Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: mamincurce moze Alkoholik wytykal brak ubezpieczenia wsiarce huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 22 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: nie lubisz bo moze czujesz ze cie nie lubi i ma sie za lepszego i kazdego tutaj, te niecne intencje jak to nieraz opisujecie xD Generalnie jest mi obojętny, nie mam z nim interakcji żadnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 153 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Alkoholik wytykal brak ubezpieczenia wsiarce huh jeszcze wroci i bedzie nagrywal jak sie penetruje zabawka erotyczna dla kobiet i pederastow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zdecydownie popieram co do wieku Cleo maks trzydziecha, bo geny ma zdrowe, a co do Blanki myślę, że bardziej Ci się spodoba Krzysiu Ibisz 61 lat apropo facetów, a zobacz wygląd aktualny. Jak młody Bóg Blanka 26 l i też zdrowa klacz. Ibisz wydaje sie być coraz mlodszy , albo ma młodszych sobowtórów i mógłby się już godnie zestarzeć, bo siódmy dziesiątek na karku zobowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Każdy czytał ale drzemka trochę krótka. Standardowa ale dzień prawie zmarnowalem to jakbym wstal o 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 153 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Razorblade napisał: Generalnie jest mi obojętny, nie mam z nim interakcji żadnych. ja go nie lubie w sumie bo nudny jest i czuje ze ma brudne intencje Edytowano 1 godzinę temu przez starra mendah balkonova 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: jeszcze wroci i bedzie nagrywal jak sie penetruje zabawka erotyczna dla kobiet i pederastow. Zero nie mężczyzna teksty "do pracy nie pójdziesz" były bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 236 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Razorblade napisał: Oczywiście. Co prawda bełkot lipeda ciężko przebić, ale ten wyżej też nie umie zwykłego zdania skleić. Zwykle jest to zlepek kilku prostych słów, często z błędami i te głupie „xD” na końcu. Będąc we wczesnej podstawówce bogatsze wypowiedzi budowałam. mam nadzieję że czujesz się dowartościowana xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: ja go nie lubie w sumie bo nudny jest Malowany powinien z facetem się zwiazac pasowali by do siebie i mogli razem chlac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 1 godzinę temu Wy nie macie o czym gadać? Może już wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1708 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Standardowa ale dzień prawie zmarnowalem to jakbym wstal o 20 Ale ty masz jutro wolne i nigdzie iść nie musisz to nieważne kiedy wstaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale ty masz jutro wolne i nigdzie iść nie musisz to nieważne kiedy wstaniesz. Muszę iść do hipermarket chleb się dzisiaj skończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 153 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Muszę iść do hipermarket chleb się dzisiaj skończy z czym tosty jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 236 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, starra mendah balkonova napisał: nie lubisz bo moze czujesz ze cie nie lubi i ma sie za lepszego i kazdego tutaj, te niecne intencje jak to nieraz opisujecie xD to już mania prześladowcza xD nie mam się za lepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 22 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: mam nadzieję że czujesz się dowartościowana xD Jesteś cyniczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1708 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Muszę iść do hipermarket chleb się dzisiaj skończy To skoczysz to chwila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Razorblade napisał: Ja oglądałam pierwszą część wydaje mi się, gdzie bohaterka miała (tzn udawała) 9-latkę. Nie wiedziałam nawet, że powstały kolejne części. Ale film mi się podobał, lubię thrillery-horrory, które budują stopniowo napięcie, bo jakieś komputerowe efekty, potwory, czy tryskająca zewsząd krew nie robi na mnie wrażenia. 🩸 "Obecnie istnieją dwie wydane części serii horrorów „Sierota”: Sierota (2009) oraz prequel Sierota. Narodziny zła (2022). W produkcji znajduje się już trzecia część, w której do roli Esther powróci Isabelle Fuhrman. naEKRANIE.pl +4 Sierota (Orphan) – 2009 Sierota. Narodziny zła (Orphan: First Kill) – 2022 Sierota 3 (tytuł roboczy) – w produkcji (zdjęcia rozpoczęte). " Koniecznie będę chciał zobaczyć kontynuację pozostałych części. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: z czym tosty jesz? Ser żółty i szynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 236 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Jesteś cyniczny. realistyczny w tym celu to napisałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 122 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ale ty masz jutro wolne i nigdzie iść nie musisz to nieważne kiedy wstaniesz. Taki brak obowiązków rozleniwia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Wy nie macie o czym gadać? Może już wystarczy? Przecież nie o tobie zajmij się bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Przecież nie o tobie zajmij się bombelka Tak kúrwa 00:30 prawie a ten wyskakuje z zajmowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 183 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Wy nie macie o czym gadać? Może już wystarczy? a działo się tu coś ciekawszego przez weekend? bo wydaje się, że to najciekawsza inba od miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 183 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: To skoczysz to chwila. już myślałem ze ma do mnie skoczyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 22 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Оut napisał: "Obecnie istnieją dwie wydane części serii horrorów „Sierota”: Sierota (2009) oraz prequel Sierota. Narodziny zła (2022). W produkcji znajduje się już trzecia część, w której do roli Esther powróci Isabelle Fuhrman. naEKRANIE.pl +4 Sierota (Orphan) – 2009 Sierota. Narodziny zła (Orphan: First Kill) – 2022 Sierota 3 (tytuł roboczy) – w produkcji (zdjęcia rozpoczęte). " Koniecznie będę chciał zobaczyć kontynuację pozostałych części. Obejrzę jutro tę drugą część, jak znajdę. Ciekawe, czy będzie równie dobra co pierwsza. A widziałeś film Znaki? Ten o UFO. Mnie się bardzo podobał. Jeden z lepszych o tej tematyce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak kúrwa 00:30 prawie a ten wyskakuje z zajmowaniem. Podobno ojciec sędzia matka prokurator a syn pijak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 22 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: realistyczny w tym celu to napisałaś Paplasz bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a działo się tu coś ciekawszego przez weekend? bo wydaje się, że to najciekawsza inba od miesiecy Jakbym chciała to bym rozkręciła lepszą. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 153 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, mr_Kumpir napisał: to już mania prześladowcza xD nie mam się za lepszego to co, przyjaciol szukasz wsrod podludzi zeby ich pozniej obgadywac i porownywac do uposledzonych, Grazyn Zarko, Ewy Gawin albo Mirka Stabinskiego bo ci tu nikt nie walnie w czapke no wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 568 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Get Оut napisał: Blanka 26 l i też zdrowa klacz. Ibisz wydaje sie być coraz mlodszy , albo ma młodszych sobowtórów i mógłby się już godnie zestarzeć, bo siódmy dziesiątek na karku zobowiązuje. Racja, sympatyczna i bardzo ładna. Wiesz co ja mam też w miarę dobre geny, ale Ibisz mnie przebił przyznaje chociaż to celebryta, więc i 70 siątka mu tym bardziej nie straszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach