Łysa z brazzers 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: A munek ma dałna sam Przemo ma tylko FAS a nie dałna to co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salowa 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: A munek ma dałna sam Jakby miał to by nie miał prawa jazdy i nie był bogatym taksówkarzem, bo downom nie dają sam o tym wiesz najlepiej Edytowano 1 godzinę temu przez salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 233 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ja byłem nuda Może to kwestia źle lub dobrze dobranego rodzaju fotografii... jakbym miała fotografować ludzi to na ten moment w głowie też mam słowo nuda bo mnie to nie kręci, ale każdemu co innego leży... może wystarczy spróbować czegoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, yeya napisał: Może to kwestia źle lub dobrze dobranego rodzaju fotografii... jakbym miała fotografować ludzi to na ten moment w głowie też mam słowo nuda bo mnie to nie kręci, ale każdemu co innego leży... może wystarczy spróbować czegoś innego. a co fotografujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 233 Napisano 53 minuty temu 8 minut temu, Koralgor napisał: a co fotografujesz ? Najbardziej lubię makrofotografie i fotografie w podczerwieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, yeya napisał: Najbardziej lubię makrofotografie i fotografie w podczerwieni. W słońcu najlepsze wychodzą bardzo ciemne niebo, a to co zielone jest białe. Musisz jakiś filtr do tego mieć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 49 minut temu 4 minuty temu, yeya napisał: Najbardziej lubię makrofotografie i fotografie w podczerwieni. po wpisaniu w google widze pieknego pajonka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 45 minut temu 7 minut temu, yeya napisał: Najbardziej lubię makrofotografie i fotografie w podczerwieni. Infrared jak z horroru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 233 Napisano 42 minuty temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: W słońcu najlepsze wychodzą bardzo ciemne niebo, a to co zielone jest białe. Musisz jakiś filtr do tego mieć. Tak, idealny będzie bardzo słoneczny dzień... kontrast między bielą i czernią będzie większy jak słońca jest mniej to fotka staje się bardziej szara... Mam przerobiony aparat, bez filtra też da radę zrobić fotkę, ale z filtrami wychodzą ciekawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 233 Napisano 41 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Koralgor napisał: Infrared jak z horroru Tak, budzą niepokój są trochę surrealistyczne... niby ten sam świat ale widziany trochę inaczej. : ) Edytowano 41 minut temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, yeya napisał: Tak, budzą niepokój są trochę surrealistyczne... niby ten sam świat ale widziany trochę inaczej. : ) Bo to jest jakby to co ludzkie oko nie widzi . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 233 Napisano 38 minut temu Facet który przerobił mi ten aparat wysłał kilka swoich fotografii i ciekawe to było... na jednej pozowała jego żona w okularach przeciwsłonecznych które na zdjęciu wyglądały jak zwykle przezroczyste, kawa stała się woda, a czarny kostium kąpielowy jakby go nie było... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 235 Napisano 37 minut temu ja se teraz kupilem kolorowe filtry ale nie mam czasu niestety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 36 minut temu 3 minuty temu, yeya napisał: Tak, idealny będzie bardzo słoneczny dzień... kontrast między bielą i czernią będzie większy jak słońca jest mniej to fotka staje się bardziej szara... Mam przerobiony aparat, bez filtra też da radę zrobić fotkę, ale z filtrami wychodzą ciekawsze. A to nie wiedziałem , bo ja miałem jakiś filtr i czym bardziej było słonecznie tym niebo bardziej przechodziło w czerń w połączeniu z białymi liśćmi na drzewach to był sztos. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 35 minut temu 2 minuty temu, yeya napisał: Facet który przerobił mi ten aparat wysłał kilka swoich fotografii i ciekawe to było... na jednej pozowała jego żona w okularach przeciwsłonecznych które na zdjęciu wyglądały jak zwykle przezroczyste, kawa stała się woda, a czarny kostium kąpielowy jakby go nie było... : ) Jak w tym filmie co gość zakładał okulary i świat wyglądał zupełnie inaczej . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 233 Napisano 33 minuty temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ja se teraz kupilem kolorowe filtry ale nie mam czasu niestety Jakiś weekend dobrze byłoby wygospodarować pod ten test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 30 minut temu 9 minut temu, yeya napisał: Tak, budzą niepokój są trochę surrealistyczne... niby ten sam świat ale widziany trochę inaczej. : ) The Travel Photographer of the Year competition unveiled the 2024 winners, and photographer Piper Mackay won top honors for her incredible infrared images from Kenya. Ta Piper ma świetne te fotografie z Kenji w infrared. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 233 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: A to nie wiedziałem , bo ja miałem jakiś filtr i czym bardziej było słonecznie tym niebo bardziej przechodziło w czerń w połączeniu z białymi liśćmi na drzewach to był sztos. Widziałam na YT test filtra który mam i facet na nim narzekał, że to szit bo na zdjęciach wychodziły szare plamy, ale problemem było to, że jego aparat nie był przerobiony... I to też wytknięto mu w komentarzach. Tak dokładnie na tym to polega, że niebo będzie prawie czarne, a zieleń biała ale trzeba trafić na bardzo słoneczny dzień... sam filtr też ma znaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 29 minut temu przepienkne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 233 Napisano 28 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgor napisał: The Travel Photographer of the Year competition unveiled the 2024 winners, and photographer Piper Mackay won top honors for her incredible infrared images from Kenya. Ta Piper ma świetne te fotografie z Kenji w infrared. Nie znałam, na Instagramie też można zobaczyć ładne fotografie... dawno tam nie zaglądałam. Moje do tamtych się nie umywają, ale może kiedyś... : ) Dzięki za polecajke... obczaje: ) Edytowano 28 minut temu przez yeya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 233 Napisano 27 minut temu Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 23 minuty temu 5 minut temu, yeya napisał: Widziałam na YT test filtra który mam i facet na nim narzekał, że to szit bo na zdjęciach wychodziły szare plamy, ale problemem było to, że jego aparat nie był przerobiony... I to też wytknięto mu w komentarzach. Tak dokładnie na tym to polega, że niebo będzie prawie czarne, a zieleń biała ale trzeba trafić na bardzo słoneczny dzień... sam filtr też ma znaczenie. A to polegało na tym , że usuwało się ten fabryczny filtr który blokował tą podczerwień czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 21 minut temu 6 minut temu, yeya napisał: Nie znałam, na Instagramie też można zobaczyć ładne fotografie... dawno tam nie zaglądałam. Moje do tamtych się nie umywają, ale może kiedyś... : ) Dzięki za polecajke... obczaje: ) Zależy ile zainwestujesz w dobry sprzęt, bo bez tego żadne umiejętności nie nadrobią. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 235 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Zależy ile zainwestujesz w dobry sprzęt, bo bez tego żadne umiejętności nie nadrobią. Dobranoc. to nieprawda u fotografa umiejetnosci sa duzo wazniejsze niz sprzet choc ten rzecz jasna pomagaja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 16 minut temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: to nieprawda u fotografa umiejetnosci sa duzo wazniejsze niz sprzet choc ten rzecz jasna pomagaja Jak nieprawda skoro jeżeli nie masz czym to nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 235 Napisano 15 minut temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Jak nieprawda skoro jeżeli nie masz czym to nie zrobisz. jak ktos ma dobre oko i kreatywnosc to lepsze zdjecia zrobi stara komorka i starym aparatem za pare stow niz ktos kto ma sam obiektyw za kilka tysiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 120 Napisano 10 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jak ktos ma dobre oko i kreatywnosc to lepsze zdjecia zrobi stara komorka i starym aparatem za pare stow niz ktos kto ma sam obiektyw za kilka tysiecy Jasne starą komórką erikssonem zrobi i będą się śmiać że kalkulatorem robił. Edytowano 10 minut temu przez Get Оut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 7 minut temu lubie czasem oglondac Pulitzer prize photography i World Press Photo of the Year najlepsze jest czytanie histori ktura stoi za zdjeciem ale nie tylko bo fotografi Associated Press majal duzo ciekawych zdjenc z historia typu Tank Man at Tiananmen Square duzo fotografuw z ap zrobilo naj bardziej legendarne zdjencia w histori Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 1 minutę temu zobaczcie sobie uncropped photo z placu tiananmen tam niebylo kilku czolguw ale ponad 20 w tym nastempne kilkanascie na placu czekajonc na wyjazd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach