Spaghetti... 606 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Dokładnie też nie wiem gdzie ta awantura Właśnie też się zastanawiam, bo nawet kłócić się nie zaczęliśmy Edytowano 22 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 22 godziny temu 11 minut temu, parabataii napisał: Nigdy nie mów nigdy Za dużo sobie wyobrażasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 22 godziny temu 10 minut temu, parabataii napisał: Ten film kojarzę ale mi chodziło o ten. To dzika orchidea jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: Te ostatnie jego filmy to straszna słabizna ale on tam już bardzo nie domagał. Ale ogólnie jestem zaaaa - w nim kiedyś też się podkochiwałam Szklana pułapka, szósty zmysł, kod merkury, pulp fuction, łzy słońca mogę oglądać w kółko teraz z tych jego ostatnich filmów to nie ma nic fajnego. Bo w nim można się zakochać w tym młodszym oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 22 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Właśnie też się zastanawiam, bo nawet kłócić się nie zaczęliśmy No ty to akurat jesteś mistrz kłótni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No ty to akurat jesteś mistrz kłótni Kuźwa cicho Magi, bo się wszystko wyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1337 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: No ty to akurat jesteś mistrz kłótni Ja jestem, ale lubię się potem godzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 65 Napisano 21 godzin temu To twoja propozycja ssania penta kochanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 21 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: To dzika orchidea jest No mówiłam że z jakąś orchideą w tytule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja jestem, ale lubię się potem godzić Podobno ma się tyle dzieci ile było po kłótni godzeń. Ale to coś nie pasuje tutaj do tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Kuźwa cicho Magi, bo się wszystko wyda Myślę że oni wszyscy to wiedzą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 65 Napisano 21 godzin temu Madzia bezdzietna szlora coś nie pyklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 21 godzin temu 16 minut temu, Spaghetti... napisał: Za dużo sobie wyobrażasz Czy ja wiem czy za dużo - nie mam zbyt wybujałej wyobraźni Może mam jakieś ukryte talenta przez które wybuchnie Twój gniew nigdy nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 65 Napisano 21 godzin temu SSSSuko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Myślę że oni wszyscy to wiedzą Ja nie wiedziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 21 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Szklana pułapka, szósty zmysł, kod merkury, pulp fuction, łzy słońca mogę oglądać w kółko teraz z tych jego ostatnich filmów to nie ma nic fajnego. Bo w nim można się zakochać w tym młodszym oczywiście Ja lubię Keanu Reevesa - i co oczywiście - też się w nim podkochiwałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 21 godzin temu 9 minut temu, parabataii napisał: No mówiłam że z jakąś orchideą w tytule Więc znasz pełny tytuł polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Myślę że oni wszyscy to wiedzą Dobrze wiesz, że o prywate mi chodziło tego nie wiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Ja nie wiedziałam Niemożliwe żeby tego nie wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Więc znasz pełny tytuł polecam Heh, no mówiłam że to jest film z nim który akurat widziałam jakieś procenty są grane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niemożliwe żeby tego nie wiedzieć Hmm a jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Ja lubię Keanu Reevesa - i co oczywiście - też się w nim podkochiwałam Matrix z nim był super. Też go lubię ale w nim podkochiwałać się to nie bo to nie mój gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Heh, no mówiłam że to jest film z nim który akurat widziałam jakieś procenty są grane? Masz mnie kuźwa za ...ęczy kogo ? Zobacz co pisałaś '' Ten film kojarzę ale mi chodziło o ten' i pokazałaś dziką orchide Ty naprawdę chcesz mnie wkurzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, parabataii napisał: Heh, no mówiłam że to jest film z nim który akurat widziałam jakieś procenty są grane? Masz mnie kuźwa za i.diotę czy kogo ? Zobacz co pisałaś '' Ten film kojarzę ale mi chodziło o ten' i pokazałaś dziką orchidee Ty naprawdę chcesz mnie wkurzyć Edytowano 21 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dobrze wiesz, że o prywate mi chodziło tego nie wiedzą Nie wiedzą bo nie krzyczysz na nich prywatnie a na forum jesteś grzeczniejszy. To by sie nawet zgadzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Masz mnie kuźwa za ...ęczy kogo ? Zobacz co pisałaś '' Ten film kojarzę ale mi chodziło o ten' i pokazałaś dziką orchidee Ty naprawdę chcesz mnie wkurzyć Ok, nie zrozumieliśmy się, pewnie moja wina. Zrozumiałam za pierwszym razem, drugi post nie był konieczny Nie. Nie chce ani Ciebie ani nikogo wkurzyć. Najwyraźniej to te ukryte talenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Matrix z nim był super. Też go lubię ale w nim podkochiwałać się to nie bo to nie mój gust Moj niby też nie, ale jednak ma to coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie wiedzą bo nie krzyczysz na nich prywatnie a na forum jesteś grzeczniejszy. To by sie nawet zgadzało Zabrakło mi reakcji, ale dokładnie w punkt uderzyłaś prawidłowo Magi. Publika to nie prywata Edytowano 21 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, parabataii napisał: Moj niby też nie, ale jednak ma to coś A którego jeszcze lubisz? Bo ja Davida Duchownego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, parabataii napisał: Ok, nie zrozumieliśmy się, pewnie moja wina. Zrozumiałam za pierwszym razem, drugi post nie był konieczny Nie. Nie chce ani Ciebie ani nikogo wkurzyć. Najwyraźniej to te ukryte talenty Spoko zdarza się każdemu. Luzik, za dużo emocji chyba i stąd taka akcja i reakcja Ok nie ma problemu. Widocznie tak, więc to chyba talent wrodzony Edytowano 21 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach