pyszny2 4 Napisano 6 godzin temu ile masz lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 7 Napisano 6 godzin temu To jakaś madga 45+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 20 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, pyszny2 napisał: ile masz lat Taka raszpla 40 plus co chodzi na murzynów do demona xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, pyszny2 napisał: ile masz lat Czemu zablokowałeś temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 4 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu zablokowałeś temat? Bo obrazacie moja Ksiezniczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcza welcome 7 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu zablokowałeś temat? 8 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Jedziemy do Myśliborza trochę pozwiedzać, póki jest jeszcze pogoda. Szkoda życia na siedzenie w domu... Od Katowic ponad 6 godzin drogi mnie czeka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, pyszny2 napisał: Bo obrazacie moja Ksiezniczke Przecież ty masz coś z głową nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcza welcome 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przecież ty masz coś z głową nie tak 8 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Jedziemy do Myśliborza trochę pozwiedzać, póki jest jeszcze pogoda. Szkoda życia na siedzenie w domu... Od Katowic ponad 6 godzin drogi mnie czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 20 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Przecież ty masz coś z głową nie tak A ty z dópą bo na każdego konia byś wsiadła jakby pozwolił 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 48 Napisano 6 godzin temu Madziu, może już zacznijcie zwiedzać, bo dochodzi 17-ta (a jeszcze powrót ponad 6 h) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 75 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Madziu, może już zacznijcie zwiedzać, bo dochodzi 17-ta (a jeszcze powrót ponad 6 h) Gdzie tym razem wojazuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 131 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Taka raszpla 40 plus co chodzi na murzynów do demona xD Widzę, że wydarzenia z demona tak ci wjechały na psychikę, że od kilku dni o niczym innym nie marzysz. Rozumiem ten ból dupy jak się nie ma powodzenia u żadnej kobiety, a jedyny kontakt z płcią przeciwną ma się przez Wi-Fi, to zostaje tylko wyzywanie od raszpli, ale to, że ty jesteś przezroczysty dla płci przeciwnej, nie oznacza, że każdy tak ma. Nie mierz wszystkich swoją miarą, bicusiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach