Telewizory sony donuty tak 46 Napisano wczoraj o 13:19 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: To że twoja memusia była terrorystom szczujacym ludzi obwiniaiacym to znaczy że ty też musish? Szkoda ze mama nie widziala jak rzne dumbo na psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano wczoraj o 13:29 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Jesteś odpadem do utylizacji. ^^ Zobacz tak wygląda parka a nie te twoje chude pedau co się od wiatru przewracajom Hhttps://www.tiktok.com/@nikito4ka.lssv/video/7619292927256268053 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 170 Napisano wczoraj o 13:33 (edytowany) ogolem sam jakbys mial czyste intencje i serio ją "lovciał" to bys kochał i jej madkowosc, nie ze podejscie w stylu o jakas gupia madka, słaba, to bedzie mi sie wypinac na zawolanie bo tak powinno byc wg przegrywow z juciuba ktorych nikt nie chce Edytowano wczoraj o 13:34 przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano wczoraj o 13:39 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: ogolem sam jakbys mial czyste intencje i serio ją "lovciał" to bys kochał i jej madkowosc, nie ze podejscie w stylu o jakas gupia madka, słaba, to bedzie mi sie wypinac na zawolanie bo tak powinno byc wg przegrywow z juciuba ktorych nikt nie chce Ale rozumiem że małolat jest przyglupi i mogło mu to pasować bo widział w niej inteligencji ja nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano wczoraj o 13:39 W sensie widzę na tle forum ale nie na swoim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 170 Napisano wczoraj o 13:39 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Oddac się pod wladanie można tylko madrzejszej kobiecie elka jest za glupim kúrwiszonem huh huuuh te przyjaznie z typami zdecydowanie nie majo sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano wczoraj o 13:40 Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: huuuh te przyjaznie z typami zdecydowanie nie majo sensu No nie majom albo typ cie chce heblowac albo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano wczoraj o 13:41 Także nie zmienisz munka żeby ci wsadzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 9 Napisano wczoraj o 13:44 (edytowany) munek menda tak samo jak szczerbaty, obaj odpady do utylizacji. + Liberdowsky Edytowano wczoraj o 13:44 przez KochamBabkëBożą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 170 Napisano wczoraj o 13:45 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Także nie zmienisz munka żeby ci wsadzil twoje kompleksy to nie moj problem koleko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano wczoraj o 13:45 Ona się mocno tu napina a na priv jak przegapila kuriera to bała się zadzwonić i kombinowala jak fobiczka komuś takiemu strach powierzyć odbiór monitora sony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 9 Napisano wczoraj o 13:46 Ta napina się i szczeka, bo pies srun jest, to znowu kozaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano wczoraj o 13:46 Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: twoje kompleksy to nie moj problem koleko Mogę ci pokazać kootasa 17,2 jak przyjedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 9 Napisano wczoraj o 13:47 Ona sie boi z domu wyjsc, to gdzie przyjedzie. Zreszta ty powinienes jechac do niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 46 Napisano wczoraj o 13:50 Ale dobry kupiłem ser biały 250g klinek z pomidory i bazylia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 170 Napisano wczoraj o 14:01 nie moge z tego to Libed spiewa krejzi Beacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 9 Napisano wczoraj o 14:02 Ja uciekam stąd na spacer, pa. Idę sobie chyba do pizzeri na miasto Xd. Elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 170 Napisano wczoraj o 14:06 mam taki olejek ale nie bede przesadzac na murzyna prawie znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 9 Napisano wczoraj o 14:10 (edytowany) Olejki są fajne. Kurde ja bym sobie grał w gierkę i pisał tu, ale mam oczy zmęczone, ehh. Muszę przerwę sobie zrobić. Więc ide do babci na kawkę, a potem na miasto do pizzeri na dobrą pizzę, a potem nocny spacer pod gwiazdami xD. Zapowiada się spoko dzień. Mam nadzieję, że nic mi się nie stanie Xd. Miłego weekendu. Edytowano wczoraj o 14:11 przez KochamBabkëBożą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 772 Napisano wczoraj o 14:16 38 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Oddac się pod wladanie można tylko madrzejszej kobiecie elka jest za glupim kúrwiszonem huh Ssij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 9 Napisano wczoraj o 14:17 Ja się wylogowuje i nie biorę tel xd. Odpoczniecie sobie ode mnie xd. Narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja żona lafirynda 1 Napisano wczoraj o 14:20 7 minut temu, KochamBabkëBożą napisał: Olejki są fajne. Kurde ja bym sobie grał w gierkę i pisał tu, ale mam oczy zmęczone, ehh. Muszę przerwę sobie zrobić. Więc ide do babci na kawkę, a potem na miasto do pizzeri na dobrą pizzę, a potem nocny spacer pod gwiazdami xD. Zapowiada się spoko dzień. Mam nadzieję, że nic mi się nie stanie Xd. Miłego weekendu. Powtórz ze wychodzisz jeszcze po 20 razy w każdym temacie niedorozwoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 9 Napisano wczoraj o 14:29 nogi mam zdrowe hejterze, dlatego idę na tripa do późnego wieczoru, a ty płacz dalej hejterze, że jezdzisz samochodem i kondycji brak xD Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 108 Napisano wczoraj o 15:11 Szabada opjerdalam psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach