forum dyskusyjne to jest ryzyko do swojego życia ładować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 108 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Plan bym miał taki 50-100 uciulac i na giełdzie podbic Kto by mi kazal 30lat oszczędności Zacznij w totka grać może będzie szybciej i pewniejsze niż ta giełda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Zacznij w totka grać może będzie szybciej i pewniejsze niż ta giełda. Giełda jest pewniakiem ale trzeba mieć horyzont czasowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie mam fobii ale osób z tego forum dyskusyjne to jest ryzyko do swojego życia ładować. Spacer po parku lub kawa bez zobowiązań to nic złego i nie trzeba od razu iść do łóżka. Ale ty boisz się ludzi, nie dbasz o siebie, nie stać cię na nic, więc siedź w domu i hebluj sztuczną pusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Spacer po parku lub kawa bez zobowiązań to nic złego i nie trzeba od razu iść do łóżka. Ale ty boisz się ludzi, nie dbasz o siebie, nie stać cię na nic, więc siedź w domu i hebluj sztuczną pusie Trzeba czuć jeszcze pożądane do ciebie i elki nie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 98 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: komplement od lezaka tak samo podnosi ego jak od kazdego innego ew. uwierzyla w urojenia o milionach a ty przypadkiem nie wyrywales na to samo co lezak ? bo twoja baba jak o tobie pisze to zwykle zaczyna od pieniedzy Widocznie lubi pieniądze. Pytam, bo nie rozumiem Eli, a kiedys sama przede mną przyznała, że ten Leżak nie kłamie. Wysłała mu. Ja zakładam, że z litości, żeby w końcu zobaczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 464 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Po co mu w ogóle przesyłałaś takie zdjęcia? Ela zrobiła artystyczne zdjęcie i chciała, żebyś rzucił okiem. Zdjęciem chciała wywołać u mnie emocje. Odpowiednim oświetleniem i przemyślaną kompozycją, chciała żebym spojrzał na zdjęcie z inne perspektywamiy, a po drugie nawiązać ze mną głębszą więź. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 3 godziny temu Bez lezaka już nie możecie żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu Dumbo ma ladnom buzie przymlnac można by oko na nadwage ale jak jej się marzy nie wiadomo co to zostajom koty huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Trzeba czuć jeszcze pożądane do ciebie i elki nie czuje Ja do ciebie też nie czuje Bo boję się takich ludzi, którzy żyją tak jak ty i są prawiczkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 98 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Giełda jest pewniakiem ale trzeba mieć horyzont czasowy Zagraj w Total Cassino. Wygrałem 1200 zł, bo mi się nudziło. A wrzuciłem stówę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 172 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Trzeba czuć jeszcze pożądane do ciebie i elki nie czuje kobieta też człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Widocznie lubi pieniądze. Pytam, bo nie rozumiem Eli, a kiedys sama przede mną przyznała, że ten Leżak nie kłamie. Wysłała mu. Ja zakładam, że z litości, żeby w końcu zobaczył. Nie z litości bo ja mam z 10 samic zdjęcia i ona to wiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Dumbo ma ladnom buzie przymlnac można by oko na nadwage ale jak jej się marzy nie wiadomo co to zostajom koty huh Ludzie którzy mają koty są dobrzy.. Ty go nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Widocznie lubi pieniądze. Pytam, bo nie rozumiem Eli, a kiedys sama przede mną przyznała, że ten Leżak nie kłamie. Wysłała mu. Ja zakładam, że z litości, żeby w końcu zobaczył. Zwłaszcza cudze pieniądze, bo sama na siebie zarobić nie potrafi spiąć do godziny 13 po prochach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Zagraj w Total Cassino. Wygrałem 1200 zł, bo mi się nudziło. A wrzuciłem stówę. 100 na 1200 to inwestujac w przedmioty kolekcjonerskie gier video potrafię robic często i pewnie. Drobnice mam opanowanom. Gorzej zrobić 100tys na 1,2mln tu trzeba giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 98 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ela zrobiła artystyczne zdjęcie i chciała, żebyś rzucił okiem. Zdjęciem chciała wywołać u mnie emocje. Odpowiednim oświetleniem i przemyślaną kompozycją, chciała żebym spojrzał na zdjęcie z inne perspektywamiy, a po drugie nawiązać ze mną głębszą więź. Dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ludzie którzy mają koty są dobrzy.. Ty go nie masz. Mam 6szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kobieta też człowiek Przez łącza ciężko wyczuć pożądanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 837 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie z litości bo ja mam z 10 samic zdjęcia i ona to wiedziała. Jeszcze kwestia jak ładnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 21 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zwłaszcza cudze pieniądze, bo sama na siebie zarobić nie potrafi spiąć do godziny 13 po prochach 🧂 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Mam 6szt Gdzie masz tyle kotów? Co ty znowu wymyślasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 709 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Ela zrobiła artystyczne zdjęcie i chciała, żebyś rzucił okiem. Zdjęciem chciała wywołać u mnie emocje. Odpowiednim oświetleniem i przemyślaną kompozycją, chciała żebym spojrzał na zdjęcie z inne perspektywamiy, a po drugie nawiązać ze mną głębszą więź. xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach