Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:01 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej ani tak źle, żeby nie mogło być gorzej Mam w planach wypucowanie łazienki jusz od świąt Bożego Narodzenia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 170 Napisano czwartek o 22:02 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: możesz wypożyczyć możesz zamówić kogoś z odkurzaczem możesz sobie kupić taki odkurzacz - na ali albo w action powinno wyjść tanio - nie wiem jak z jakością taki odkurzacz fajnie namacza i odsysa brud a wcieranie pianki w dywan - wcierasz wcierasz ale nie masz jak wypłukać Wcieraniu nie ma końca no i taka sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1727 Napisano czwartek o 22:04 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: możesz wypożyczyć możesz zamówić kogoś z odkurzaczem możesz sobie kupić taki odkurzacz - na ali albo w action powinno wyjść tanio - nie wiem jak z jakością taki odkurzacz fajnie namacza i odsysa brud a wcieranie pianki w dywan - wcierasz wcierasz ale nie masz jak wypłukać Możesz zamówić sprzątaczkę z tańcem erotycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 170 Napisano czwartek o 22:04 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Jestem hetero, ja jusz dawno uważam że dumbusia pasuje to ty masz problem to zauważyć No moim zdaniem on by ci pasował bo jest wielki typ i umie w biznesy ale może jesteś trochę bardziej hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1727 Napisano czwartek o 22:04 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Mam w planach wypucowanie łazienki jusz od świąt Bożego Narodzenia huh Plan masz dobry a z wykonaniem gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:07 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: No moim zdaniem on by ci pasował bo jest wielki typ i umie w biznesy ale może jesteś trochę bardziej hetero Brzydzom mnie typy to nie negocjonowalne ssac może tylko samica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano czwartek o 22:08 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Możesz zamówić sprzątaczkę z tańcem erotycznym. nie płać za coś co możesz mieć w domu za darmo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:15 9 minut temu, Onaaaa napisał: Plan masz dobry a z wykonaniem gorzej. Tak ale może tak musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 170 Napisano czwartek o 22:15 8 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Brzydzom mnie typy to nie negocjonowalne ssac może tylko samica a to spoko ja tez za bardzo nie przepadam ale moim zdaniem typy do siebie bardziej pasuja i mi wyskakuja gejowe reklamy sexowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:17 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: a to spoko ja tez za bardzo nie przepadam ale moim zdaniem typy do siebie bardziej pasuja i mi wyskakuja gejowe reklamy sexowne Nie wierzę w żadne dorabianie się razem w najlepszym wypadku i tak będzie po 50% więc z założenia jest to bez sensu bo każdy robi dla siebie i tak 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:19 A skoro i tak muszę się sam dorobić to na cholerę mj typ jeśli mnie brzydzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:20 Tak jest pewna grupa biznesu jak przeprowadzki gdzie dwie pary rąk tworzy wgl szansę na ten biznes plan bo niesiesz sofe we dwoje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1727 Napisano czwartek o 22:20 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie płać za coś co możesz mieć w domu za darmo! Albo sprzątacz co będzie sprzątał i tańczył No rzeczywiście nie ma sensu płacić tylko sobie znaleźć takiego i może jeszcze zaśpiewa i na rurze zatańczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1727 Napisano czwartek o 22:21 5 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Tak ale może tak musi być Najważniejszy jest plan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano czwartek o 22:26 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Albo sprzątacz co będzie sprzątał i tańczył No rzeczywiście nie ma sensu płacić tylko sobie znaleźć takiego i może jeszcze zaśpiewa i na rurze zatańczy. mam odkurzacz piorący Zelmer Wodnik Quattro a rurę ma porządną stalową... pokazać Ci jak piorę dywany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:26 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Najważniejszy jest plan. Tak 80% pomysł 20% działania Leonardo da Vinci potrafił większość czasu mieszać farby albo wejść machnął raz pędzlem i wyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:28 7 minut temu, Onaaaa napisał: Najważniejszy jest plan. Czasem mam wrażenie że 98% do 2% bo jak mam cały pomysł to wszystko idzie w chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano czwartek o 22:28 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Tak 80% pomysł 20% działania Leonardo da Vinci potrafił większość czasu mieszać farby albo wejść machnął raz pędzlem i wyszedł. czasami jednak niedoskonałe działanie jest lepsze niż najlepsze planowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:32 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czasami jednak niedoskonałe działanie jest lepsze niż najlepsze planowanie Podobno jak miał zlecenie pomalowac tarcze to zamiast walnac flage to długi czas zbierał paskudne zwierzęta kroil wyciagal flaki robil hybrydy aż trafił na motyw przerażający namalowal go i każdy co zobaczyl tarcze byl osřany a ona została sprzedana za duże kase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:35 18 minut temu, starra mendah balkonova napisał: a to spoko ja tez za bardzo nie przepadam ale moim zdaniem typy do siebie bardziej pasuja i mi wyskakuja gejowe reklamy sexowne Tylko kobietom się typ opłaca np są w małżeństwie kredyt hipoteczny wspólny a tak naprawdę on spłaca. U dwóch facetów to nigdy nie wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1727 Napisano czwartek o 22:36 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mam odkurzacz piorący Zelmer Wodnik Quattro a rurę ma porządną stalową... pokazać Ci jak piorę dywany Tak tylko nie mam w domu żadnego dywanu. Pierzesz jeszcze coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:37 A ile historii czytałem jak wspólnik wspólnika okradl albo mlnwe długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 215 Napisano czwartek o 22:38 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak tylko nie mam w domu żadnego dywanu. Pierzesz jeszcze coś innego? ja sobie kupiłem do prania kanapy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:39 Jak bym np robił biznes z sernik ja 99% on tylko praca fizyczna a potem by chciał 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1727 Napisano czwartek o 22:40 10 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Tak 80% pomysł 20% działania Leonardo da Vinci potrafił większość czasu mieszać farby albo wejść machnął raz pędzlem i wyszedł. Czytałam że jaś fasola całą szkołę i studia planował że będzie fasola i jak zagra tą postać. A potem już z górki mu poszło nagranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1727 Napisano czwartek o 22:42 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja sobie kupiłem do prania kanapy Kanapę mam 1 ale łóżka 2 i 2 fotele to mógłbyś prać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:42 25 minut temu, starra mendah balkonova napisał: a to spoko ja tez za bardzo nie przepadam ale moim zdaniem typy do siebie bardziej pasuja i mi wyskakuja gejowe reklamy sexowne Miałem kolegów w gimnazjum to był taki przemek z malowany oni się umówili na samorozwoj i jak jeden chciał masturbacji to drugi mu dawał z liścia takie patologii huh To lepiej z kobietom co ci loda zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 170 Napisano czwartek o 22:43 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Miałem kolegów w gimnazjum to był taki przemek z malowany oni się umówili na samorozwoj i jak jeden chciał masturbacji to drugi mu dawał z liścia takie patologii huh To lepiej z kobietom co ci loda zrobi z kolega tez sobie mozna zrobic i ty jemu tez zrobisz ale to musi byc taki ziemniak co by ci sie podobal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:47 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: z kolega tez sobie mozna zrobic i ty jemu tez zrobisz ale to musi byc taki ziemniak co by ci sie podobal Właśnie nie możesz bo trzeba być bi albo gejem To tak jakbyś miała elce lizac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano czwartek o 22:49 7 minut temu, Onaaaa napisał: Czytałam że jaś fasola całą szkołę i studia planował że będzie fasola i jak zagra tą postać. A potem już z górki mu poszło nagranie. Jak masz dobry plan to idzie bardzo szybko bez planu można się narobic na darmo Czy to dysk twardy czy remont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach