lybed 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To udowodnij, a jak nie to zamilcz. nie podpuszczaaj go bo wklei elke na kiblu a tego sie juz nie odzobaczy 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Grub napisał: łysa, jakbyś nie była w Choroszczy tylko na forum to byś wiedziała że ona z tym skoczyła i teraz pracuje w Niemczech Nie jestem łysa i nigdy nie byłam w Choroszczy DARMOZJADZIE z fas na utrzymaniu matki. Screen i idzie na SMS do Nimfy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To udowodnij, a jak nie to zamilcz. Nie mam czasu i ochoty laptopa podlanczac ale jak będziesz nalegac to nazwę pliku w końcu dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie mam czasu i ochoty laptopa podlanczac ale jak będziesz nalegac to nazwę pliku w końcu dostaniesz Niczego nie wklejaj, bo upośledzony Przemek żyć Elce nie da.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dla Asi? A z elką cały czas na publiku nawalales. Taka dziewczyna zazwyczaj była wieczorem na max 3h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 108 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ja pomocy nie potrzebuje żeby trzeba było mnie skas wyciagac, radze sobie. Będę musiał to se ogarnę pracę albo mnie zlicytujom i tesz będzie jakoś. Nie ma czego chronić życie jest tylko zbiorem wspomnień. Bez żadnych kwalifikacji to ogarniesz ale jakąś śmieciówe za najniższą stawkę i jeszcze trzeba się odnaleźć w tym społeczeństwie. A z głodu to ci nie dadzą umrzeć w tym kraju , bo jak nie kościół, to ciotka albo MOPS będzie dokarmiał i w ten sposób tworzy sie niezaradne jednostki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Niczego nie wklejaj, bo upośledzony Przemek żyć Elce nie da.. On tesz dostał tylko jest uposledzony i monci dla koleżanki wizerunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 464 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie mam czasu i ochoty laptopa podlanczac ale jak będziesz nalegac to nazwę pliku w końcu dostaniesz Potrafisz tylko dużo gadać. Zawszę znajdziesz wymówkę i tak ze wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Bez żadnych kwalifikacji to ogarniesz ale jakąś śmieciówe za najniższą stawkę i jeszcze trzeba się odnaleźć w tym społeczeństwie. A z głodu to ci nie dadzą umrzeć w tym kraju , bo jak nie kościół, to ciotka albo MOPS będzie dokarmiał i w ten sposób tworzy sie niezaradne jednostki . Z najniższej to milionerem zostane ja mam bardzo niskie koszty życie pytanie ile mam zdrowia jeszcze je ciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 709 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Get Оut napisał: Ale głupotą było stracić Elkę , bo chociaż koleżankę byś miał rzekomo z jednego miasta jesteście. To jest zniewiescialy zaklamany i zdewocily knur, ja takich kolegów nie potrzebuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Grub napisał: Chyba ty, przecież to ty Elke obrażasz ciągle Gdzie ją obrażam kierowco tira po gimnazjum i bez prawa jazdy? Dowody albo wypieerdalaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Potrafisz tylko dużo gadać. Zawszę znajdziesz wymówkę i tak ze wszystkim. Ostatnio mam zaległości 2tyg we wszystkich sprawach a laptop najmniej ważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To jest zniewiescialy zaklamany i zdewocily knur, ja takich kolegów nie potrzebuje. To zerwij z malowany kto ci każe go tolerować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 464 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Ostatnio mam zaległości 2tyg we wszystkich sprawach a laptop najmniej ważny Dobra, nie chce mi się z tobą gadać. Nie interesują mnie twoje sprawy sercowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 126 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To jest zniewiescialy zaklamany i zdewocily knur, ja takich kolegów nie potrzebuje. Wow Elka umie samoekspresji bez przydoopas nice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, lybed napisał: nie podpuszczaaj go bo wklei elke na kiblu a tego sie juz nie odzobaczy To prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1118 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: On tesz dostał tylko jest uposledzony i monci dla koleżanki wizerunku To jest psychicznie chory człowiek, który leje własną matkę i okrada ją z kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 108 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: To jest zniewiescialy zaklamany i zdewocily knur, ja takich kolegów nie potrzebuje. Bo wstyd sie pokazać na mieście z takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 709 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Wow Elka umie samoekspresji bez przydoopas nice Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 464 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: To zerwij z malowany kto ci każe go tolerować. Chodź ci podciagne majtki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 126 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co Nico sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 108 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: To zerwij z malowany kto ci każe go tolerować. A to o to poszło że pisze z malowanym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Bo wstyd sie pokazać na mieście z takim. Raczej z elkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 709 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Bo wstyd sie pokazać na mieście z takim. O jakim pokazywaniu na mieście ty mówisz? On nigdy w zyciu się z nory nie wyturla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 108 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Z najniższej to milionerem zostane ja mam bardzo niskie koszty życie pytanie ile mam zdrowia jeszcze je ciągnąć No na tej stawce żywieniowej niższej niż pies ma w schronisku , to zdrowia może zabraknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: O jakim pokazywaniu na mieście ty mówisz? On nigdy w zyciu się z nory nie wyturla. Prawie codziennie wychodzę na dwór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 98 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: To jest zniewiescialy zaklamany i zdewocily knur, ja takich kolegów nie potrzebuje. Po co mu w ogóle przesyłałaś takie zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 108 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Raczej z elkom E dobrze wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: No na tej stawce żywieniowej niższej niż pies ma w schronisku , to zdrowia może zabraknąć. Plan bym miał taki 50-100 uciulac i na giełdzie podbic Kto by mi kazal 30lat oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 464 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: A to o to poszło że pisze z malowanym. Tak. Nie może się biedny pozbierać i przyjąć odrzucenie z godnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach