JajaWywalonė 97 Napisano 5 godzin temu Zreszta ile można wasze cyce i pìzdy oglądać zaswiec rozumem w końcu albo pento whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nic mi o tym nie wiadomo. Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 769 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Zreszta ile można wasze cyce i pìzdy oglądać zaswiec rozumem w końcu albo pento whateva Pento mogę zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pento mogę zobaczyć. Jem bułkę z plesnio ale już za późno bo w zupie dla kur namoczona i zjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pento mogę zobaczyć. ja już nie chcę kusić losu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 769 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Jem bułkę z plesnio ale już za późno bo w zupie dla kur namoczona i zjem Bleah... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Bleah... Tejsti tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 769 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja już nie chcę kusić losu Dawaj wyślij na priv, nikomu nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 5 godzin temu Mm taki ziemisty smak w sumie dobre jak się wczujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 5 godzin temu Mnie podnieca ten zapach oraz aromat piwnicy ale nie kazdej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 5 godzin temu I mokrej gompki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 4 godziny temu Faak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dawaj wyślij na priv, nikomu nie powiem. no właśnie żebyś mi chociaż reklamę zrobiła to bym coś z tego miał a tak to po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 769 Napisano 4 godziny temu Będę rzygoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dawaj wyślij na priv, nikomu nie powiem. Zara się zakochasz ponownie i będzie kolejna drama jak z iskrom. A on lubi ritardzice choć udaje elokwencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 769 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no właśnie żebyś mi chociaż reklamę zrobiła to bym coś z tego miał a tak to po co? Dobra daj to będę zachwalac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 769 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Zara się zakochasz ponownie i będzie kolejna drama jak z iskrom. A on lubi ritardzice choć udaje elokwencji Nie będzie dramy jak z iskrą bo ja privów nie wywalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Zara się zakochasz ponownie i będzie kolejna drama jak z iskrom. A on lubi ritardzice choć udaje elokwencji czy ja Cię czymś uraziłem? umówiłem się na randkę i nie przyszedłem? powiedziałem, że koleżanka ładniejsza od Ciebie? penta Ci nie wysłałem, a obiecałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie będzie dramy jak z iskrą bo ja privów nie wywalam. Będzie drama w chùi. Dobra ja jebje idzie fjut czy nie bo ja nie mam czasu wiecznie pjerdolic po proznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Zara się zakochasz ponownie i będzie kolejna drama jak z iskrom. A on lubi ritardzice choć udaje elokwencji czy ja Cię czymś uraziłem? umówiłem się na randkę i nie przyszedłem? powiedziałem, że koleżanka ładniejsza od Ciebie? penta Ci nie wysłałem, a obiecałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czy ja Cię czymś uraziłem? umówiłem się na randkę i nie przyszedłem? powiedziałem, że koleżanka ładniejsza od Ciebie? penta Ci nie wysłałem, a obiecałem? O już się unosi egocentryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 769 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czy ja Cię czymś uraziłem? umówiłem się na randkę i nie przyszedłem? powiedziałem, że koleżanka ładniejsza od Ciebie? penta Ci nie wysłałem, a obiecałem? Dawaj te foto nie pjerdol Edytowano 4 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 4 godziny temu Nie pasuje temat cokolwiek whateva to tam som drzwi i bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1722 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, JajaWywalonė napisał: Ja nie żądam. Sama se pokaż babo A ja żądam pisząc może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 769 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Będzie drama w chùi. Dobra ja jebje idzie fjut czy nie bo ja nie mam czasu wiecznie pjerdolic po proznicy Mam 3 penta zapisane ale chyba nie mogę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ja żądam pisząc może? Morze byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 213 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Dobra daj to będę zachwalac. ja nie szukam potwierdzenia ale dziękuję za dobre chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Mam 3 penta zapisane ale chyba nie mogę... Na 3 baty łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 4 godziny temu Bataty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 97 Napisano 4 godziny temu Bataty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach