obly 8 Napisano 5 godzin temu Rym cym cym zgadzasz sie ,? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano 5 godzin temu Jestes pedau i golodupiec 160cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1183 Napisano 5 godzin temu Byczy czy mongoł z Azji Pravik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 350 Napisano 5 godzin temu Ale sobie renomę wyrobiłem, że na Kafe i Nerwicy pytają mnie o zdanie i opinie Byłeś funkcjonującym alkoholikiem gdy utrzymywałeś robotę, teraz jesteś po prostu standardowym alkoholikiem, ale myślę, że na sesjach AA dałoby radę cię wyciągnąć z tego koszmarnego nałogu... To samo Malowanego tyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano 5 godzin temu Dziękuję bardzo, ale ja sobie sam wyjdę z tego, kiedy tylko będę chciał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Dziękuję bardzo, ale ja sobie sam wyjdę z tego, kiedy tylko będę chciał Ja tez, ale na razie nie mam takiej potrzeby 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, +RC+ napisał: Ale sobie renomę wyrobiłem, że na Kafe i Nerwicy pytają mnie o zdanie i opinie Byłeś funkcjonującym alkoholikiem gdy utrzymywałeś robotę, teraz jesteś po prostu standardowym alkoholikiem, ale myślę, że na sesjach AA dałoby radę cię wyciągnąć z tego koszmarnego nałogu... To samo Malowanego tyczy. Mam prace, juz nowom znalazlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 350 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, obly napisał: Mam prace, juz nowom znalazlem To dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 350 Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Byczy czy mongoł z Azji Pravik? Darek Byczewski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 4 godziny temu 45 minut temu, obly napisał: Rym cym cym zgadzasz sie ,? ile pijesz i jak czesto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: ile pijesz i jak czesto ? Nie twoja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, obly napisał: Nie twoja sprawa sam zakladasz taki temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, obly napisał: Nie twoja sprawa nie wsiadaj po pijaku za kierownice bo bedzie szkoda tych ktorych potracisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 4 godziny temu 31 minut temu, +RC+ napisał: Ale sobie renomę wyrobiłem, że na Kafe i Nerwicy pytają mnie o zdanie i opinie Byłeś funkcjonującym alkoholikiem gdy utrzymywałeś robotę, teraz jesteś po prostu standardowym alkoholikiem, ale myślę, że na sesjach AA dałoby radę cię wyciągnąć z tego koszmarnego nałogu... To samo Malowanego tyczy. Zaraz obrośniesz w piórka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 4 godziny temu pijakow wjezdzajacych w przystanki nie szkoda nikomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Еlciаа napisał: Zaraz obrośniesz w piórka. Albo mu stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 700 Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, obly napisał: Ja tez, ale na razie nie mam takiej potrzeby Ja widzę potrzeby czegoś zmieniać, jeśli wszystko jest w jak najlepszy porządku. To oni mają jakiś problem i potrzebują specjalisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 771 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, Malowany napisał: Albo mu stanie Tobie stoi jak piszesz na kafe??? Edytowano 4 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, Еlciаа napisał: Tobie stoi jak piszesz na kafe??? Ja myślałem że tylko dorośli mogą być alkoholikami i mam zwarcie bo malowany to taki dzieciak jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 126 Napisano 3 godziny temu Często już w szkole są uzależnieni od alkoholu, bo picie jest cool. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 570 Napisano 2 godziny temu 49 minut temu, Get Оut napisał: Często już w szkole są uzależnieni od alkoholu, bo picie jest cool. Plus palenie trawki, bo to co zakazane kusi najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach