Zapent 4 Napisano 3 godziny temu Co robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 11 Napisano 3 godziny temu Biję smoki w gierce. Zbieram smocze kości do trenowania prayer, i skórki do trenowania crafting B). Jeszcze 4000 muszę zabić. A ty? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 11 Napisano 3 godziny temu Nikt mnie nie pogonił. Jestem chory psychiczne i pasuje na nerwicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 11 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Pisałem tam kilka dni temu adminowi, ze siedzialem w psychiatryku i mi stwierdzili schizofrenie, a admin witaj wśród swoich Xd. Edytowano 3 godziny temu przez KochamBabkëBożą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 180 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, KochamBabkëBożą napisał: Nikt mnie nie pogonił. Jestem chory psychiczne i pasuje na nerwicy. O czym tam piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 11 Napisano 3 godziny temu (edytowany) O sobie i o tym ze wolę bić smoki w grze niż tu pisać z wami. Ogólnie obrażam srorum srafeteria. Edytowano 3 godziny temu przez KochamBabkëBożą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkëBożą 11 Napisano 3 godziny temu Ja już mam laskę w grze, fajną holenderkę ;). Czekam jak się zaloguje ona już całą gre przeszła xd. Zajęło jej to 20 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach