JajaWywalonė 111 Napisano czwartek o 18:33 Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 772 Napisano czwartek o 18:33 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja nie szukam potwierdzenia ale dziękuję za dobre chęci To spjerdalaj a nie proponujesz. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 111 Napisano czwartek o 18:35 Skarpety uciskajom mi płetwy fak starość jest fatalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 772 Napisano czwartek o 18:35 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Na 3 baty łoł Sorry 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 238 Napisano czwartek o 18:36 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Sorry 4. lezak malowany a na pewno tez Owsik i maolat z pryszczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 111 Napisano czwartek o 18:37 Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: lezak malowany a na pewno tez Owsik i maolat z pryszczem Pokaz swój odbyt a nie wyliczasz kto komu i za ile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 111 Napisano czwartek o 18:38 Moja elzbieta widziała na priw dawno prawda elzbieta na konfie pamiętasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 238 Napisano czwartek o 18:38 Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Pokaz swój odbyt a nie wyliczasz kto komu i za ile ale tylko wyliczam a nie pokazuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 59 Napisano czwartek o 18:40 elcia oszukiwala ze wysle ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 18:41 5 minut temu, Еlciаа napisał: Sorry 4. Nie mogę wyjść podrzucisz mi cheb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 238 Napisano czwartek o 18:42 Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie mogę wyjść podrzucisz mi cheb jakby się zgodziła dopiero bys sie zdziwił i nie podał adresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano czwartek o 18:42 już mi się wyjaśniło Kluczowe informacje (stan na 18-19 marca 2026): Wyrzuty CME: Słońce wyemitowało w stronę Ziemi chmury plazmy, co może wywołać burzę magnetyczną. Zorze polarne: Szanse na zobaczenie zórz polarnych (również w średnich szerokościach geograficznych, w tym w Polsce) są w tym tygodniu wyjątkowo duże. Aktywność słoneczna: Aktywność jest wysoka, co jest związane z maksimum 25. cyklu słonecznego (najintensywniejszego od lat). bo się zastanawiałem czy dzisiaj pełnia księżyca czy co się dzieje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano czwartek o 18:42 Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jakby się zgodziła dopiero bys sie zdziwił i nie podał adresu poszedłby na drzemkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 34 Napisano czwartek o 18:43 Nudno tu. Babi, a Gozdyrę też oglądasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 59 Napisano czwartek o 18:43 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: już mi się wyjaśniło Kluczowe informacje (stan na 18-19 marca 2026): Wyrzuty CME: Słońce wyemitowało w stronę Ziemi chmury plazmy, co może wywołać burzę magnetyczną. Zorze polarne: Szanse na zobaczenie zórz polarnych (również w średnich szerokościach geograficznych, w tym w Polsce) są w tym tygodniu wyjątkowo duże. Aktywność słoneczna: Aktywność jest wysoka, co jest związane z maksimum 25. cyklu słonecznego (najintensywniejszego od lat). bo się zastanawiałem czy dzisiaj pełnia księżyca czy co się dzieje a co sie dzieje ? moze wam scieki do morza wylewaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 111 Napisano czwartek o 18:44 Wychodze elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 111 Napisano czwartek o 18:44 Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Nudno tu. Babi, a Gozdyrę też oglądasz? Nie ja nic prawie nje ogladam już polityki nud i guwno matrix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 111 Napisano czwartek o 18:44 Słucham 1 wypuszczam 2 i mam wywalone jaja na rzeczywistość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano czwartek o 18:49 4 minuty temu, Koralgor napisał: a co sie dzieje ? moze wam scieki do morza wylewaja a poczytaj koleżanki dzisiaj bez kija nie podchodź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 59 Napisano czwartek o 18:52 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a poczytaj koleżanki dzisiaj bez kija nie podchodź a ja juz leb wyjrzalam przez okno i dostrzeglam sasiada, ktory stoi w oknie zawsze ktos stoi w oknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 59 Napisano czwartek o 18:53 myslalam, ze zorza jest to sobie poogladam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano czwartek o 18:54 Przed chwilą, Koralgor napisał: myslalam, ze zorza jest to sobie poogladam u nas są słabe - najczęściej te fotki są długo naświetlane i wtedy coś widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 59 Napisano czwartek o 18:54 jest taki horror, gdzie laska patrzy w okna sąsiadów i dostrzega, ze ktos tez sie gapi na koniec okazuje sie ze to morderca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 772 Napisano czwartek o 18:55 18 minut temu, mr_Kumpir napisał: lezak malowany a na pewno tez Owsik i maolat z pryszczem Owsika nie liczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 772 Napisano czwartek o 18:55 17 minut temu, JajaWywalonė napisał: Moja elzbieta widziała na priw dawno prawda elzbieta na konfie pamiętasz Na konfie byly pęta? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 772 Napisano czwartek o 18:56 15 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nie mogę wyjść podrzucisz mi cheb Adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 18:56 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Owsika nie liczę. Czemu pierwszy twój amant. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano czwartek o 18:56 1 minutę temu, Koralgor napisał: jest taki horror, gdzie laska patrzy w okna sąsiadów i dostrzega, ze ktos tez sie gapi na koniec okazuje sie ze to morderca jest taki krótki film o miłośći gdzie facet podgląda babkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1185 Napisano czwartek o 19:00 (edytowany) O czym jest ten temat? I czemu znowu atakujecie Elke? Edytowano czwartek o 19:00 przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 19:00 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Adres. Jestem nago w kuchni i mam durexy w sypialni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach